Neden flortten öteye gidemiyorum?

21 yaşındayım karşı cinsle flortten öteye gidemiyorum.

Başımdan geçenleri anlatayım

1 Netten biriyle tanıştım arkadas ötesi gibi birsey olduk sinema tiyatro vb aktiviteleri bereber yaptık çok samimiydik. Ona duygularımı açınca olmaz dedi ama demeseydim hala sevgili gibi birşeydik

2 Okuldan bir kızla konuşuyordum hep telden mesaj falan atıyordum o da bana atıyordu :dd Ama nedense çok sıcak kanlı olduğunu göremediğim için açılmadım

3 Faceten bir kızla tanışmıştım kızla devamlı konuşuyorduk devamlı mesajlaşıyorduk. Okulda bir kaç kere görüştük sonra arada mesaj atmaya başladı sonra ben mesaj atınca dahi cevap yazmıyor .dd Bu kızları çözemedim ya :Dd

4 Bir kızla da netten tanıştık kızla önce mesajlaştık ama kız cinsel içerikli mesaj atmaya başladı ve aynı şekilde onlarca erkeğe mesaj attığını söyleyince konuşmak istemedim şahsen

5 Netten yine bir kızla tanışmıştım önce telimi istedi verdim arada sırada aradı konuştuk bir gün ansızın bir daha senle konuşmucam dedi :Ddd

6 Okuldan bir kız arkadasla çok samimiydik. Hep bereber takılıyorduk beraber ders çalışalım mı dedi teklif etti bir gün senle bereber bir şey yapalım mı dedi Yapalım dedim eğlendik :df Devamlı mesajlaşıyoduk falan tamam bu kız benden hoşlanıyor dedim Ama son 3 haftadır mesaj atmıyor mesajlarıma da cevap atmıyor .dd Açılmaktan da vazgeçtim Bir kez açıldım onda da ters etki etti

Özetle ilişkilerim hep flörtte kalıyor? Nedeni nedir sizce?

Bir türlü sevgilim diyemedim bir kıza! :Dd
Neden flortten öteye gidemiyorum?