Güvenlik sektöründe iş arıyorum ve gerçekten gitmedigim yer kalmadı deneyimim yok o yüzden mi iş bulamıyorum ya ya da nasıl daha iyi bi profil bırakabilirim işe alinmak için
6 gü
Güvenlik sektöründe iş arıyorum ve gerçekten gitmedigim yer kalmadı deneyimim yok o yüzden mi iş bulamıyorum ya ya da nasıl daha iyi bi profil bırakabilirim işe alinmak için
Cevap
6Cevap
Şirketlerde seçenek çok. Birilerini bulmakta sorun yaşamıyorlar o yğzden tecrübesiöolan birieni almak istiyorlar. Senin ise torpile ihtiyacın var. Tanıdık birirleri ile bir şirkete girebilirsin
Torpile karşıyım
Kul hakkına girmiş gibi hissediyorum ya
Bir sürü iş arama uygulaması var tabi şansını artırır. Aynı zamanda cv yi güçlendirirsende şansın artar.
Bütün uygulamalari indirdim bir sürü görüşmeye de gittim ama yok
Ne kadar süredir arıyorsun
3ay olacak
şansın açık olsun
Alayı böyle, gerçek sorunlar yerine uydurulmuş sahte sorunlarla uğraşanların umrunda değil bu durum, sonsuz lanet üzerlerine olsun
Kızlar bu güvenlik konsun da 1 - 0 geride oluyor çoğu kişi erkek aldığı için bayan alımı az ve bu sebepten çok filtreden geçirip alıyorlar.
Zor bi iş değil ki güvenlik
Zor değil de çok nadir alıyorlar kızlara bende çalıştım oradan biliyorum. 20 kişilik bir ekip varsa en fazla 4 5 kız oluyor.
Gerçekten kötü ya
Vallah bana soracak olursan başka iş kariyer yolu bul bak ben bıraktım şu an başka iş sektüründe iş arıyorum. Yapılacak iş değil göründüğü kadar rahatta değil bir sürü tatava var işin içinde. Çekilecek çile değil.
aaa birde tesettürlüsün :D şansın daha da azaldı emin ol :D
Kimseye lazım değilsin demek ki
Kadın eleman lazım diyo ilanlarda
Demek ki seni kadın olarak görmüyorlar
Ya bi sg
Beyefendi sakin olun
Şanssızlık
Hiçbir zaman şansım olmadi ama gene de şükür ne diyim
Buna da Şükür 🙁
Türbsnlıysan olmax
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🧡 Bu durum seni karamsarlığa itmiş olabilir ama asla pes etme. İş ararken sabırlı olmak çok önemli. Deneyim eksikliği ilk başta zorlasa da bu senin yeteneksiz biri olduğunu göstermez. Deneyim oluşturmaya yönelik kısa eğitimler alabilirsin ya da sertifika programlarına katılabilirsin. Özellikle güvenlik sektöründe lisanslı bir eğitim alman ve bu sektöre özel sertifikalara sahip olman önemli. 💼
Aynı zamanda, oluşturduğun CV'yi gözden geçir. CV'nin net, özgün ve dikkat çekici olmasına özen göster. Alanındaki becerilerini ön plana çıkar, özellikle dikkat çeken bir kapak mektubu eklemen işe alım uzmanlarının sana olan ilgisini artırabilir.
Sosyal ağlarda da aktif olman önemli, örneğin "LinkedIn" gibi platformlar harika bir başlangıç noktası olabilir. Kendi becerilerini tanıt ve bu sektördeki bağlantılarla iletişimde kal. Unutma, herkes bir yerden başlıyor. Sen de zamanla istediğin güvenlik pozisyonuna ulaşabilirsin. Sabırlı ol ve kendine inan! 💪 🌟 İlerideki kariyer yolculuğunda harika şeyler başaracağına eminim.