Cok zor bisi bole kalmak
Bole kalmakla bu yoldan donmenin esigindeyim
Bana onereceginiz dua var mı (Lutfen)
Ne yapcagimi bilmiyorum artik
Bu nu yazmaktaki amacim kimseye yalakalik yapmak degil...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neden olmasın, insanlar yaşları gereğince sevgili yapıyor elbet. Evlilik amacı ile sevgili olmak ters değil elbet. Eskiler 15 yaşında evlenirdi, şimdi evlenme olmadığından sevgililik dönemi oluyor.
Ama bu konuda çok takıntılı isen yaşı küçük kızlara bakabilirsin, 18 yaşında sevgili olmayan kızlar 23 yaşında sevgilisi olmayan kızlardan daha fazla.
Bir de muhafazakarlar var, çok dindar ya da çok çekingen bir kız da sevgili yapmamış olabilir. Bu kişilere yönel.
Evet kimseye dokunmaman güzel. Ama keşke segilin olsaymışda tecrüben olsaymış. Bir kadının bir erkeğe bir ilişkide birşeyler öğretmesi o kadar itici ki. Oysa bir erkeğin bir kadını yönlendirmesi idealken. Yanlış yapmışsın. Herşey tertemiz olmakla bitmiyor ne yazıkki.
Ben bunu ALLAH RIZASI için yaptım
Seni anlıyorum ve sana hak veriyorum ama bana da anlayış göstermeni rica ediyorum.
İlgin için teşekkür ederim ve ALLAH RAZI OLSUN
Anlıyorum seni de en iyisini yapmışsın. Ama çevremde görüyorum ve şuanda yaşıyorum ve inan bana o kadar zorlanıyorum ki. Günaha girmemen çok iyi bir davranış ama umarım kendin gibi birini bulursun. Anlayışsız değilim sana sonuna kadar hak veriyorum. Senin gibi birini hin kumaşı kadar değerli. Umarım o erkeklerden olmazsın. Sendende ALLAH RAZI OLSUN. Hayırlısını eylesin Allah senin için kardeşim
Bir kızla konuşamaycak değilim, beceremeycek te değilim ama ne yapayım işte sadece sevgili yapmadım ve kimseye dokunmadım.
Sevgilisi olan erkeklere sorsan temiz el değmemiş kız isteyenler çıkacaktır mutlaka
Temiz kız isteyebilmem için önce hak etmeliydim.
En iyisini yapmışsın, konuşamamak değil. Bir kız olmadığın için beni anlayamazsın. Bir ilişki 1 yılın sonunda bile bitityor bunun yuzunden. Öküz çok afedersin ama öyle olma diyorum işte :)
Öküzlük yapmam çok öküz (insan) gördüğüm için
Sevgilin var mı
Evet var :) Onun da pek tecrubesi yok. Okuz olmak istemesede oldukça okuz çunku kız denen varlığı tanımıyor. Oysa çok saf kalpli çok iyi biri. Herşeyi yavaş yavaş ben öğretiyorum :)
Anlıyorum
Sevgilinin senden önce sevgili olsaydı kabul edermiydin yinede
Kızlar tipe önem çok veriyormu çok merak ediyorum
burada ezan bitti namazdan sonra okurum
Sevgilisi var ama tecrubesi yok... Nasıl anlatsam bilemiyorum. Oyle biscolata erkeği istemiyoruz şahsen ben öyleyim. Yanıma yakışsın yeter. Ama diyelimki sevgilim yok. Ve sevgiliye müsait bir durumdayım diyelim. Ve senin gibi birisi yazsa tipin nasıl bilmem kötü olsa bile senle konuşurdum. Anlatabildimmi? KArakter aslında en önemli olan şey. Karakterin çok iyise tipe gerek kalmaz. Ama karakterin ortalamaysa tip gerekir
Profil resmime bakabilirsin resmimi koydum
Bence benim gibi düşünen herkes sana bakar :) Tipin gayet iyi çünkü. Allah hayırlı biri nasip etsin sana
Bişi sölesem beni sapık sanmazsın umarım
Facede ben kızlara mesaj filan yazmadığım halde kız ve bayanlardan bana yatalım (zina yapalım ) diyen o kadar çok olduki kızlardan soğuycak duruma geldiydim
Sanki dünyanın en tipli erkeğiymişim gibi bana yazıp duruyorlar cevap bile vermiyorum siliyorum engelliyorum
Allah tarafından sınanıyorsun işte. zillileri ya :D
Zilli güzelmiş hoşuma gitti
Onca sapık varken onlara yazsalar bari
Şİrkten sonraki en büyük günah
Evet oyle 😊
evet çok azlar. en doğrusunu yapıyorsun emin ol. eşinde inşallah senin gibi terbiyeli olur
Kuran kursunda hocam oyle terbiye etmistim yani cami hocam
Haklisin amacim kimseyle flort etmek degil sadece biraz gelistirmek kendimi
Sinirimi asmaycak ssekilde
Serefim ve namusum uzerine yemin. ediyorum hic bir kiza dokunmadim
Inanmani beklemiyorum (inanmak anlamindami soledin)
ALLAH biliyorya
Anliyorum
ALLAH kolaylik. versin
ALLAH gonlune gore bir es nasip etsin (beni yanlis anlama es ariyorsun demiyorum icimden geldi bende yazdim)
50 60 lik amcalarin 20 yaslarinda kizlara asildiginada sahit oldum cok kotu ve pis insanlar var
Ailemden habersiz zaten öyle bir salaklık yapmam çünkü evlillik mağazadan eşya almaya benzemez.
Abim var 27 yaşında evlenemedi babam hala abimle uğraşıyor evlendirecem diye bende belki kendim bulurum diye düşündüm.
Biriyle tanışsam konuşsam ailemle tanıştırsam onun ailesiyle tanışsam her iki tarafında onayı ile nişanlanmak istemiştim..
İlgin için teşekkür ederim ve ALLAH RAZI OLSUN
seni tanımak isterdim çok iyi birine benziyorsun
Terbiyeli birisin
İnşallah bir gün senin gibi bir eş nasip olur...
Cevap
4Cevap
ben 1 kez aşık oldum, hiç sevgilim olmadı bir pişmanlığım yok bundan sonrada sevgilim falan olcanı sanmıyorum
Ulan kız olupta sevgili yapamamayı nasıl başarıyorsunuz? Seçilmiş kişi misiniz ulan? ahasdhfasfadf :D
sen gerdek gecesinde kızın belini kırarsın be. bu kadar kız görmezsen sonuç çok kötü olucak kardeşim. az ortama gir medeni ol
Ben ayı değilim
Ben azgin degilim
Senin gibi tertemiz erkek yok.
Kuran kursunda hocam oyle terbiye etmistim yani cami hocam
ALLAHA sozum var hic bir kiza dokunmucam diye bana asla sahip olamiycagim biseyi verdi ALLAH
7 yasindaykdn trafik kazasinnda omur boyu sakat kalmaktan kurtuldum
Bana bir onerin var mı bir kiz bulup nisanlanmak istiyorum ama kizlara yaklasamiyorum bu sozumden oturu
ben hiç yapmadım desem :)
buna inanmak çok güç :D
çok varlar çok. iyi yapmışsın knk
vardır mutlaka
Vardır
bulamazsın bence
Vardır illaki.
Vardir illa ki
Var oldugunu biliyorumda hep sevgilisi olan kiz goruyom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?