Diğer İğde seven var mı? flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Ben hiç sevmem, arkadaşıma süpriz olsun diye topladim 🥰🥰🥰 Güncellemeler1 yıl S. s 🤞🤞 İğde seven var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. ne olduğunu bilmem ama sevmem. 1 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% 1 yıl Diğer konusunda 5,9b cevap paylaştı. Çocukken yerdim ama artık değil. Adamın ağzını kurutuyor 😅😃 1 0 Yorumla
EvcimenOkuz Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Seviyorum ama yemesi zahmetli. İnsanın boğazını tıkıyor 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl bundan bizim evin bahçesinde de var 🙄 kokusu güzel ağacında ki çiçekleri 1 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl İlkbaharda heryer iğdeçiçeği kokar ama yemesini sevmem. 1 0 Yorumla
aragorn Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 94% 1 yıl çocukken site bahçesinde ağacı vardı toplar yerdik:) yıllardır yemedim 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 9,6b cevap paylaştı. İlk defa duydum 1 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Onun çiçeğinin kokusu efsane ya 1 0 Yorumla
Ustabilir Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. O güzel kokusu buraya kadar geldi 1 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı. İğde çok faydalıdır yemeni tavsiye ederim 1 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 693 cevap paylaştı. Bilmem bile 1 0 Yorumla
namuslu_namussuz123 Takip Et Xper 5 Yaş: 110 1 yıl çok uzun zamandır yemedim çocukken yerdim 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Evet iyi olur 1 0 Yorumla
Birrgariban Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Severim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
ne olduğunu bilmem ama sevmem.
Çocukken yerdim ama artık değil. Adamın ağzını kurutuyor 😅😃
Seviyorum ama yemesi zahmetli. İnsanın boğazını tıkıyor
bundan bizim evin bahçesinde de var 🙄 kokusu güzel ağacında ki çiçekleri
İlkbaharda heryer iğdeçiçeği kokar ama yemesini sevmem.
çocukken site bahçesinde ağacı vardı toplar yerdik:) yıllardır yemedim
İlk defa duydum
Onun çiçeğinin kokusu efsane ya
O güzel kokusu buraya kadar geldi
Sveerimmmm🫠😇
İğde çok faydalıdır yemeni tavsiye ederim
Sevmem
Bilmem bile
çok uzun zamandır yemedim çocukken yerdim
Evet iyi olur
Evet ben severim
Severim