Kızlar, bir kiz önunde bir erkek bundan daha kotu bir duruma dusebilirmi cok utandim ne yapayim?

Bir pilates kursuna yazildim gecen hafta kabul ediyorum biraz susu falan feminenligi seven bir erkegim tayt giyorum kursta zaten tek erkek benim digerleri kiz dun ders öncesi tam salona gecicektim bir baktim ayakkabilarimi baglamamisim yolun ortasindayim tam ama.. bende ayakkabilarimi tam çomelmeden usten egilerek bagliyorum neyse tam arkamdada 2 kiz yuruyormus onlarda ben birden egilince anlamamis bir tanesi tam popoma gecirdi siz analdiniz sanirim nasıl bir durum oldugunu yani argoca soyelyim ben domalmis gibi bir durumdaydim oda uygunsuz bir bicimde carpti.. ve hemen gulmeye basladilar nasıl guluyorlar ama sinir oldum sonra dikkat etsene dedim bende bana dediki sende uluorta yerde domalma falan iyiki bir erkek yoktu arkanda falan deyip guldu siz o kizin yerinde olsaniz bu durumda en yapardiniz gulermiydiniz bana?
Kızlar, bir kiz önunde bir erkek bundan daha kotu bir duruma dusebilirmi cok utandim ne yapayim?