Utanç saf erkekten olur mu, konuları hep ben açıyorum?

Ben de utangaç bir kızım, kimseye varmam, konuşmak isteyen kendi gelir beni kıvama getirir öyle konuşurum yani insanlara öyle kolay kolay samimi davranamam. Konuları hep onlar açarlar, ben de zamanla alıştıkça konu açmaya kendi kişiliğimi göstermeye başlarım. Bu durumum aşktansa arkadaşlıkta da böyle.

Bu zaman kadar sadece iki erkekle konuştum ve ikisi de sosyal, komik, konuşkan kişilerdi, işte kararları onlar alırdı, onlar arardı, konuşmayı onlar başlatırdı, ben de onlara alışınca aynı şekilde davrandım.

Şimdi kuzenimin bir arkadaşının abisiyle tanıştırmak istiyorlar beni. Duyduklarıma göre adam 21 yaşında ve kötü huyu yok, efendi biriymiş, iş ev ev iş gece hayatı yok, safmış öyle aklı kötülüğe ermezmiş, iyi kalpliymiş, varlıklıymış, üç beş arkadaşı olan kendi halinde biriymiş. Ve utangaçmış, bu zamana kadar hiçbir kızla konuşmamış. Sorun şu ki o utangaç, ben utangacım nasıl olacak bu iş? Kuzenim sen onu kıvama getir diyor sen daha önce erkeklerle konuştun o hiçbir kızla konuşmadı diyor ama ben hayatta yapamam ben de aşırı utangacım. Ne yapacağım adamda numaram var her an yazabilir ya konu akmazsa ne diyeceğim?

Utanç saf erkekten olur mu, konuları hep ben açıyorum?