+1 yılBen şahsen adamliginda, ilgisine , beni el üstünde tutmasına bakıyorum... beni mutlu edemeyen benle ilgilenmeyen odun yapili bir yakışıklı benim midemi bulandirir mesela? Yanımda süs istemiyorum ben! Ondan olabilir... hani yakışıklılar da az kendine çeki duzen verse karakterde özellikle , mesela geçmişte bir bayandan çektiğini başka bayana mal etmeseler, bayanları mutlu etmenin sadık kalmanın saygılı olmanın yollarını bilseler güzeller yakışıklılarla çıkardı bence... oyuzden tip benim için de çok değersiz!
09 Yorumla
Soran+1 yılama ılk basta bu özellıklerı nasıl anlayacaksın? yanına geldı tanısmak ıstedı? ee ama tabırı caızzse tıpsız kabulmu edeceksın? yoksa aa bak bu tam sıtedıgım gıbı karakterlı bırımı dıyeceksın? pekı ya o andakı tipi gozune hoş gelmesı önemlı degılmı? yanı demek ıstedıgım ılk basta hosuna gıtmesı lazım kı senı tanıma sana kendını ıfade etme sansını veresın..
- +1 yıl
Direk tanisalim. d. erken içime dusmeyen biriyle olabilir zaten ben o anda niyeti az çok anlarim tanışma kararına , tipine gore değil yaklaşımına gore veririrm... zaten. kimse tanışır tanışma sevgili olmuyor... gerisi yavaş yavaş.. elektrik alamdigm. birini. kibarca reddederdim zaten.
Soran+1 yılişte soyledıgıme gelıyorsun yavas yavas :) elektrık.. istedıgı kadar edebıyat parcalasın o an sana bıyık gibi kaş sıvılce suratlı bırını asla kabul etmezsın
- +1 yıl
Elektrikten kastim yine tip degil!!!/bakım yaklaşım gözleri.. gözler çok ele verir kendini!!! Bakım çok önemlidir. okadar...
Bakımsız ter leş kokan sapsarı dişli biriyle olmaz yanı zaten ((: ama kadinn ruhundan anlayan bakımlı herhangi biri olabilir?
Soran+1 yıl:) anlaşamıcaz senle :)
- +1 yıl
Öyle ama.. benm çirkin sevgilimde oldu bu tamamen bakımla ve bana olan tutumuyla alakalı... benim beklentilerini. karsiliyosa evlenirim bile...(manevi anlamda tabi... maddinin önemi yok)
Soran+1 yılmaddi bugun var yarın yok.. menevıyat ömur boyu yanıbasımızda olması gerekiyor..
- +1 yıl
Aynen onu anlatmak istiyorum.3gun yakisikli. olcaksa yanımda, çirkini bir . omur. yeglerim
Soran+1 yılozamanda bızler kıza bak bıde cocuga bak demeye devam ederız :)
En İyi Cevaplar
Arkadaş, yakışıklı ile çıkmak istese sen Adriana Lima misin dersiniz. Daha az yakışıklı ile cikmak istese ne kadar para avcısı dersiniz. Napalim kiz kiza mi çıkalım :D
32 Yorumla
Soran+1 yılhahahah :) sende haklısın
+1 yılerkek icin de aynı durum söz konusu
https://www.youtube.com/watch?v=EEwA1ldUb60
Bu resimde kim üstün? kız
kızlar bazen kendinden üstün olmayanın daha fazla sevecegini düşünür
Ve aldatmayacagını da
cogu zaman da dorusu budur.
bu şarkının anlamında asla güzel kızla evleme diyor
yani bu resimdeki bu şarkıdakinin erkekcesi
asla güzel kadınla evlenme diyor mesela10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO değil de şu resimdeki adama bir baktım arkadaş kimseye bir şey demiyorum ama beni neden kimse sevmez anlamıyorum bu kızları hepsi uzak duruyor benden. Etrafımda tıpkı bu resimdeki gibi çiftlerle dolu. Bende biraz göbek yapsam saçları kazıtsam bana da gelirler mi acaba.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Galiba tipsiz sadik oluyo ondan guzel kizi buluyo onun icin daha degerli oluyo kiz tabi vé kiz onunla kendini bulunmaz hint kumasi zannediyo yani sadakat cok onemli demekki :)
16 Yorumla
Soran+1 yılsenın ıcınde boylemı?
Soran+1 yılharikasın.. işte milletin anlamadıgı buu. herkes burada edebıyatcı kesılıo onu anlamıom
Soran+1 yıldüşüncen dogru olandır bnce..
Böyle durumlarda hep neden adamın kesin parası vardır yorumu yapılıyor anlamıyorum hiç yahu. Tip önemsizdir belki? kadın o adamın yanında mutludur? Tipsiz adam sevilmez diye bir kural mı var?
12 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yakıştırıyorsun kendıne?
Para pul değil aslında.
Ev, araba, ayakkabı, kral süitleri, özel havuz, limitsiz kredi kartları.
Parayı napıcan olum, bunlar lazım ahsdhsa211 Yorumla
Soran+1 yıl:) içindekılerı döktün
Soran+1 yılhaahahaa :) helal sana be bazılarına kapak olsun.. ayakta alkışlıyorum..
Soran+1 yılalkış senin için ama bana özeldi :)
Soran+1 yılomg üzgünüm farkedemedım :)
Soran+1 yılsevimli şey :)
+1 yılBiz ona aşk diyoruz :) ya da şudur kızlar kendilerini mutlu eden kendileriyle ilgilenen erkekleri daha çok sever :) bir hayırsızın peşinden koşup yıllarca mutsuz olmak yerine elindekinin kıymetini bilir :) bizim için HER ZAMAN önemli olan sadece tip değildir.
00 Yorumla
+1 yılBeyin önemli bir şey. Her kadın tipe ya da paraya aşık olmaz.
12 Yorumla
Soran+1 yılpeki kardeşim beyinden önce dış görünüşünden hoşlanman gerekmez mı?
- +1 yıl
Kimseden bir bakma ile etkilenecek biri değilim. Bir sohbet sırasında dialoğunda zeka parıltısı görmediğim biride isterse manken olsun umrumda olmaz.
Kısaca dış görüntü zeka sosyallik karakter gibi şeylerden sonra gelir.
Guzellik goreceli bisey.. mesela bu hanimkiz kel ve tombul seviyor olabilir.. belkide senin benim gormedigim veya goremedigim baska seyler vardir adamin icinde.. karakter ahlak cok coook onemli..
10 Yorumlabiride bana yakışıklı erkeklerin neden çirkin kızlarla beraber olduklarını anlatsın
14 Yorumla
Soran+1 yılguzel kızları tıpsız erkekler kaptıgı ıcın yakısıklı erkekler dıger kızlara kalıyor
Soran+1 yılbacım degıl hacım olacaktı :)
resimdekiler yakışıyor bence kız oldukça esmer zaten iğrenç bir hali var adam da beyaz temiz bir abimiz biraz kilo ve saç problemi var ama kızın saçları teni iğrenç adamda da miğde yokmuş ya öpülür mü o :D:D:D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı. Bunun tam tersi de oluyor cocgun agzna burnuna çakasm geliyor yaa
17 Yorumla
Soran+1 yılaynı düşüncelere sahıbız :)
Soran+1 yılsen benım soruma bense senın soruna cevap vermelıyız
Soran+1 yılguzel kızları tıpsız erkekler kaptıgı ıcın yakısıklı erkekler dıger kızlara kalıyor :)
Soran+1 yılşakacı :)
Soran+1 yılcinsmisin?
Para pul abi kusura bakma. Bende çok iyi bir tip olmasına rağmen kız arkadaşım yok. Normal kız arkadaştan bahsediyorum , sevgili değil.
10 YorumlaSana ne? Kişilik diye bir şey var. Sen önce miğde yerine mide yazmayı öğren. 32 yaşına gelip hala nasıl cahil olabiliyorsunuz şaşırıyorum.
00 YorumlaBir insanın tipinin iyi olmaması onu asagilayacagin anlamına gelmez. Karakteri düzgündür hani şu sende olmayan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılla onun parasını yüyordur başka yerde yakışıklı bir sevgilisi vardır.
10 Yorumla
+1 yılKarakter meselesi kardes bu yakisikliyla 1-2 takilirsin huylariniz ozellikleriniz uyusmadigini ogrenirsin ama yakisikli olmayan ama karakteri iyise iliski saglikli olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana ne ki derdi seni mi gerdi tip siz severler sen boşta kalmazdin
02 Yorumla
Soran+1 yılderdi benı germedı. burdan sunu anlıyorum ozaman sen mıgdesızsın..
Cevap sahibi+1 yılmidesiz olsam evlenirdim şimdiye ama sevmiş sevgi olunca insana güzel görünüyor senin ona baktığın gibi bakmiyolar erkeklerde bazen çirkin kadınlar alabiliyorlar aşk iste
+1 yılBuna mahal vermemek için sevgilisiolmayankizim ben 😉😉
02 Yorumla
Soran+1 yılnickin çok hoş :)
- +1 yıl
Teşekkürler 😊😊
para için de olabilir bazıları ise ondan gerçekten hoşlanır
10 Yorumla
+1 yılHuyu suyu konuşmasi insanları etkilemesi sende tip olsa ne olcak salaksan 😂
10 Yorumla
+1 yılkadın erkek gibi değil dostum görsel olan biziz
13 Yorumla
Soran+1 yılbiraz daha açıklarmısın kardeşim?
- +1 yıl
kadın yapısı gereği bizim kadar görsellik yanlısı değil genler ile alakalı kardeşim biz görseliz bilimsel bu onlar daha çok duygusal işitsel ergenler hariç onlar beyinleri esir o yüzden farklı grup onlar
- +1 yıl
tabi ki bu çağda her şey para ve kariyer olmuş onu göz ardı etme çünkü bu yazdıklarımda artık anlamsız oldu para ve kariyer esiri herkes kapitalist modernite
İnsanı tipine yargılayacak kadar boş insanlar.. Aha BASİT Bİ ÖRNEK!!!
01 YorumlaTam. tersini görüyoruz bizde hep
117 Yorumla
Soran+1 yılaynı kaderi paylaşıyoruz diyosun?
Soran+1 yılozaman bu soru ıkı taraf ıcın sorulmalı..
Soran+1 yıl:) aslında cvbı olmayan bir soruydu
Soran+1 yılheh işte cevap bu.. neden en başta söylemedın? :)
Soran+1 yılyan, görünüş uyumuda olmak zorunda.. göze hoş görünmeli
Soran+1 yılşimdi burada herkes yazmış. yok aşk sevgi sempatık vs.. ulen ilk önce gözünle begenırsın kalbınle degıl.. magazaya gıdersın once ayakkabıyı begenırsın, denemezsın. denedıkten sonra karar verırsın.. ınsanlıgına bısey demıyorum tanıdıktan sonra kral adamdır laf etmıyorum.. ama ilk önce göz be kardesım.. görduklerıme gore söyleyecegım şu zevk ve renk yok bu bayanlarda :)
Soran+1 yıltamam hem erkekler hem kızlar dıyelım :)
Soran+1 yılzevksizler :)
Soran+1 yılöyle ama :)
+1 yılBazende biz öyle düşünüyoruz karşılıklı
12 Yorumla
Soran+1 yılhayatın dengesı böyle olsa gerek?
- +1 yıl
:( maalesef üzücü bir durum tabiki
kız güzel değilki tencere kapak işte
10 YorumlaPara pul kisilik karekter etkili yani
18 Yorumla
Soran+1 yılya miğde?
Soran+1 yılhauhuha :) ama en başta sanırsam o öyle degılmı :)
Soran+1 yılhelal sana.. dobrasın sevdım.. ama işte aramızda çok bılenler varya aşkmış sevgıymışş.. pehhh
- +1 yıl
Hayatimda hiç aşik olmadm ben sahsen cunku aşk cevremdekilerin anlattigi kadar basit bisey değil bence tabi sorundaki insanlara sorsan belki aşigiz derler ama kim inanir ama belkide asiktrlar onuda tam bilemeyiz duygulari sorgulamak hakkim değil ama cogu kisinin kendi duygulari hakkinda fikir sahibi bile olmadigini dusunuorum
Soran+1 yılbende yaşına göre cok daha fazlasını bıldıgını dusunuyorum.. bazı ınsanlar boş konusmak ıcın konusurlar.. ama baslarına geldıgınde noluyo l*n derler..
+1 yılSempatiktir sifata bakmayacak kadar asil kızdır
06 Yorumla
Soran+1 yılya miğde?
- +1 yıl
Kimse miğde bulandirici olucak sekilde cirkin degildir temiz olduktan sonra sorun yok
Soran+1 yılpeki kendıne yakıstırıyormusun?
- +1 yıl
Aşıksam benim icin hicbir sorun yok
Soran+1 yılaşık olmadan önce sıfatını begenmen lazm
- +1 yıl
Benim icin hisleri bakislarindaki anlam kokusu yeterli
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkıllı kadınlar tipe bakmazlar
09 Yorumla
Soran+1 yılneye bakarlar? çirkinlerem i?
Cevap sahibi+1 yılİnsanları güzel çirkin diye ayırma bir kere. Bir adam tipsizdir ama kültürlüdür kadın bunu sever yani ama öte yandan yakışıklı bir erkek var diyelim ama salak mı salak ne yapsın o adamı akşam işe mi çıkarsın?
Soran+1 yılyakısıklı adamın salak oldugunu nereden cıkarıyor bu mıllet anlamıyorum.. ne yanı tıpsızler zekı mantıklı romantık ama yakısıklı adamlar salak? çok sacma..
Cevap sahibi+1 yılGenelleme yapmadım ki ben her yakışıklı salak her tipsiz zeki diye ve şöyle de bir şey var belki de o güzel kadın öyle tiplerden hoşlanıyordur?
Soran+1 yıleger öyle tıplerden hoşlanıyorsa ne yazıkkı genelı boyle zevksızsınız :)
Cevap sahibi+1 yılSende bu konu da genelleme yapma bana yakışıklı gelen biri başkasına gelmeyebilir
Soran+1 yılzevk meselsı tabıkı ama.. 10 guzel bayandan 9 unun yanında göruyoruz bunları..
Cevap sahibi+1 yılBelki de diğerlerini daha fark etmemişsindir
Soran+1 yılherşey ortada.. fazla fark yok aslında
Para tutmuş kizin gozunu
013 Yorumla
Soran+1 yılya miğde?
Soran+1 yıl:) sizi anlamakta güçlük çekıyorum :)
Soran+1 yılsizi derken genelınızı :) aşk sevgı tutturmussunuz.. o duruma gelene kadar kı ksımdan bahsedıyorum.. gözune guzel gelmesı gerekmezmı? ha dersen kı guzel gelıyor ozaman zevksızsınız :)
Soran+1 yıl:) terbiyesiz
Soran+1 yılgüzele yok çirkine var dıosun yanı?
Soran+1 yılalkışşş
Soran+1 yıl:) nedemek herzaman sana feda olsun
+1 yılBelkide karakteri bomba gibidir?
14 Yorumla
Soran+1 yılya miğde?
- +1 yıl
Seviyordur 😄 senin gözünde tipsiz olan bu adam, kizin gözünde dünya yakisiklisi..
Soran+1 yılya göz var nizam var? neyı sevıo? önce gorunusunu seversın yanına yakıstırrsın.. ee nerde göz nerde nızam?
- +1 yıl
Ya tamam ama belki bunlar yillardir beraberdir? Hani adam belki yillar önce yakisikli bir adamken, bir anda böyle birine dönmüs olabilir.. Bunuda düşünmek lazım.. Çirkinleşti diye hemen bırakıcak değil ya kız.
Ay harbi midem bulandi
06 Yorumla
Soran+1 yılhaahaha :) sende bendensın
Soran+1 yılişte kendi değerinin farkında olan biri... helal sana
Soran+1 yıldenemek agam :)
Soran+1 yılnedemek olacaktı :)
+1 yılaşk bu aşkk
07 Yorumla
Soran+1 yılya miğde?
- +1 yıl
miğde ile alakası dahi yok hiç aşık olmadın mı sen
Soran+1 yılALLAHını seversen yanına nasıl yakıştırıyorsun peki? sokakta gezerken? kımse demıyormu kızım sen bu guzellıkle bu sıfatı nasıl gezdırıyorsun?
- +1 yıl
herkkesten banane onun karakteri onun ban olan saygısı aşkı yeter...
Soran+1 yılbiri bana yardım etsin çıldırıcam :) ne aşkı yaa.. utanmıyomusun o sıfatla dolasmaya :)
- +1 yıl
Utanmam m benim sevgilim çokk yakışıklı birisi zateb
Soran+1 yılharikasın :)
Sevmis olabilir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası