Gel de sapıklık düşünme
Beyler GYM de Kızlara Neden Bakar?
Gel de sapıklık düşünme
Okuduğum yerde spor salonuna gidiyorum. Bir gün sehpada ön kol çalışıyorum. Tam önümdeki dambıl sehpasına rus bir kız geldi. Saçını at kuyruğu yapmış giymiş taytını atletini ve tam karşımda aynalar var. Odaklandım sporumu yapıyorum bizim rus sağ dizi ile sağ elini sehpahaya koyup eğildi. Sol eline dambıl almış çalışıyor. Eee bacım o geldi domaldı şimdi ben ne yapayım hatun zaten at gibi tamam bakmamak için direniyorum da olmuyo ne yapim yani sen söyle kafam olmuş saat gibi başka tarafa çevirsem otomatik dönüyor.
bakmak çok hojdur ama banena
Gym'de her tipten insan bulabilirsin. Ortam yapmak isteyeninden tut, sevgili yapmak isteyenine, piyasa yapmak isteyenine (yoga matlarinin uzerinde saatlerce oturup bir gip yapmadan duran hatunlar mesela), ya da sadece sporuna odaklananina... Ha, begeniyorsa bakiyordur elbet ancak sebebi cinsel cekim de olabilir. Bosver sen onlari; gym'e girdigin anda sporuna odakli kal. Konusmak isteyen cikista da firsat kollamaya calisir, merak etme
Benimde popoma ve memelerime bakiyorlar ama alistim artik bir sure sonra vazgeciyorlar yakani bırakıyorlar
Cevap
26Cevap
yok canım belki bir iletişim kanalı kurarım da yatağa atarım muhabbetinden bakıyor. buraya geliyorsa yolu da vardır mantığı.
erkekler biraz az beyinlidir sen yaparsan yap klişeleşmiş düşünceleri değiştiremezsin. o yüzdendir ki yol yolcusu düşüncesi değişmez
Arkadaşım bak, benim önyargılarım çoktan alınmış vaziyette. Hiçbir erkeğe ayy bakıyor kesin sapık kesin beni becermek istiyor düşüncesiyle bakmam!
Fakat gelip de konuşmuyorsa ve iki ay boyunca uzaktan bakıyorsa ben o erkekte bir şeyler ararım..
ben de sana araman gerekeni söyledim.
ha benim gibi olsa ben hemen gider söylerim ya red ya da düzgünce hayır alırım.
belki evet de diyebilir bilemem.
ama söylememek içten korku besletir çünkü kafadakiler kızılması gereken düşüncelerdir.
ön yargılarına sevindim dostum
Cunku tayt giyerler. Cunku hareketleri yaparken kalcalari domatesten daha beter ortaya cikar. Ozellikle ter su icinde kaldiklarinda cok seksy gozukurler. Ben kizlarla karisik gym de degilim. Genelde o gymlerin fiyatlari yuksek oluyo ama sebebler bunlar.
Yok belirttim zaten tayt giymiyorum vücut hatlarımı gayet örtecek kıyafetlerle çalışıyorum ama çok terliyorum
Erkekler hemen hemen her kadına bakarlar, şunun altına farklı farklı anlamlar yüklemeyin. KADINSIN, BAKIYORLAR. BİTTİ :)
Yalnız canısı, Sen güzel bir kadınsındır sana 1 bakarlar. Ben çok daha güzel alımlı bir kadınımdır bana 5 bakarlar hatta dönüp bir 5 daha bakarlar 😘😉
Alınmana lüzum yok misal veriyorum :)
Anlamıyorum arkadaş. 2 senedir GYM yollarını aşındırırım.
1 kere kızlı erkekli kim ne çalışıyor diye bakmadım.
Karakter meselesi demek ki
Milletin hedefi falan yok. Kız düşürmek için vücut yapıyor. O yüzden bakıyorlar.
Spor yapan erkek spor yapan kızı sever. Kız nüfusu, tipinde etkili tabi.
Peki aralarından biriyle ilişkiye başlasam uzun ve ciddi bir ilişki olabilir mi yoksa iki günlük eğlence mi olur?
Evet haklısın
geleceğe yatırım olarak görüyolardır. bu kız 2 ay sonra taş gibi olur diye. o esnada da flört kısmı hallolur hayırlısıyla 2 ay sonra 3. aşamaya geçeriz diye düşünüyor olabilirler.
erkekler bazen bazı kadınları görünce ısırası gelebiliyor gerçekten istemsiz yani :D
Gym lerde gidip bir kızın yanina konuşmak cok daha zordur. Çünkü şikayet edip seni salondan attirabilir veya seni reddetip salondaki bütün karizmani cizdirebilir. Yoksa kimse şişko kassiz diye insanlara bakmaz
Buyuk ihtimalle hareket ettigin icin vucut hatlarini izliyorlardir
Hayranlık duyuyor olabilirler. Herşeyin altında sapıklık aramayın. Spor yapan kızlara sporun ne demek olduğunu bilen her erkek ilgi gösterir.
Her şeyin altında sapıklık arayan kezbanlardan olmadığıma eminim fakat erkeklerin bazıları bir kız kilolu diye kolay lokma görebiliyorlar onu çok şahit oldum artık çekiniyorum
Kezban gibi bir laf etmedim. Size kalmış birşey.
Rahatsız oluyorsa sadece kadınlara olan yerlerde var oraya git
Rahatsız değilim
Gymde kizlara bakan erkek ficut yapar. Asil bodyci boga gibi bagirir gozu donmus kulaklik kulaginda demiri buker iki gr keZban icin sevgilisinden cok deger verdigi antremanina saygisizlik etmez no oain no gain!
Spora gitmenin %50 si bayan kesmek içindir de ondan.
spor yapmak testestron hormonunu arttırdıgı ıcın bakarlar tamamen hormonlarla alakalı.
yooo nasıl düzeriz bu kızı diye hayal ediyolardır. terli terli seksi görünüyorsundur:)
Hmm durum vahim yüz verme
Vahim derken
Bence senin için bozuk 😀
Lanet ya :(
Unutma bu ülkede eşeğe bile tecavüz ederler.
Bu kadar kırıcı olmayın ya alt tarafı bir soru sordum yok efendim eşeğe bile tecavüz ederler sana mı bakmayacaklar anlamı çıkarırım ben bundan
yüzün güzelse bakarlar tabiki
Seninde vardır baktıgın bir erkek hadi hadi ;)
Var bir tanesi acayip hoşuma gidiyor 😌
nasıl bildim.. hadi GYM de mutuluklar size :D
Ay hadi inşallah 😇😊
Kızlar neden bize bakıyorsa o iş :)
Kız ve erkek hisleri aynı olamaz :)
Ahaha oldu hemen geçiştir. Ben güzel fiziği olana bakıyorum ama aklımdan sapıklık gelmiyor. Hoşlantı diyelim sonuçta ben de spor yapıyorum :)
Aşık olmuş ama utanıyorlar😐
Yiyecekler seni dikkat et :)
Valla heran hersey olabilir.
Kızım abazalar işte nolacak ki
Çiftleşme dansı o
😂😂
senın kalcalarını düşünüyor olabılırler
nasıl vururum diye bakıyorlardır
Vuramazlar 😉
Ne güzel o zaman
Bakarlar panpa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?