Arkadaşlar yardım edin bana lütfen?
içimde anlamadığım sıkıntı var ağlamak istiyorum ağlıyamıyorum ne yapmalyım?/
içimde anlamadığım sıkıntı var ağlamak istiyorum ağlıyamıyorum ne yapmalyım?/
bende de aynisi oluyo canim. böyle sanki bircok sey yasamisim gibi birden moralim eksilere düsüyo böyle dokunsalar aglicak gibi oluyorum.. cok tuhaf bisey gercekten.. bende bazen hic yok yere oluyo bazende farkinda olmadigin bir sey yüzünden.. bence seni derinden etkileyen bir konu var.. seni cok üzen.. ve yalniz kaldikca bu seni daha da cok üzüyor, ve sen pisikopata bagliyosun.. o konuyu cözmedikce moralin zirt birt eksilere düsebilir... :/
Balkona Çık Gözlerini hiç kırpmadan bekle 21-20 bilemedin 25-26 saniyeden sonra gözyaşı dökülmeye başlar canım Bunu ateşleme olarak düşün tatlım sonra ver gazı gitsin ağlamaya devam et (edebilirsin yani) :))
balkona çık gözlerini hiç kırpmadan bekle 20 bilemedin 25. saniyeden sonra gözyaşı dökülmeye başlar. bunu ateşleme olarak düşün, sonra ver gazı ağlamaya devam et.
Çok teşekkür ederim dostum çok teşekkür ederim.
başından geçen bir olay yüzündendir kalbinin derinliklerine bakıp o sorunu bulmalısın o sorunu bulmadan ağlasan da rahatlayamazsın
hayatmda biri yok kendmi yalnz hissedyrm daha önce aldatıldım
büyük ihtimalle şu anda hissetiğin yalnızlık kalbindeki boşluğun hiç bir zaman dolmadığı düşüncesinden dolayı ama yalnız değilim ben demelisin çünkü insan yalnızım demekle yalnız kalmaya başlar değer verdiğin insanların yanında olmaya özen göster bu aldatışı unutturacak şeyler yap konuş gül mutlı olmayı iste istedikçe olacaktır
olmyr içmdeki boşluğu aylardır dolduramıyorum
biliyorum o boşluğu özellikle de aldatılmışlığı biliyorum ilk 1-2 ay zor ama olabildiğince arkadaşlarının yanında ol onların yanında onu unutacaksındır onu unutturacak yollardan git inan kendine o boşluk dolacak :)
ben bu aldatılma olayını 1,5 yıl önce yaşadım
bu süre uzun değil özellikle bir kız için yani normal bir şey kimin başına gelse hemen unutamaz bu süre 1 ay olabilir 2 ayda olur ama önemli olan hayatın devam ettiğini görmesi insanın aldattığı affedersin şerefsizlerin yanında iyi olan kişileri mutluluğa giden yolların da var olduğunu görmesi
onun mutlu olması benm canımı skyr inan artık hayatımda biri olsun istiyorum
onu unutmak için değil gerçekten sevmek için sevmelisin eğer ilk seçenek için seversen daha kötülerini de bulabilirsin ne yazık ki... o mutlu mu? ne kadar sürecek aldatmasının cezasını verecek çok daha feci bir şekilde sen gör ya görme onun da kalbi çok fena yanacak ama o senin canını yakabilecek kadar değerli mi? o senin canını sıkmaya değer mi?
değmez biliyorum ama o kızla nişanlandıi mutlu görünüyorlar ben gerçekten sevmek ve sevilmek istyrum
benim canımı yakanın canı yansın istiyorsun biliyorum ben de öyle isterdim belki dışarıdan öyle ama emin ol nişanlılıkta belki çok sorunları olmayacak ama evlenirlerse çok daha büyük sorunları olacak yani evlilik ayrı bir mertebe evlendiğine lanet edersin o derece iyi kızlar var seni üzmemek ister ama öyle bir canını yakar ki... yani elbet cezasını çekecektir sen bunu düşünme önemli olan senin mutluluğun senin gülmen... ve biraz sabret belki de o seni bulur olabilir :)
artık beni gerçekten seven biri olsun istiyorum ama olmuyor
olmuyor diyorsun ama olacak evet şimdi yaran çok taze hemen olsun istiyorsun ama sabretmen gerek yani hiç kimse pat diye sevip pat diye aşık olamaz yani bunun adı aşk olmaz senin ihtiyacın olan o aşkı bulmak için biraz sabretmen gerek aşk insanı beklemediği bir anda yakalar beklerken değil
2 yıl yeni bir süre mi
pek sayılmaz aslında kendine güvenmeyi öğrenmelisin her erkek aldatmıyor bunun korkusuyla sevemezsin sevilemezsin o seveceğin kişiyi tanımak istiyorsan artık arkadaş çevreni genişletmen gerek yeni kız arkadaşlar erkek arkadaşlar edin bu seni hem rahat ettirecek hem de seni o kişiye daha çabuk götürecektir
bilmyorum inan artık ağlıyamıyorum bile tıkandım resmen ve sanki artık sevemickmişm ve sevilmicekişim gibi geliyor
kendini kandırırsın ve işin kötüsü böyle düşünürsen seni seveni de göremezsin bil ki seni biri öyle sevecek ki o aldatışı unutacaksın gülümsemelisin inadına o kişiyi bulacağına gülümsemelisin çünkü ihanetin ardından büyük bir mutluluk gelir senin oradan kurtulman için gelecek sadece kendine inanmalısın ve o kişiye her an hazır olmalısın kendini üzerek hırpalayarak bunu yapamazsın gülümsemenle bunu başarabilirsin onu etkileyebilirsin
nasıl düşünmeliyim kendime inanmam için ne yapmalıyım?
yeni ortamlara gir yani arkadaşlarının fazladan gittiği bir yer cafe de olabilir arkadaşlarınla vakit geçir kimin yanında onu unutuyorsan onunla vakit geçir ama her gün kendine şunu demelisin beni o sevecek insanı bulacağım bu şekilde her gün kendini inanarak demeye gayret et zamanla güveneceksin zamanla yokluğunu çok da hissetmemeye başlarsın
umarm ve umarm gerçekten sevilirim
sana ben söz vereyiyorum sevileceksin çok sevileceksin hem de... bunu sana bir daha hatırlatmayacak kadar çok inan buna olacak olan bu...
nasıl bundan eminsin
yaşadıklarımdan yani o ihaneti tatmak düştüğüm o durumdan sonra yalnız sabırla umut ettiğimde o durumdan çıkaracak biri benim karşıma geldi :) sana böyle olacak insana her zaman bir yardım gönderilir illaki gönderilir hele ki bu yardımı dilesin ve sabretsin bu yüzden bu kadar eminim sen de göreceksin :)
inşallah ama 2 yıldır çıkmamış karşıma beni sevcek
çıkmamış çıkamaz olmuyor gibi kelimeleri bırakmalısın :) ben ancak umut ettiğimde ve onun çıkacağına inandığımda çıktı yani onun yokluğunu doldurmaya başladığında gelecek o kişi...
nasıl yani ;) anlamadım
yani şöyle sen kendine güvenip başka şeyler ile o boşluğu doldurmaya başlamalısın o kişinin geleceğini de umut ederek o boşluğu gerçekten doldurmaya başladığında o kişi gelir ve o boşluk kapanmış gibi düşünme o kendine çok daha güzel bir yer buluyor ;) asıl düşünce mutluluk ve umut gerçek çıkış burada o çıkacak çok sevecek :)
inşallah :)
işte önemli olan insadaki bu gülümseme gerisi hep saçma sapan felsefe sen ruhunun sesini dinle ve hep umut edip gülümse tamam?
tamam inşallah her şey daha güzel olur
inşallah :) ama unutma gülümse umut et illaki bu gülümsemeler karşılığını bulur :)
Cevap
11Cevap
al su fılmı ızle daha da aglayamazsan yuh derım link
Bana da geliyolar bazen. Ortada bişey olmamasına rağmen ağlıyorum. Nasıl bi manyağım bende daha çözemedim. Neyse demem o ki ağla rahatlarsın.
Ağlamaya çalış. Ağlayamıyorsan "Ane Brun - Changing of the Seasons" bunu dinle dökülür yaşların zaten
Çık şöyle bi gez dolaş hava al. Git bir yerlerde çay, kahve falan iç.
dısarı hava almaya cık darlandıgım zaman ben öyle yaparım
ağla açılırsın derler de ağlama niye ağlıyon durduk yere
kapıya sağlam bir kafa at gözlerinden yaşlar süzülürken bu okuduğun satırlar gelecek aklına
balkona çık karanlıkta otur biraz , biraz üşü , sonra içinde varsa dök gözyaşlarını
aç kuran oku inşirah suresi sıkıntıya birebir
sayfa kaçta ki
Kalpler ancak Allah'ı anmakla mutmain olur...
ağlama benide ağlatcan bak
çık soğukta sokakta gez tek başına.
dök içini rahatla bacım
ne sıkntısı var , kötü bir şey mi yaaşdın
Sıkıntın ne ki...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar