Hatalarım yüzünden terk edildim. Pişmanlık duyuyorum.

merhaba arkadaşlar 5 aylık bir ilişkim vardı. çok seviyorduk birbirimizi o da beni çok seviyordu eminim ailemle tanışmıştı yüzük takmayı planlıyorduk. benim bir takıntım eski sevgilisinin konusunu açıp duruyordum. sakin sakin cevaplar veriyordu ilkten ama o cevap verdikçe kafama hep bir şeyler takıldı. boş kuruntu yaptığımın hata yaptığımın farkındaydım ama elimde olmuyodu kafamın içinden eski sevgilisi gitmiyordu 5 yıl çıkmışlardı. son 2 ayda arada konusu açıldığında artık sakin değil sınırlı cevaplar veriyordu. son bikaç tanesinde de ciddi kavga ettik ayrılıyorduk nerdeyse. hemen barışamadık. ara verelim dedik. o arada daha da uzaklaştı benden sonra ayrılmak istedi ayrıldık. o ayrılık süresince gerçekten değiştim yaptığım hatanın farkına vardım. yeni bi sevgilim olsa bu sevgilimi sorup dursa ben de terkederdim heralde bana daha önce çok şans verdiğini ama artık istemediğini söyledi. ama ben gerçekten değişmiştim olgunlaşmıştım yaşadığım o acı beni olgunlaştırmıştı sanki bir şansı haketmiyor muyuz dediğimde belki hakediyoruz beni daha üzmeyeceksin ama artık istemiyorum dedi. çok geç kaldın dedi. kötü bir kavgayla ayrıldık geri dönüşü yok bunu biliyoruz. unutmaya bakıcam ama kafama takılan bu pişmanlığım oldu. belki öyle şeyler yapmasaydım şu an çok mutlu olabilirdik. bu arada bu kız benim ilkimdi çok hatalar yaptım dersimi aldım dedim ama bana bir şans daha vermedi istemedi. ne kadar saçma şeyler yapmışım diye kendime kızıyorum. ama o da benim kadar sevseydi 1 haftada seni sevmiyorum nefret ediyorum diyecek hale gelmezdi. ayrıldıktan sonra onu baya bunalttım uzun uzun yazılar yazdım ben böyle yaptıkça iyice soğudu benden. uzun lafın kısası geri dönüşü yok ama o salak hataları yaptığım için üzüntü duyuyorum onları yapmasam bu hale gelemeyebilirdik. bu pişmanlık duygusundan nasıl kurtulabilirim? teşekkürler
Hatalarım yüzünden terk edildim. Pişmanlık duyuyorum.