yapanlar varsa kime ve niçin yaptırdılar?
ya da yaptırmayı düşünen var mı
ya da yaptırmayı düşünen var mı
Ben derimki buyu yaptirma cunku hasa Allaha sirk kosmus olursun (ortak kosmus olursun) ki Allah der ki
'Kim Allah'a eş tanırsa şüphesiz Allah ona cenneti haram etmiştir. Onun varacağı yer de ateştir'' (Maide:72)
''Şüphesiz şirk büyük bir zulumdür'' (Lokman: 13)
Bu husustaki ayetler çoktur. Allah'a ortak tanıyarak ölen müşrik kimselerin cehennemlik olduğu kesindir. Ve bizi orada ölümsüz bir hayat bekliyor sen sonsuza dek yanmak ister misin?
Inan bana bak bunu yurekten diyorum sana eger Allahütaala birseyi sana nasip kilmadiysa , ondan daha guzelini daha hayirlisini verir guven bak ;)
ben yaptırmadım ama medyum bir tanıdığım vardı büyüler falan yapıyordu arada sinirlenince ona cinlerimi göndericem diyordu ciddi ciddi. şu millette azıcık olgunluk yok be canım
Valla ne yalan söliyim mediummüneccin falan bişiyler vardı aşk büyüsü içn randevu istedm sonradan vazgeçtm istanbula çaardılardı telefonla aryıp..
Allaha şükür öyle aptallıklar dolanmıyor kafamda ama başka aptallıklar sürüyle
Cevap
24Cevap
yapanda yaptıranda obur tarafta hesabını nasıl verecegınızı d dusunun orda yalan sokmez hersey bı kamera kaydı gıbı gelıp gececektıır onunden o zaman ah vah edeceksınzı
Yoo ben kendim yaptım. çok basit bir şans büyüsüydü ama geri tepti o gün her şey aşırı ters gitti ya ben de anlamadım
Günah, Haram. Cezası büyük hiç girişmeyin. Her şey olacağına varır. Musallat etmeyin başınıza...
işin içine cinler geliyo ve çok büyük günahı var bulaşma
Ne büyüsü o ?
Oyle sey hic yaptirmadim asla da yaptirmam Allah korusun
bakışlarım büyüleyici olduğundan birine bakmam büyü sayılır:))
at büyüsü yaptım ata dönüştü büyü yaptığım kişi at gibi kişneye başladı
bir ara sempatiklik büyüsü yapmıştım kendime, işe yarıyor baya :D
Felak ve Nas oku devamli hicbisey olmaz.. Yapmakta yaptirmakta gunahtir ama
Bizim aileye toplu yaptılar bunu yapan. ise mirası paylasmayan diğer akrabalar allaha şükür her gün dua ediyorum def etmek icin
ya medyum ları aradık seans başına 250 milyon alıyorlar biz zaten hissediyok olduğunu fakat adam sizde büyü var deyince tescillendi
Her türlü kotulukten ALLAH im sana siginirim de yeter sana eğer onlar haksizsa daha beterini görürler
@yanlız1adam amin 😔
Öncelikle geçmiş olsun ve Allah yardımcınız olsun. Büyünün size ne gibi zararları oldu?
@Platonikİntikam sürekli kavga ediyoruz hiç bir şey yokken aile içi huzursuz yani hastaliklarda çok oluyo baş ağrısı en başta nette arastirabilirsiniz daha yaziyor
Ben seni kendime bağlamak için yaptırıyorum bu akşam 😊😊
Yaptırmayı düşünüyorsun neredesin nereden buldun?
Büyü#66 nedir nasıl oluyo
Bela okurum büyüye para vermem.
Ben 👆 expecto patronum yaptırdım 😳
Ben en son kendim lingardium leviyossa büyüsü yapmıştım
66 olan herseyden kaciyorum
Gercekten ne ki anlami? 66
Ebcet hesabını bilirsiniz. Hurifiyatçıların kullandığı bu yöntemde rakamlar harflerle ifade edilir ve her kelimenin rakamsal değeri üzerinden hesaplar yapılarak, dünyanın halleri çözülmeye çalışılır.
İşin ucu Kabala'ya kadar gidiyor..
Ebced hesasına göre;
A harfi 1, L harfi 30, H harfi 4 değerindedir. Bu heseba göre 66 rakamını görebilmek için harfler alt alta geldiğinde bakın ortaya ne çıkıyor?
A -------- 1
L ------- 30
L ------- 30
A--------- 1
H -------- 4
--------- 66
"Hadi işi altmışaltıya bağladın" ifadesi de işi Allah'a havale ettin anlamında kullanılıyor... :D
Şöyle seylerle ugrasmayin.
Evet ben büyü yaparım
Senden beklemezdim
Bana suradan citir bir kizi baglasana @OrdekliKravat ;)
töbee töbe yaptırmam asla
66 nasıl bir büyüymüş.
@_Kleopatra_ büyü diyo bak😳😂
Sana konu çıktı benim sayemde 😂😂
Ahahaha 😂😂😂 @_Kleopatra_
Ay allah korusun ben beddua ederim o kadar 😔
Şaka yapıyorum yahu alla alla @_Kleopatra_
Tamam sakinizz 😖
İşim olmaz öyle şeylerle allah korkusu var.
bana yapılmsıtı2012 yılında :(
bilmyrm o sırrı halen çözemedm ama çok kötü bseymdi allah düşmaınm basına vermesn
yaptırmadım ama merak ediyorum nasıl yaprklarını
Büyü yapanda yaptıranda hüsrandadır!
kngtta magemle çok büyü yapıyordum çocukluk işte
ahahah karı milletiin uzmanlk alanı
Yaptırmadım çok büyük günah
Ben #69 büyüsünden yanayım
Büyü#66 nedir?
Anladim ilgincmis
Ne buyusu yaptircan ki sen?
Kime yaptircan cinlerimi musallat edicen?
Haram oyle seyler yapma Allah buyu yaptirani cennetine Almazmis cok gunah cunku Allaha sirk kosmak bu demekki nasip degilmis bence yaptirma
Allah affetsin ne diyelim
O yapacağın şey yani 3 harfliler sana da zarar verir. Çünkkü onlar hiçbirşeyi karşılıksız yapmaz. Ayrıca yapacağın kişi de bir çok zarar görebilir. Sizin gibilerin, cinlerin, şeytanların, büyülerin ve vesvesecilerin şerrinden Allah'a sığınırım.
66ne
O ne?
hayır
o nasıl oluyor ya
yapmadılarr
naslı bişey o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar