Bir kadın erkeği silerse geri dönüşü olur mu?

Merhabalar.. Hoşlandığım bir kız var ve kendisinin erkek arkadaşı var..Ama erkek arkadaşı kızın duygularına kaba bir biçimde karşılık veriyor, çoğu zaman kendisine umursamaz tavırlar takınıyor..Bu kıza bu yüzden yoğunlaştım çünkü ilişkileri kötüye gidiyor diye hissettim. İlk başlarda kızın kendisinden o kadar güzel tepkiler aldım ki.. bir gün hislerimi açıkça belli ettim ve çok iyi anladı ki tepkisi çok içten bir biçimde derinden derine gülmek oldu..Karşılıklı uzunca gülüştük.. Hislerimi tamamiyle anladıktan sonra ilk karşılaşmamızdaki tavrı her zamankinden kat kat daha içten ve samimi oldu.. Ve birgün dayanamayarak ona açıldım ki açıkça herşeyi belirtince ağlamaya başladı ve cevabı seni sadece arkadaş olarak görmüştüm oldu.. ama sadece 1.5 aylık arkadaşlığımız oldu bu zaman zarfı bana bu şekilde ağlayacak değeri vermesi için çok kısa süre değil midir..Ve sonraki karşılaşmamızda beni tamamiyle silmeye niyetlendiğini algıladım.. Acaba bunun geri dönüşü olur mu..o kızı tekrar kazabilir miyim..Ve onu kazanabilmek için neler yapabilirim..
Güncellemeler
+1 yıl
Su anda beni aklinda yok etmek icin tum zeminleri hazirlamis.. Yaptigimiz icten samimi sohbetleri onlar yuzeyseldi diye yorumluyor.. Yada karsisina her cikisimda o kadar memnun oluyordu ki su anda seninle konusurken rahatsiz oluyordum diyor..Herseyi tam tersi yonde gostermeye calisiyor..Buyuk ihtimalle beni aklinda silerek arkadas konumuna yerlestirmis.. Cok merak ettigim konu su acaba bu kizi geri cevirebilir miyim.. Neler yapmam gerekiyor onu tekrar kazanabilmek icin..
Bir kadın erkeği silerse geri dönüşü olur mu?