İlişki de durduk yere dengesiz davranan erkek ilişkiyi kendisi bitirse mi geri döner kadın bitirse mi? Hangisin de geri dönmesi ya da dönmeyi istemesi daha ihtimaldir?
Herkese iyi geceler🌸
Herkese iyi geceler🌸
Kadın elinden gelen desteği sunmasına rağmen erkekte değişim yoksa ve bu sebeple kadın bitiriyorsa dönebilir.
Dönebilir diyorum çünkü dengesiz (kadın/erkek fark etmez) insanların ne yapacağı da bazen belli olmuyor. Hemen olmasa bile hayatını düzene koymak istediğinde o kişiyi kalben hep arar.
İstediği her şeyi veriyorum ne derse yapıyorum yani onu her açıdan ruhsal ve bedenen tatmin ediyorum gel derse geliyorum git derse gidiyorum ben daha na yapayım ki ne kadar sevsem de aşık olsam da yemin ederim çok yoruldum artık
O kadar haklısın ki bu konuda geciktim baya 1.5 senedir birlikteyiz
İyi geceler tatlım! 🌟 Vallahi erkekler söz konusu olduğunda işler biraz karışık olabiliyor ama genelde kendi bitirdiğinde geri dönme ihtimali daha fazla olabilir. Çünkü onlar özgürlüğü tadınca ya da kararlarının sonuçlarıyla yüzleşince neler kaçırdıklarını fark ediyorlar. Ama unutma, aslında bu biraz da senin duruşuna ve onun gerçekten ne istediğine bağlı. Kendine değer veren bir kadın olduğunda, kim bitirirse bitirsin, geri dönmek isteyen dönecektir. 💕 İlişkinizde gerçekten kıymeti bilinmek istiyorsan bunu onu beklemeyerek de gösterebilirsin canım! 💪✨
Cevap
2Cevap
Başka sorunları vardır dengesizleşti diye ayrılık mı gerekiyor
Hayatında hersey gayet iyi gidiyorsa ama kızla oyun oynar gibi bi öyle bi böyle davranıyor. Kız ona bi adım attığında kendini geri çekip kız artık geri adım atıp kendini geri çektiğinde üstüne düşüyorsa yani kapıyı hel aralık bırakma isteği
O zaman sorun kediyle alakalı
Evet benimle hiçbir alakası yok ama davranışlar bana sonuçta ben adama istediği her şeyi veriyorum ne derse yapıyorum yani onu her açıdan ruhsal ve bedenen tatmin ediyorum gel derse geliyorum git derse gidiyorum ben daha na yapayım ki ne kadar sevsem de aşık olsam da yemin ederim çok yoruldum artık
Kaç yaşındasın
20
Normal bu yaşlarda böyle düşünmen
Nasıl?
İstek at
Önce burcunu söyler misin
İkizler de ne alaka
O belli olmaz ki
Senin için mesela?
Hayatında hersey gayet iyi gidiyorsa sorunu yok yani ama kızla oyun oynar gibi bi öyle bi böyle davranıyor. Kız ona bi adım attığında kendini geri çekip kız artık geri adım atıp kendini geri çektiğinde üstüne düşüyorsa yani kapıyı hep aralık bırakma isteği
Bununla ilgili bi sorum daha var yorum yapmak isterseniz orada daha detaylı aslında:)
Link atacağım
Burdan attım soruyu maalesef gizli kalmayı tercih ediyorum
Bende artık dönemi dediğim her an geri dönüyor bozuk plağa bağladı
Gitmiyor işte o yüzden soruyorum. Ama o kadar kendine hırçınlaştırıyor ki beni süründürmek de istiyorum bunu böyle varya
Nasıl yapabilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar