Böyle uğruna gözyaşı dökecek kadar sevmesem bir dakika katlanmazdım ama...

arkadaşlar beni yakalsık 2yılık bir ilşkim var ama hep insli çıksli genelde karşı tarafın ilgisizliğnden yakınıyorum.geçen yıl tamda yine bu zamanlar bana zamn ver dedi ve 10gün aramadı.sonra ben tam toparldim geri gledi bitti dmem rağmen ağaldı yalvardı bir daha olmuyucak dedi.bende kabul ettim herşey yiydi son 1aydır hep arayan kendim hatırlatan oldum.sürekli mesaj atım ondan yanıt alamadım.aradım başkasıylan konusoyor konuşması bitncede geri dönmüyor banahep sorduğmdada işlerim çok yoğun diyor.enson 2gün boyunca yazdım tek kelime yazmadı bana.sonra ortak bir arakdsimz aramış neden üzüyorsun böyle demiş ben üzmüyorum kendis kafasında kuruyor demisarkdsimz ben kendisne bişey yapar diye korkuyorum ara onu demiş.sonra ardı bende açamdim beni oldu snamış sözde benim ismimde biriş olmuş diye duymuş oda ben sanmış.daha sonra yine ben ardım benden artık korktuğnu söyledi ve artık üşütme bukadr düşme dedi.ben müsait olduğmda rarım yazarım dedi.ardan yine 1gün ğçeti ne ardı ne sordu.böyle uğruna gözyaşı dokücek kadr sevmesem bir dk katlanamzdim ama ne yapayım ounsuz oluyorum sanki.sizce ne yapmalıym
Güncellemeler
+1 yıl
ben hıç gıden olmadım.gidenede kal demedım.ama hep geriye dönüşler oldu .seven zaten gıtmez kendını aratmaz.benım kalbımın kapısı açık beklıyorum.umarım geç olmadan döner
Böyle uğruna gözyaşı dökecek kadar sevmesem bir dakika katlanmazdım ama...