Hem sevdik hem ağladık... En tehlikeli aşk yaşı 18 ile 25 yaş arası... Ozamanlardan bu zamana çok tramvatik, depresif halere girdik çıktık.. Şimdilerde gülüp geçiyorum, eskilere... Bir insan, uğruna seni ağlayacak pozistona getirdiyse, SEVGINI HAKETMIYORDUR...
12 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel anlatmışsınız. Kesinlikle son cümleyle özellikle katılıyorum.
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet. Orta okul 8. Sınıf'ı çok iyi Hatırlıyorum. M diye bir arkadaşım vardı (Erkekti bu arada) Ona dik dik baktığım için ondan hoşlandığımı düşünüyordu ve beni kendinden soğutmak için "Özürlü, Şizofren, Ne bakıyon lan tipini s***iğim?" Felan derdi. Neyse yine öyle dik dik baktığım bir gün bana şöyle bir not verdi "Melis (ismim Melis bu arada) ben seni eskiden de sevmiyordum, Artık Nefret ediyorum. Ben senden nefret ediyorum ama sen bana aşıksın Allah Be la nı Versin. Senden Nefret ediyorum ve ölene kadar da sevmeyeceğim" diye bir not koymuştu masama. O zamanlar C diye bir hocam vardı derslerim kötü olduğu için beni o çalıştırıyordu felan. Önce de Anneannem'e Yemek yiyip giderdim. Sonra C hocamın evine giderdim. Ders çalıştırsın diye. Neyse sonra Anneannem 'in evinde ben M bana öyle dediği için mi başka bir sebepten mi bilmiyorum Anneannem'in tuvaletine girip Ağlardım.
Birde Lise 1 ( Yani 9. Sınıf) anım var. Ondada şöyle olmuştu Ben bir mesaj yazmıştım C'ye (Hocam olan C değil Başka bir öğrenci olan C) neyse sonra Sonlarda Ona tehdit ettiğim için olay büyüdü. Ve bana küfürler etmeye Başladı. Zaten C ile Küfürsüz bir konuşmamız olmamıştı hep Küfürlü ağzını feci alıştırdığı için. Neyse bana tartışırken "Mal sen zaten Millet seninle Alay etsin diye dünyaya gelmişsin, Senin Annen bellide böyle bir babası belli olmayan doğurmuş de, Ben hiç alınmıyorum Mal istediğini de ben alışkınım ben ağlamamda sizin gibi m*lların dediği için" demesi yüzünden (Hoşlandığımıda biliyordu bu arada) Ağlamıştım. Korktuğum için. Bunun dışında 10,11 ve 12 sınıfta hoşlandığım olmadığı için anımda olmadı. Üniversiteyede zaten gitmedim. Yani uzun lafın kısası Baya oldu daha anlatmadıklarım T ile A'nında hikayesi var cpcjapjcajpcajcpa 😂
NOT; bu arada Bu kalın ve eğik yazılar için özür dilerim düzeltemedim11 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle hikayeni uzun olarak anlattığın için mutlu oldum severim böyle şeyler okumayı.
Hayat hikayene gelecek olursa maalesef değerini hiç görmeyen birisi için ağlamışsın aşırık toksik ve küfürbaz biriyimiş seni teselli etmek için söylemiyorum ama iyi ki de o olmamış böyle biriyle bence zaten mutlu olamazdın. Ama kalp bu işte nereye konacağını biz bilemiyoruz.
+1 yılSevdim hem de çok sevdim. Ama yine karşılığını göremedim.😔
13 Yorumla- +1 yıl
Hep öyle oluyor gerçekten. Sevip değer gösteren her zaman kaybediyor bu hayatta
- +1 yıl
Ne yazık ki öyle. Değişmesi gerekli olan şeylerden biri bence.
- +1 yıl
Bu hiç bir zaman değişmez biliyor musun. Genel olarak insanlar sevginin, ilginin değerini bilmiyor biraz kendine değer verip sevdiliğini hissettiği zaman o kişiye karşı soğuk tavırlar sergliyorlar neden böyleler bende bilmiyorum ama böyle yani.
Maalesef evet aslında geyim birine aşık olumuştum ama heteroydu bana sürekli sevgilisini gösterirdi sevdiği kızla yaşamak istediği güzel anıları anlatıtrdı o kız onun en yakın arkadaşıydı bende onunla çok iyü anlaşan kısa sürelik bir dostluk kuruştum sürekli konuşuyorduk gülüyoduk ona mal gibi aşıktım ama bir süre sonra bana artık durmadan o kızdan bahsedince ondan uzaklaşmaya başladım bi tarfım git diyodu bi tarfım ise sürekli onunlaydı onu unutmak için çok ağladım ve namaza başladım çok tövbe ettim cumalara gidiyordum dualar tesbihler felan derken onu yavaş yavaş unutuyordum taaki bir gece onun numarasını görünceye dek aslında silmiştim ama bilinmeyen bir numarıyı görüp kim diye bakmıştım
iştw o gece çok ağlamıştım eski anılarımız gülümsemesi bakışları felan derken profil resmini gördüm çok değişmiti ve mutlu gibiydi numarsını ağlaya ağlaya sildim ve ardından tamamen 3 yıl geçti onu hiç görmedim aslında çok malım bula bula imkansızı aşkı buldum oda hayal oldu ama bişey biliyorum oda böyle olmayı ben istemedim çok denedim kurtulmayı bu halden belki düzelirim diye ama bir türlü olmadı bunları yazarken nedense çok heycanlandım belkide biraz duygusallaştım bunları okurken olum iyi misin sen ne kafa yaşıyon diywn kesin çıkar aranızdan evet kesinlikele çok haklısınız ama bunu ben istemedim buda benim imtihanım emin olun kimse böyle olmak istemez farklı top güzel kardeşim veya bunların vb ben istemedim ama bende insanım duygusuz değilim umarım bür gün düzelirim umut ediyorum çok dua ediyorum imtihan diyorum ümit allahtandır bana dua edin müslüman müslümanın kardeşidir aşk güzel şeydir ama keşke en çok rabbime karşı sevgi dolu olabilseydim
🍀21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u +1 yılHıhım oldu öyle şeyler
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılUğruna ağlayacak kadar sevdim, bundan da gurur duyuyorum. Böyle bir zamanda herşeyin çok çabuk tüketildiği derinliğinin olmadiği, birisine ağlayacak kadar yoğun duygularla sevdim.
13 Yorumla- +1 yıl
Sizin adınıza sevindim. Ben maalesef hep değmeyecek birileri için ağlayan oldum, değerimi bilmeyen kişiler için..
- +1 yıl
Bakın, eğer kendi duygularinizin değerini karşınızda ki insana göre belirlersiniz yanilirsiniz. Siz kendi duygularinizin sorumlusunuz. Ve birisini çok sevip ağlamaniz ona ne kadar çok değer verdiğinizi gösterir
- +1 yıl
Evet haklısınız gerçekten...
+1 yılŞey sevmeden ağlayamıyor muyuz? Çünkü tanımadıklarım için bile ağladım..
13 Yorumla- +1 yıl
O daha acı verir sanki insana her defasında :/
- +1 yıl
Göz yaşı pek keyif vermez genelde keza mutluluktan ağlayan pek az insan gördüm
- +1 yıl
Öyle gerçekten. Bu duruma ne söylesem bilemedim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğlamak ne kelime
Karşısında yalvardım, ısrar ettim, haykırdım, göz yaşlarım sel oldu, sırf onu görebilmek için buz gibi havada dışarda bekledim balkona pencereye çıkar da görebilir miyim diye.
Ağlamakmi doktugum göz yaşları burdan Ankara 'ya yol olur
Efkarlandim ulan...12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl4 Yıllık ilişkim bugün itibariyle bitti.😔😔😔😔😔😔
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yani ağladım ben ama uğruna ağlayacak kadar sevmiş sayılmıyorum 😅 Sinirlendiğim de ağlarım ben zaten
15 Yorumla- +1 yıl
O da iyi 🙄
- +1 yıl
Sinirlenince ağlamak bence insanı rahatlatıyor 🙄 aşk acısından ağlamak yerine sinirden ağlamayı tercih ederim o yüzden öyle dedim 🙄
- +1 yıl
Yani 🙄
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evet yaptım öyle hatalar. Yine de yaparım yani pek akıllanma huyum yoktur.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet ne yaparsa yapsın insan akıllanmıyor.
+1 yılNe ağlaması ölümlerden döndüm. İlerde bı böbrek yetmezliği bekliyorum kendimden.
11 Yorumla- +1 yıl
Deme öyle
Sevdim
Yaparım ben öyle s*laklıklar21 Yorumla- +1 yıl
Yapıyoruz maalesef
+1 yılAğlamak basit bir eylem bence. İnsan duygusal olarak zayıf hissettiği her olayda ağlayabilir. Dramatize etmek için geçerli bir sebep değil gibi sanki..
13 Yorumla- +1 yıl
Ama böyle bir durumda zayıf kalmakta normal bir sebep değil mi sence? Bu eylem bence ağlamak için yeterli diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Dramatize edilebilir o zaman :)
- +1 yıl
Bence de :)
Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. Evet birini özellikle uzun süre boşluk verdikten sonra her gördüğümde hüngür hüngür ağlıyorum istemsizce. Allah yolunda yürümeyide nasip etsin.
12 Yorumla- +1 yıl
@uu4uj3hko Kavuşuyoruz yanına gitme fırsatı bulduğumda ama bu bilindik bir kavuşma değil. En fazla uzaktan görebiliyoruz artık.
Gizli Üye(18-24)+1 yılGerek yok kötü insanlardilar çok geç farkettim ama evlenme bir şey olmadan hiç bir şey kurtuldum zamanında
13 Yorumla- +1 yıl
Sizin adınıza sevindim
Cevap sahibi+1 yıl:(
Cevap sahibi+1 yılCanımı yaktılar ama bilsem uxulmezdim bile ona da
Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı. Evet çok sevdim, ağladığım geceleri bir ben bilirim
10 YorumlaSevdim aslında ne mutlu o da beni aynı sevmiş bunu bilmek güzel
10 Yorumlaevet ama sonra anladım ki ben aslında kendimi sevmişim
10 YorumlaBen duygusalım zaten her an akabilir, birine has bir şey değil.
10 YorumlaUmutsuz aşkların olduğu ulkedeyiz her insan ergenliğin den başlayıp biseyler yasar yaşamadım diyen yalan söyler ağlamıştır ama değmiyor arkadaşlar ne olursa olsun göz yaşınıza değmiyor zamanla alışıyor anlıyorsunuz hayatınızı akışına bırakın sevebilirsiniz evet aglayanilirsiniz rahatlatır ama kapılmayın
00 Yorumla
+1 yıl2 günlük tanıdığım insanın arkasından bile aglayabilirim ben, fazla hızlı değer veriyorum.. Bı bozukluk var duygularımda
00 YorumlaGözleri her şeye dolan biri olaraktan bu uğur bana çok değerli gelmiyor ama evet çok sevdim seviyorum
00 YorumlaAğladım ve hâlâ da ağlıyorum o kişi için. Kendisinin pek umrunda değil ama ben güzel sevmiştim. Umarim hayatı güzel olur, beni üzdügu gibi kendisi asla üzülmez
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet ve daha geçen de onun için göz yaşı döktüm :)
10 Yorumla
+1 yılHayatımda ilk kez ve bir kez 18 yaşında aşık olduğumda ağlamıştım
10 Yorumla
+1 yılEvet ve ayn şöyle oluyor onun için ağlıyorsun sabahlara kadar hemde ve gecelerini mahvediyorsun. Sonra onun umrunda olmadığını aklının ucundan bile geçmediğinin farkına varıyorsun. Ama iş işten geçmiş oluyor ve sen zamanını boşa harcamış oluyorsun.
011 Yorumla- +1 yıl
evet öyle oluyor :) ne tesadüf bu yazdığınız yazılar bana birini anımsattı sanki siz o sunuz :D
- +1 yıl
Kimim ki
- +1 yıl
H harfi ile başlayan birisi insan görüşlerini değiştirir di ya :D
- +1 yıl
Kimi anımsadınız
- +1 yıl
Galiba sandığınız kişi değilim
- +1 yıl
@gumus_acelya Ben Enes'i stalklıyorum da siz niye 5-6 sorusuna görüş attınız?
- +1 yıl
Enes?
- +1 yıl
Bu kişiyi kast ediyorsanız eğer soruma verdiği cevabı sevdim ve mantıklı şeyler sorabilecegini düşündüm. Bende sorularına bir baktım. Zaten bu saatte uykum da yok sıkılıyorum bende böyle bir şey yaptım
- +1 yıl
Bu sizi rahatsız mı etti
- +1 yıl
Hı?
- +1 yıl
Soruma cevap verecek misin
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Oohooo burdaki kizlar hep ağlayanlarr. kizlar gecmişi silin geleceğe bakın hep beraber.🙂
00 Yorumla
+1 yılHangimiiz sevmediik, çılgınlar gibi. Pişmanım hakim bey.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet. Hem karşılıksız sevdim hem de ağladım.
00 Yorumla
+1 yılevet canımı verecek kadar ama olmadı canı sağolsun. gelse canımı feda ederim ona.
12 Yorumla- +1 yıl
@uu4uj3hko hiç bir şey de olmadı
+1 yılBir ara evet kanki sonra hiç değmeyeceğini anladım
11 Yorumla- +1 yıl
Hep yanlış insanlara işte...
Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Evet ağladım 🥲
11 Yorumla- +1 yıl
Zor dimi
Evet sevdim
20 Yorumla
+1 yılKimseyi ağlayacak kadar sevmeyin ayrılınca sonra şirazeniz kayıyor
10 YorumlaÇok sevdim uyuyamadım iştahım vs gitti moralim bozuldu ama nedense hiç ağlamadım
10 YorumlaÇok ağladım ama bunu unutma yaşadığını yaşamadan ölmeyecek bu dünyada da diyer dunyada da
10 YorumlaEvet birisini çok sevdim ama gitti 😕🥺
20 Yorumla
+1 yıl17mde olmuştu bi takım vakalar😕
10 Yorumla
+1 yılKimsenin uğruna ağlamam, ağlamadım.
10 YorumlaÇok şükür hayır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı. evet maalesef, yaparım öyle manyaklıklar...
10 YorumlaOldu bi ara sonra geçti.
10 Yorumla
+1 yılGerçekten sevdiğim 2 kişi oldu
10 YorumlaSevdik ve sevdiğimizle kaldı
10 YorumlaOmzunda aglayacak kadar sevmiştim
10 Yorumla
+1 yılÇok fazla... evet.
10 Yorumla
+1 yılSevmiştim. Keşke sevmeseydim
10 Yorumla
+1 yılSevmiştim
10 Yorumla
+1 yılGençken vardı ole canım
10 YorumlaSevdim ama o günden sonra artık kimse için üzülmüyorum.
01 Yorumlaevet sevdim
14 Yorumla- +1 yıl
Yalvarmak iyi bir şey değil zaten dostum. Bir insanı çok sevebilirsin ama yalvarmak gerçekten bana göre çok yanlış dünya sonuçta onun etrafında dönmüyor.
+1 yılAğlayacak kadar sevdim.
00 Yorumla
+1 yılBu soru sadece erkeklere sorulmalıydı
00 Yorumla
+1 yılBir kız ve erkek için kahrolmaya değmez
00 Yorumla
+1 yılpsikiatrlık olacak kadar sevdimm
00 Yorumla
+1 yılEvet sevdim
20 Yorumla
+1 yılGözyaşlarımızla kurak arazileri yeşerttik.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevmedim
10 Yorumla
+1 yılBirini sevdim ama olmadı hocam
10 Yorumla
+1 yıl16 yaşımdayken😇şimdi zorlasam da yapamam
10 Yorumla
+1 yılSeviyorum.
10 Yorumla
+1 yılEvet ama çok saçma keşke yapmasaydim
10 YorumlaEvet sevmiştim.
10 Yorumla
+1 yılÇok sevdim.