Sanalda tanışmak çok berbatmış.

Ben 2 ay önce bi chat sitesinde biriyle tanıştım.Konuştuğumuz ilk gün numaramı aldı camda görüştük hem aradı konuştuk.Yani bi teklif olmadı.Ama o günden beri konuştuk sevgili gibi.Bana o kadar güzel mesajlar atıyor etkilenmemek elde değl..İlk zamanlar bu hala o siteye girmeye devam ediyordu.Ben bu yüzden 2 hafta knşmadım bununla.Tekrar konuşmaya başladık.Ben buna bi güzel kargo gönderdim.Kokumun olduğu bi şal.Cam karşısında onu eline alıp içine çekiyo kokun beni mahvediyo dio..Sonra bunun bi blog sayfası var.Oraya ise hayatın anlamsızlığından bişiler yazıyor.Bugun yine o sitede yakaldm kimseyle knşmamış ama yazdığı şey ölümle ilgili.Kendimi kötü hissettim.Sordum.Oda ölmüüşüz ağlayanamız yok dedi.Ben de kızdım facete konuşuyordum.Dondurdum yüzüne.Bişiler yazdım önce yani.Sonra ne aradı ne sordu.

Ben onu çok seviyorum.Hayalimdeki kişi.Hala görüşemedik ikimizde üniv öğrencisiyiz.Aramızda 500 km den fazla mesafe var.İkmizde balık burcuyuz.Ben mi çok atarlıyım diye düşünüyorum.Of ama insan neden mutsuz olur ki..Benimle paylaşmıyor.Kendi söylüyor.Gerçek hayatta hiç bi kızın yanına gidip konuşamam.Bu bir asosyal olduğunu mu gösteriyor.Ya bu sanaldan tanışmak ne kadar berbatmış ya..Ne yapmalıyım? örnekler verebilrseniz çok sevinirim.
Güncellemeler
+1 yıl
Aman ya haala o sitede kendisine mektup arkadaşı arıyrmuş..Ne deyim ki ya.Karaktersiz..
Sanalda tanışmak çok berbatmış.