Benden sonra nişanlanan herkes evleniyor. Benim duğun tarihim daha belli bile değil?

Merhaba arkadaşlar,
aslında soru falan sormayacağım o kadar şiştim ki düşüncelerimi artık birine anlatma gereği duyuyorum. Kimseye anlatamıyorum hele ki yakınlarıma.
Ben size durumumu anlatayım, 21 yaşındayım uni son sınıf öğrencisiyim ve hayatımın aşkı ile uni de tanıştık 1,5 yıldır beraberiz ve 4 aydır nişanlıyız. Nişanlim okulunu bitirdi iş geziyo benim daha bir yılım var. Şimdiye kdr herşey çok hoş geliyo kullağa ama sorun nişanlımın ailesi! Nişanlanmadan önce tanışma niyetiyle nerdeyse her hafta sonu bizdelerdi ama bir kere olsun düğün , nişanlılık konuşulmadı. En sonunda ailem okadar bıktı ki bizim acmamız gerekti konuyu. Niyetiniz yoksa gelmeyin dedikten sonra alel acele nişan yaptırdılar. Şimdi de düğün konusunu hic acmıyolar, şu tarihte olur falan yok! Ailece her buluşmada sacma sapan konular konusuluyo. Bana yapılacak her masraftan kacıyorlar. Nişan görmesi gibi, bayram görmesi gibi. Gelin değil de oğullarının arkadaşı gibi davranıyorlar.
Bizim ailede yaşıt 3 kız var biri ben diğerleri amca ve hala kızı, benden sonra nışanlandılar ve düğün tarihleri belli bile! Ya tamam benim okulum var ama hic mi oturulup konuşulmaz. Hele ki yaşadığım yerde (yurt dışında yasıyoruz) düğün salonları 6ay önceden reserve edilir... Ben çok ilgili hayatı koşuşturmayla gecen bir ailede buyudum , nişanlımın ailesı ise tam tersi... Nişanda getirdikleri cikolatayı bile oturup kendileri yedi ya... Ve bunu herkes fark etmiş. Görümcem desen... O ap ayrı bı konu. Kaynanam anca atıp kesıyo ama icraat yok, kayınpederim oğluna 20€ esirger kendine meyhanelerde uc mislini harcar...
nişanlımı cok seviyorum fakat korkuyorum ya oda annesi babasi gibiyse. Böyle işte kimseye anlatamıyorum nışanlımın ailesi sonucta onu rencide etmek istemiyorum ama şiştim artık... Siz olsanız ne yapardınız? Yani nişanlınızın ailesine karşı nasıl bir tavır alırdını
Benden sonra nişanlanan herkes evleniyor. Benim duğun tarihim daha belli bile değil?