Zorla çağırmadım !
Evli bir erkekle birlikte oldum
Zorla çağırmadım !
zararın neresinden dönersen kardır- çapkın evli erkekler karısına da çok yalan söyler, ağına düşürdüğü sazana da çok yalan söyler. karısına senden asla bahsetmez zira karısı narin bir çiçektir, onu kıramaz ama sana çatır çatır karısını anlatır zira sen nasılsa beklentin yok rahatsın genişsin felan, yani zaten evli erkekle beraber olduğuna göre senin dürüst olmayan biri olduğunu düşündüğünden sana çok değer vermeyecektir ama tabi ki böyle söylemez. evli erkeklerin klasik yalanı: evdeki kadın şirret mi şirret bana ilk olarak bul duşguları sen tattırdın- sen asla dırdır etmiyorsun felan filan- böyle diyerek sana susmanı ses çıkarmamanı telkin edecek ve böylece metres ayakta uyutulacak...itaatkar sessiz sineey çeken kadın olduğun sürece adamın işini görürsün...
aynen.
Karisindan sıkılıp seinle aldatan sendende sıkılıp seni aldatacaktir !
Izlemen gereken yol
Iyi düsünüp kendini o kadinin yerine koyup icinde azda olsa vicdan varsa gittigin bu yoldan u dönüsü yapip dönmen olsun !
Allah yardimcin olsun ;)
evlılerın hepsı aynı hıkayeyı uyduruyor karımla mecburıyetten bırlıkteyım mutlu deılım aynı yatakta bıle deılız falan değişmez yanı görmedim ben karıma aşığım ayrılamam ama gel ıkı tekte sana dıyenı eleman ıyı yere tezgah açmış mutlu oluyorsan vıjdan azabı çekmıyorsan takıl bak keyfıne
şimdi burnumu silip attığım selpaktan hiçbi farkın yok ;)) yuva yıkanın yuvası olmaz aklını başına al neymiş karısı ile mutlu değil seninle mutlu öylemi peki sen mutlumusun acaba üstelik cevrende genc bekar erkek yoksa bu mesajı yazan var :))
karı azmış abii :))
Rica etsem bana mesaj atar mısın ben atamadım puanım düşük acil dönüş yap senle konuşmam gerek
@turuncuvosvos sorun nedir?
Cevap
38Cevap
Ayıklamış seni şimdi yol verme aşamasında bugün yarın telefonlarına çıkmamaya başlar,seni görünce yolunu değiştirir v.s v.s,yani agamız aldığını almıştır ve alana kadarda yok seni seviyorum karımdan daha çok seviyorum gibi yalanlar atmıştır çünkü hedefe gidilen yolda çekilen çile kutsaldır :D Hedefte sen olduğun için seni ayıkladıktan sonra eski hayatına dönücektir yavaş yavaş merak etme,sende verdiğinle kalıcaksın ;))
evli bi fuckbody'in var. bu müesseseye ne uyuyorsa o olacak.
kendi sorunlarını adam çözmeli, sen sorun falan çözmeye çalışma, adam, hayatını da; ayrılıksa ayrılık, bir şekilde düzeltmediği sürece onunla ilişkin olmasın.
Adamın(gölgeden ibaret adamın!) yakasını bırak,kendi yoluna git.
Müslüman'ım diyorsan da,tövbe et.Bi'daha yapma.Helallik gerekir mi o masum çocuktan,kadından o kadar bilmiyorum.
Sen bizi kandırıyor musun_?
Kız mısın gerçekten?
Bu konuya nerden ele alsan yinede sen olumsuz etkilenirsin :S Senin için başkasını aldatan, başkası içinde seni aldatır
Senin için başkasını aldatan, başkası içinde seni aldatır ;)
Sorunsuz ilişkiler duruyorken, sorunlu ilişkiye neden gerek duyuyorsun ki? Rekabet içgüdüsünden galip gelmişsin...
Olsun birlikte olmusun hatta yapmisin iste. Senin kocanda ilerde baskasiyla yatarsa anlarsin :)
Soyleyecek laf bulamiyorum. Inschallah karisi ogrenirde bosanir oyle bir adamdan. Uzuldum!
Kaç kişinin vebalini girdiğinin farkındamısın ? Hem ona bir evlat vermiş karısını aldatan adam seni mi aldatmayacak akıllı ol
hayırdır?
Gencecik ve güzel bir kızmışsın ama hatalı bir yola girmişsin. Evli ve çocuklu biri eşinden boşanıp macera aramaz ancak çapkınlık ayağına fırsatları değerlendirmiş.
bence en mantıklı yolu izliyorsun zaten..aşık olmuyorsun ama seviyorsun..sadece dikkat et ailesine zarar gelmesin erkek arkadaşını sana kapılmaması için arada onu frenle ki dışarıya karşı sorunlu biri haline gelmesin
Kadınların en büyük zevki hemcinslerinin elinden erkeğini almak. Kadınlar yanında kimse olmaz seninle ilgilenmezler ama seni bir kızla görseler hemen baştan çıkarmak için her şeyi yaparlar.
evli bir erkekle hele bde çocuğu varsa hayatta yakınlaşmazdım.. bence biran önce uzaklaş ne kendini ne de o aileyi mutsuz et ...
çok ömrün yok dostum. senle birlikte daha mutluyum palavralarını yutmamalısın.
bütün evli erkekler metreslerine bu yalanı söyler, karımdan asla ayrılmayacağım senle gönül eğlendiriyorum diycek hali yok herhalde...
allahin mali sen iyimisin kizim adamin bi ailesi var ve sen aralarina giriyosun sana dicem tek $ey allahindan bul ^-^
Sence çokmu dogru biriyle birliktesin?bugün karısını aldatan yarın seni aldatır.bunları düşünemiyomusun?
aldığın zevk ve keyif önemli, bir yol izlemene gerek yok, anı yaşa, zevk al, zevk ver...
Evli biri ile birlikte olmak hayatının hatası adamın karısının yerine koy kendini
bir onceki soruna baktimda bu ne yaman celiski anne dedim kendi kendime link
adam kızını bahane ederek seni kullanıyor. senden sıkıldıgında akrısıyla mutlu olacaktır
eninde sonunda ilişki çıkmaza girecektir zaten zamanla
ondan ayrılmaslısın.senin için baskasını terkeden ,baskası içinde seni terkeder
Bu soruyu sorandan midem bulandı. Aslında bir zavallı. Gerçi kendiiside evlendiğinde eşi kimi tercih ederse orda kalır diyorsa iki kat daha zavallı.İ lahi, adalet... Ah almayı, kul hakkını bilmeyenle ne konuşulup, çözüme ulaşılabilinirki? Cidden acıdım ya böyle zihniyetler hala SAYGIN görebiliyorlarmı kendilerini? Aynalara bakabilmek bu kadar kolay olmamalı tabi ahlak kavramı zerre kaldıysa... Soran; mide bulandırıcısın. Basitliğini başka yerde deşifre et.
Off ya baska erkek mi bulamadın?
uzaklas ondan bide soruyon ne yapmam gerekiyor diye
kendini o bayanın yerine koy oyle düsün
yakışiyür mu sana böyle şeyler yakişiyür mu karpuz erkeği oynamak..ha güzel kız?
düzeni olan insan seni anca eglenmelik kullanır, bırakır. bosuna hayaller kurma.
hayatın boyunca onun kuması gibi olacaksın güzel karar vermişsin
ayrılmalısın ondan erkeğin yaptığı çok ayıp birşey. ileride seni de aldatır
aşk, dolayısla seks, kural tanımaz.
Adam olmayan hiçbir şey tanımaz.
İşini bitirir basar tekmeyi sana herkes yoluna merak etme zevkini alsın
2 kullanıp atmalı düşünce güdüyor emin ol.
iyi benlede birlikte olanlar oldu ama zamanla sahipleniyorlar sonra gitme kallar oluyor ozaman zor
Senin gibiler oldukça işte boşanma sayıları cidden artar kötü kadın jale gibisin.Allah ıslah etsin cınım...
verince bişey mi eksildi senden kızlar verin gitsin...
sana herşey müstahak. o adamın yerinde olsam kulanır atardım senin gibi birini
Bence o yoldan acilen vazgeçmelisin.
bu nasıl mallıktır. adam da kullanıyor işte malını kdsfhsdf
nerden tutarsan tut elinde kalır bu olay
doğru yoldasın devam et
aferin bu kafada devam et
Içerik ve güncelleme birbirinden tamamen bağımsız.
Bİrlikte oldum derken ilişkiyemi girdin ?
güzelliğine yazık ve bide o kadına ve çocuğa
ayrıl ondan ayrıl ondan sana yakısmaz
bı kızda sen dogur bakalım kımı tercıh edecek
Yuva yıkanın yuvası olmaz.
seni kullanıyor. sıkılınca bırakacak
iyi halt ettin..
Iyi halt ettin yazik ya !
Yarasın.
Ver gitsin.
Seviş gitsin!1!1!1!1
bak bak..
şer yok.
O. ruspu senin gibiler yüzünden dünya bu halde
Adam mutlu olucak tabiki :)
çarşı zinaya karşı
adamsın :)
Sıç gitsin.
YANLIŞTASINIZ
saf mısın.
o zaman ne diye evlilik hayalleri kuruyorsun.seviş gitsin o kadar.
kız aşüfte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar