Yalnız kalmak istediğini söyleyen sevgili...

Birbirimizi deli gibi aşırı sevdiğimiz sevgilim şu an yanlız kalmak istediğini söylüyor.. onun öncesinde ayrılmak istediğini belirtti ama sonrasında benimle biraz konuştuktan sonra 2 - 3 gün yanlız kalmak istediğini söyledi.. muhtemelen sonrasında yine aynı ayrılık fikriyle gelmesinden çok korkuyorum. (ve o şekilde geleceğini düşünüyorum) onu asla aldatmadım. ve onu üzücek hiçbir kötü davranışta bulunmadım. aksine çok seviyorum. onunda hayatında biri olduğunu düşünmüyorum :/ bizim tek sorunumuz bazı nedenlerden dolayı ayrı ilde yaşıyoruz. ama yeri geldi onunla evlilik konularını konuştuk ve hatta bir kızımız olmasını bile istiyorduk. yeri geldi bana saçların pamuk gibi bembeyaz olsa bile o gün bile elimi huzurla tutup yanımda olacağını söylemişti. sevgilim bu duruma birden düştü. yani hiç bisiy yokken ortada bi gün bir arkadaşı yüzünden telefonu bozulmuştu 3 - 4 gündür zaten görüşemiyorduk sırf bu sebebten. ve ben onsuz kaldığım zamanlar geceleri uyuyamadım sabahlara kadar ağladım. hattını dün yeniden açtı ve bana ilk başta belirtiğim şekilde geldi sizce neyapmalıyım. elimden gelebilcek en iyi şey otobüse atlayıp anıden karşısına çıkıp konuşup sarılmak olur.ama bana 2 - 3 gün görüşmek istemediğini belirtiği için bu yapacağımında onu kızdırmasından korkuyorum. üstelik kendiside yoğun bi şekilde biyerde çalışıyor. onu yeniden kazanmam için ne gibi önerileriniz olabilir lütfen yardımcı olun.. çok severek çok mu sıkmış olabilirim yoksa mesafeden dolayımı böle olduk. yeri geldi biz onla aynı radyoyu aynı filmi aynı anda basıp uzak olmamıza rağmen çok güzel şeyler yaşıyorduk. örneğin o evine kumpir getirip bende kendi evime getirip oturup karşılıklı kameradan yicek kadar seviyoruz birbirimizi. uyurken telefonları açık birarak onun nefesini duyarak uyuyordum. telefonu asla kapatmazdık. ikimizde uyuyunca belli bir dakka dolunca kendi kapanırdı tel. farkedince yeniden arardı yada ben arardım. böle bi ilişkimiz varken şimdi benden ayrılmak istemesi normalmı sizce. napmalıyım. lütfen yardım edin arkadaşlarım. insan en çok sevdiğiyle sinanirmiş diye bir laf var.. ve ben şu an gerçekten çok ağlıyorum...
Yalnız kalmak istediğini söyleyen sevgili...