AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
148Cevap
adam emin olmak istiyordur kafasındaki problemlerini aşacak sonra zaten düşünür yeni birini. zamanla düzelir
bak doğruyu söyleyicem kiz güzelse etkiler değilse kaşar derim ,d
Kız güzel ve sende çok begeniyorsun,yıllardır tanıyorsun ama evliydin,şimdi boşandın kız sana aşık olduğunu söyledi,etkilenir misin ? :)
evli bekar dul bu tür seyler beni bağlamaz kız güzelse her türlü etkiler :)) şimdi bazı tipler eksileyecek ama doğruyu söyleyenleri sevmezler zaten
:)
O kız asla o erkegin aklında cıkmaz ama bunu erkekler o kıza kesinlikle söylemez ve belli etmez tabi reddedildiginde evet cevabı verirse başka tabi
etkilenirim tabiki aklımada takılır,şu aralar madem bir darbe durumu varmış zaman geçince bence müsbet cevap verir.
Adam 42 yaşında,beni çok begendiğini her defasında dile getiriyor,senden çok iyi anne olur diyordu.. ben aşkımı itiraf ettim ben dul biriyim sen bekarsın olmaz dedi,ama mesafelide davranmıyor bana,aradan 6 ay geçti ben artık mesafeli davranırken o yaklaşmaya başladı, şimdi eskiye nazaran daha samimi bu iyiye işaret mi ?
bence evet,üstündeki stresi atıyor belliki,hakkında hayrlısı olsun.
Çok beğendiğim biri teklif ederse niye red edeyimki :D
valla ben ettimde hic birsey oldugu yok. once umut verdi edincede simardi
Şımarık çocuk gibi oluyorlar zaten :(
aynen, hemde nasil. resmen koleymisim gibi davraniyor bana ya, belki karakterindende olabilir odunun teki, eger senin sevdiginin kisiligi romantikse boyle de olmayabilir:)
etkilenirim tabi, beni gercekten sevfigini farkederim
Şuanki sevgilim itraf etmişti, mutluyuz ne diyim :D
sevdigim kız itiraf ederse çok çok etkilenirim mutlululuktan 4 köşe olurum. ama sevmedim nefret ettim birisi ederse tam aksine.
kızı çok begeniyorsun ama,etkilenmez misin ?
Beğendiği birini niye reddetsin ki? Kız daha sonra onu umursamazsa aklına takılabilir.
böyle birşey basıma geldi neden reddeyimki begendigim biriydi çok güzel zaman geçirdik beraber..
kesinlikle hayır, o zaman doğanıza aykırı davranırsınız, her zaman bekleyen taraf ol, sadece küçük bir tüyo akıllı biri ise ona yetecektir.
sana çantada kekik diye bakıyor olabilir. yada çook utangaç söyleyemiyor. sen kendine yeni bir aşk ara
Şakalaştıgına göre bir ateş var yada seni elinde tutmak istiyor (çantada keklik misali) Benim kanaatim "taparsan tepilirsin, tepersen tapılırsın "
daha kimse bana etmedi tabiki her insan etkilenir... ama artık bende dulum ve kimsenin edeceğini sanmıyorum artık
bıraz zamana ıhtıyacın var canım ne kadar oldu bosanalı?
8 ay önce boşandı,ben 1 aylık boşanmışken aşık olduğumu söyledim.
mesefali davransam tuhaf tuhaf gözlerime bakıyor,ilgili davransam çocuklar gibi saçma hareketler yapıyor,ben seviyor mu sevmiyor mu anlıyamıyorum :(
bence onu cek adam gıbı konus. artık yetıskın ınsanız de sevıorsan soyle sevmıyorsan bende yoluma bakarım boyle bellı belırsız nereye varacak ışın sonu de.
Şu an psikolojisi bozuk,kötü bir evlilikten çıktı,bir kıza güvenmesi zaman alır.
Ben onu seviyorum beklemekten başka çarem yok
Adam daha ne soylesin? reddetmis zaten. hareketlerinden anlam cikaran soruyu soran arkadasimiz. Daha da gidip adama hesap sormaya, seviyorsan soyle sevmiyorsan da bana bakma falan mi diycek. Boyle cocukluk olur mu? Bence adamin en az 1-2 sene yalniz kalmaya ihtiyaci var
ozaman nıye bakıpta kızın aklını karıstırıyor? cocuk ısı degıl bunlar yetiskin ınsanlar konusmaları gerek bence son kez
Güncellemeyi cevaplar mısın tomvejerry ?
Yeni bir darbe almış biri yani yaralı aslana teklif etmişsin. Şu anlık kafası karışıktır etrafında olursan umudun olabilir.
Her insan etkilenir.
red edersem üzülürüm niye o beni seviyor ama benim ona karşı birşeyim yok olursa b şekilde olur.
Çok beğendiğim bir kişi ise niye reddediyim psikopat mıyım ben :S
Etkilenir ve şaşırırdım.. Gerçek mi diye sorup dururdum kendime..
şişe cevırmede cesaret mı geldı, de get ötede oyna derim...
etkilenir, tabi kızı gerçekten beğeniyorsa ve eskisini unuttuysa.
Hıım bi hoş olurum otomatik olarak evet diye cevaplarım dalga geçiyorsa döverim galiba
Bana biri aşkını itiraf etse etkilenirim,aynı duyguları hissetmesem bile unutmak zor olur ;)
şuanda Aysel Gürel mezardan çıkıp teklif etse kabul edecek durumdayım.düşün artık gerisini :)
red ettiysem kafama takılmaz...beğendiğim kişiyse zaten gider kendim konuşurum...
çok çekingen biri değilse bırak kendi yapsın teklifi hem teklif etmiyorsa başka bi durum vardır zaten
ben bugüne kadar hiç reddetmedim. Ayrı zamanlarda 4 defa oldu. Gayet de güzel birlikteliklerim oldu. Ama bazısının g.tü kalkabilir.
merhaba biseksüel misin.. yanlış anlama ben öyleyim ve bir konuda yoruma ihtiyacım var ...
eğer hayatında başka biri veya hoşlandığı biri yoksa ve sizinle ilgileniyorsa etkilenir ama hemde çekinir altında başka şeyler arar erkeklerin pekte alışık olmadığı bir durum
soruyu pek anlamadım ama bi erkek bana aşkını itiraf etse etkilenirim tabi
Eğer hoşlandığım bir bayansa kesinlikle reddetmem ki zaten hoşlanıyorsam önce ben aşkımı itiraf ederim. Çünkü hayatta hiçbir şey için geç kalınmamalı...
hoşlandığım kız ve bana aşkını itiraf ediyor, ben de bunu reddedeceğim, bu olacak şey değil
özgüveni nedeniyle etkilenilinir fakat tek başına yeterli değil :D
oha şok olurum yani lez filan değilim o kızında azının üstüne bi tane çakarım
İtiraf etse etkilenirim.
Red edersemde aklıma çok takılır üzülürüm ve ona şans veririm.
Kıyametin alameti :D
Biri itiraf etse ölürüm heralde
sevgisini anlatması hoş yalnız sevgi öyle kolay bir şey degil öncelikle inandırması gerekli
Başıma geldi aklına takılıyor, ama boşta durduğun zamanlarda yani hatırlattığın için saol :D
uzun uzun yazılara gerek yok ve kızı erkeği de yok püf nokta şu seviyorsa reddetmez ve sevmediği için de tınlamaz
güzel olsada gözümden düşer. kız dediğin ağırlığıyla beklicek.
Ben gidip itiraf ettim karsimdakinin dizleri bile titredi.dili tutuldu .etkilendimi sizce?
bana itiraf etse etkilenirimm anlattıklarından seni sewdigini anladım ama seninle ingilenmesi faln
eger hoşlandigımsa ben teklif ve aşkımı ben itiraf eder kapısında yatarım kabul edene kadar
Bi kızın bana askını itiraf ediceğini düşünmüyorum ama etseydi etkilenirdim :D
:D
Aahah :D
ne etkilenicemm
dünya güzeli bile olsa gözümde ufacık olurr
bide üstüne evliyse hiçç bakmamm:))
yani evlenip boşanmışşsaa
zor bi ihtimal ama etkisinde kalmam dıyen erkek yalan soyler kızlarla erkekler arasında kı duygu farkından dolayı:)
Yapma inşaat a götürür seni aşık olduğun türkiye burası
geceleri "acaba nasıl bi ilişkimiz olurdu" diye aklımı yer durur ve dayanamam nasıl bi ilişki olucağını beraber öğreniriz
bir kadından etkileneceğim tek şey, fantezi iç çamaşırlarıyla karşımda endam etmesinden başka bir şey değildir
kızıyla aynı yaştamısın yoksa?belkide redddetme nedeni budur
yok artık daha neler kızı 8 yaşında
nerden bileyim canım eğer öyleyse ondan reddetmiştir demek istedim o değilse sebep kafa dinlemek istiyordur
kızından kızına degısebılecek birşey bu.. kızı begenıyorsam tabıkıde etkılenırım
ewet etkilenirim ister istemez ama evli olmaması daha uygun olur
Ne olursa olsun böyle bir durum yaşandıkdan sonra illaki akıl registerinde bu kişi mutlaka kalır :)
Bana hiç öyle biri rastlamadı ama etkilenirdim kabulde ederdim aşk yaşanması en güzel duygu ...
biz portakalı yerken bile ugraşıp sonra yiyoruz alışkın degiliz böyle şeylere
Ne isler var direk demissin vay be Turkiye iyiye mi gidiyor kotuye mi bilemedim
bir erkek sana aşkını itiraf etse etkienir misin ? Bu iki sorunun da cevabı aynı.
etkilenirim,acaba olabilirmi diye aklımda kalır tabiki
bence al karşına açık açık konuş...
benim biraz götüm kalkardı :D
Yuh yani :))
ama benım sevgılım var elımden bısey gelmezdı tabı :))
Allah sevdiğine bağışlasın :)
amin. :)