Kızlar, Bir kız neden bacağını erkeğe gösterir ki?

Şimdi ben biraz utangaç bir erkeğim öyle hiç bir kızdan gidip numara filan alamam ama güzel bakışırım :) neyse geçen silivriden geliyoz metrobüsteyiz yanımda eniştem var neyse 2 kız bindi ellerinde valiz ama rahat benden 4-5 yaş büyükler öyle bakarken göz göze geldik ama ben öyle bakıyorum yani boş bazen nereye baktığımı bile bilmiyorum o derece biraz utandım kapıya baktım bilirsin metrobüs kapıları ayna gibidir l*n bir baktım kapıdan yine göz göze geldik neyse ya dedim güldüm başımı önüme eğdim. Kız bir ara kaybolmuş bir baktım tam karşımda oturuyor ama tam karşım böyle arada gülüyor filan eniştimde yan taraftaki koltuktan yanıma geldi güldü kulağıma "olum kız bak diye sana bacaklarını açıyor ben bakmam ama sen bak bariz sana yapıyor dedi" bende yok be enişte dedim güldüm "baksana olum sana yapıyor" dedi. İşin ilginci o ara metrobüs boş gibiydi ve kız gerçekten bacaklarını sergiliyordu yani biraz daha açsa iç çamaşırının rengini çok rahat görebilirim habire yanındaki kıza bir şeyler söyledi en son inerken bir kaç defa göz göze geldik geçti gitti. Sizce neden?
Kızlar, Bir kız neden bacağını erkeğe gösterir ki?