Aşık olmadığınız adam/kızla mantık evliliği yapar mısınız?

sorum net arkadaşlar .hala birini seviyorsunuz unutamadınız .buna rağmen başkasıyla mantık evliliği yapabilir misiniz ?

bana bunuçok değil en az 1 yıl önce sorsalardı vereceğim yanıt ,asla olur idi .o zamanları hep mantık evliliği yapanlara şaşırırdım .aşık değil sevmiyor karşı tarafın kariyeri parasıyla mı mutlu olacak sadece,yazık çok kötü bir son derdim .ama şu an ben de bu durumla karşı karşıyayım :/ çünkü anladım ki gerçekten sevdiğiyle evlenen sayısı çok az .aşk ayrı bir olaymış evlilik kurumu ayrı bir olaymış .evlilik benim kafamda yarattığım masal dünyasından farklıymış .iki insanın evlenmesiymiş duygusuzca ..ama çok değil bundan 6 ay öncesine kadar evlilik için farklı hayallerim vardı .sevdiğim adamla evlenecektim çocuklarımız olacaktı mutlu olacaktık biz .biz biz olacaktık .bu tamamen masalmış :( anladım ki evlilik kurumunun aşk meskle kafamızda kurduğumuz hayallerle alakası yok .ben hala ayrıldığım kişiyi çok seviyorum ona aşığım 6 ay oldu hiç bir şekilde atlatamadım sevmektende vazgeçemedim .hayatıma kimseyi almama kararı aldım ,ama kendimi tanıyorum ben onu asla unutamam .evlenmeme kararıda aldım ama annem bunu dert ediyor ;"bir şerefsiz için en güzel çağlarını yalnız mı geçireceksin "diye sitem ediyor .ben de annemin siteminden bunalımdım .iş yerimden arkadaşım olan şahısın evlilik teklifine evet dedim :( çocuğa aşık değilim ,ondan hoşlanmıyorum ,sevmiyorum ,sadece kariyeri kültürü ve maddi durumuyla kendimi avutuyorum :( hem evlilik dedikleri şey bu değil mi zaten :( eski sevgilimide unutacağımıda hiç sanmıyorum ,canım gerçekten yanıyor:(
Aşık olmadığınız adam/kızla mantık evliliği yapar mısınız?