Çok sevdim, aldatıldım, çok üzüldüm, doğru mu yaptım?

Yaklaşık 1 sene önce denizde tanıştıgım teyzemin komşusu olan bir kız vardı.Bana bakışları vs. ilgi duydugunu sandım konuştum mesajlaştık falan neyse beni sevmedigini söyledi.Neyse aradan 3 ay geçti beni face den ekledi konuştuk yine mesajlaşıyoruz hep umut verdi bana sevgilim yok dedi , ilk defa buluştuk sinamaya gittik neyse aradan 1 hafta geçti bir çocuk bana yazdı ben kızın sevgilisiyim falan diye bende direk kıza mesaj attım kız beni tersledi hemen ertesi gün okulunun çıkışına gittim yüz yüze görüştüm çık hayatımdan dedi çıktım bende birdahada görüşmedim.Aradan 5 ay geçti bana mesaj attı napıyosun diye iyiym falan dedim o gece bu kıza dedim ben arkadaş olarak konuşamam ben seninle ona göre tamam dedi 1 hafta geçti buluştuk ilk sinemaya gitigimiz bileti verdim buna ama çok seviyorum kalbim çıkıcak okadar çok . biz yaklaşık 3 ay çıktık ben bunun o eski sevgilisiyle mesajlaştıgını anladım ve ayrıldım direk. Bu kız için çok agladım ben neler neler artık ailemi görmüyordum okadar çok ben dershaneye gidiyorum bu lise okuyor. evi bizim eve tam 1 saat uzaklıkta okuluda aynı şekil her gün nerdeyse çıkışına gidiyordum kız gece vakti yanlız olmasın diye aşırı kıskanç birisiyim hemde hiç rahat vermem. Neyse biz bunla 2 hafta ayrı kaldık ben bunun hatını kapattırdım bu bana başka numaralardan mesaj falan atıyo neyse çagırdım bunu gel konuşalım diye geldi evimin oraya konuştuk kalp ya bu dayanamadım barıştım. Çok degişmişti daha sıcaktı içtendi. O cocugu yanında aradı ona yol verdi. aradan 2 hafta geçti benden yüzük istedi bende aldım taktık çok yakındık her gün beraberdik soguk dinlemeden her gun gidiyordum çıkışına.Çok kavga ediyorduk her kavgadada ayrılmak istiyordu.Daha sonra tam 7 aylıkken ilişkimiz bu okuldan çıkmış bende dershaneden çıktım maçım vardı oraya gidiyordum aradım konuşalım diye yaklaşık 5 dk konuştuk birisi gelsene dedi kızdı buda yok siz gidin ben giderim dedi sonra bir erkek sesi gel buraya dedi direk yüzüme kapattı telefonu arıyorum açmıyor mesaj atıyorum abim diyor neyse 10 dk geçti mesaj attı ara aşkım diye aradım dedim o kimdi arkadaşım la sevgilisiydi dedi bende inanmadınm bagırdım falan yuzume kapattı yine . sonra bu bana mesaj attı ayrıldık artık bitti diye bende dedim tamam diger gece aradım dedim kimdi o eski sevgilisiymiş onun arabasına binmiş metroya kadar bırakmış cocuk. ben çok sevmeme herşey yapmama ragmen o bana bunu yaptı biz ayrılır ayrılmazda mesajlaşmış o cocukla bana soyledi zaten bende çok küfür ettim bana yazmaya devam etti 1 hafta falan ama ben çok laf dedim çünkü onunla konuşmak içimi acıtıyordu annem babam biliyordu o kızı , çok şey yaşadık herşey hatta ama bana bunları yaptı. o olay olmasaydı sonraki gün bana yemek yapıcaktı beraber zaman geçiricektik diger gün ama artık o asla olamazdı çünkü 1 kere affedilir insan. seven insan başkasına yüz vermez başkasını gözü görmez.Tam 1 haftadır konusmuyoruz artık. Hala seviyorum ama çok yalan soyledi güvenemem artık o olamaz.
Güncellemeler
+1 yıl
Özet: Sevgilim 3 ayken eski sevgilisiyle mesajlaştıgını anladım barıştık. Yüzük taktık okadar ilerlerdi aradan 7 ay geçti eski sevgilisinin arabasına bindi ve bitirdim dogrusunumu yaptım ?
Güncellemeler
+1 yıl
Birde arkadaşlar benim en yakın arkadaşım bu kızı aradı 1 saat falan konuştu diger çocuktan nefret ediyorum demişş öldürün isterseniz demiş. Benide çok seviyormuş güya , SEVEN YAPAMAZ BUNU !

Güncellemeler
+1 yıl
Bu kızla okadar çok şey yaşadıkki yarın öbürgün evleddiginde kocasının yüzüne nasıl bakıp içi nasıl rahat olur anlamıyorum , eminim içinde hep ben olucam ama iş işten çoktan geçti.
Çok sevdim, aldatıldım, çok üzüldüm, doğru mu yaptım?