Burda en önemli nokta ya o muhabbeti kaldırabilecek biri olması o olgunlukta ağırlıkta. Yada eski sevgilileri hiç anlatmamaktır, zaten ne zaman eski sevgili mevzusu geçse tecrübeyle sabittir arıza çıkar. Hiç gerek yok ha dayanamayıp sende sorarsan anlatmak zorunda kalırsın ama bence iki kişinin arasında bilinmemesi gereken noktalardan biridir. Ayrıca ne önemi vardırki eskiden yaşananların, kişiyi öyle kabul edemeyip eskiye takılarak hayatı zehir edeceksek.
Bence ona eskinin eskide kaldığını ve onun senin için değerli olduğunu hissettir fazlasıyla buna biraz doysun. Sonrasında eskilere çok takılmayacak. Burda biraz abartı kullanabilirsin çünkü normal durumlarda tatmin olmayacak gibi duruyor. Tatmin et onu.
Ha bide şu var kişilik ve olgunluk olarak çok gelişmemiş olduğu fikri geliyor akla, insanı yıpratır bol bol. Ayrılmak bile bir çözüm bence bu konuda.13 Yorumla- +1 yıl
Yok öyle değil abi görülen o ki bu konuları her zaman sana sıkıntı yapacak. Ne zaman birine yanlışlıkla baksan dahi arıza çıkacak, facebookda biri senin fotoğrafını beğense bayan arıza çıkacak, ne zaman onunla bir şey yaşamak istesen ki daha bunun cinsellik boyutu var elbet arıza çıkacak, onunlada böylemiydi şununlada şöylemiydi gibi. Yani bu tarz kızlar insana hayatı zehir eder. Tavsiyem direk ayrıl unut, mutlu olman zor.
En İyi Cevaplar
hacı tek yapacağın ona bağlı olmadığını göstermek o bi gün konuşmuyorsa sen 2 gün konuşma kızlar ezilmekten zevk alan canlılar.evet yanlış okumadın ezilmekten zevk alıyolar yeter ki ipleri onun eline verme altan alan sen olma.bu dediklerimi yaparsan seni kaybetmemek için peşinden gelecektir.
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvar var maalesef var.. hem kızda hem erkekte... oooooo ne derece psikopatları var.
işte geçmiş her zaman yeni ilişkiiye zarar verir. iyide olsa kötü olsa konuşulması gereken şeyler
değil... takıntılar oluyor. kimdi benden güzelmi yakışıklımı
yattın mı kalktın mı ooooo bi dünya şey. bak arkadaşım sana birşey anlatayım. bir arkadaşımız bu yüzden psikoloğa gitti .. geçmişden kurtulamıyordu. kız bakire değildi .. çocuk seviyordu evlenecekler ama bu sorunu aşamıyordu ... valla ne olduysa bilmem artık psikolog ne yaptı ne anlattı bi güzel adam kendini aştı kabullendi ve evlendiler...
GEÇMİŞE TAKILI KALAN BUGÜNÜ YAŞAYAMAZ.11 Yorumla
kıskanıyo kendini onla kıyaslıyo onun farklı olduğunu hissettir önce o kıza yapmadığın bi şey yap sonra de işte sen farklısın o farklı eskide kaldı sen de eskide bırak artık beni çok sıkıyosun bi daha yapmamasını rica et yaparsa da ayrıl böyle ilişki mi olur herkesin geçmişinde biri vardır yani bunlarla yaşanmazki ben sevgilime hiç yapmadım yapmam da yani bütün kızlar böle değil
15 Yorumla- +1 yıl
Buluştugumuzda normal geçiyo ama bgün 2 saat önce bulusmustuk zorla hedye aldı bnden hatıra olsun dedi <3 :D Nası desem sorunlarımız oldugunda kendi bi sorunu olunca hep konuyu degştiriyo her neyse şimdi esas konu ben eski sevgililerimle bu derece ciddi ilişki yaşadım ama nasıl bişey yaparsam onun farklı oldugunu kanıtlamıs olurumki bi fikrin warmı aceba ?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
çok sevdiğinden geçmişte kimsenin dokunması bile onun ne kadar çenesine vuruyo gör çok üzlüyo elinde değil bnde öyleydm ama aştım kendi kendime bide sadece onu düşündüğünü hisseettr o zman susar öyle dediğinde geçmişte kalan hiç bişey umrumda değil seninle yaşadıklarım önemli olan de
111 Yorumla- +1 yıl
bende öyleydim :( ve benimki hiç jest yapmazdı sevdiğini belli etmezdi o düşündürürdü beni acaba aklı hala ondamı diye belki aklın hala ondan diye düşünüyodur bazen bilemeyz ama böyle düşünmesi için bi neden yok var mı yoksa büyük bişey yaşadıysan eski sevgilinle onun içinde sorun yapıyo olabilir
- +1 yıl
Büyük bişiy derken şimdi kısaca özet geçiyim eski sevgilimle denize gitmiştik orda boynuma atlamıstı onu sorun ediyo ve kız arkadaşlar arasında şişe çevirmece oynarken ceza olarak öpüşme olmuştu bu ikisi sorun yaratıyo:/ :( ve bnları takıntı haline getirdi elini tuttugumda onunda elini tuttunmu onada böyle yaptınmı diye sorup birden bozuluyo zamanla aşar bu durumu diye düşünüyorum ama o ben üstüne çok düşüyorum oda agırdan alıyo hep öyle yapyo ters tepki vermiyorum çünkü bianlık sinir ile silblr
- +1 yıl
Hiç bişey olmadı ki 15dk falan zaten o kadar kişinin içinde nasıl bişey yapıyım:D asla kötü bişey olmadı öpüşme falan harci tabiki ama yani şimdi dedigin gibi bu aklıma gelmemişti işi pişirme falan düşünüyo olabilir söylemezde ama bana güvenyo bidahaki bulusmada herşeyi konusucam onunla ve ben herşeyi unuttum sevmiyodumki tatile gitmiştim orda tanışmıştık o kadar
valla önemli olan benden sonrası.
benden öncesi beni ilgilendirmez banane önemli olan birlikte olduğumuz andan itibaren olanlardır.
ha mesela ondan öncesinden de ona ne ? değil mi.
böyle bi gerçek var.
sen de ona sor böyle adamın azına edicek şekilde kur sor sende onun gibi davran görsün nasıl boktan bişey.15 Yorumla"eski sevgilinin öpmesine neden izin verdin?" sahiden neden izin verdin ya ne kadar ayıp :O
Ahahah sen de desene senin öpmene neden izin veriyorsam ona da o yüzden izin verdim :D sevgilin saçmalıkta bir numara kusura bakma da :D17 Yorumla
+1 yılvar var bende kıskanırım ama nedeni beni yeteri kadar aydınlatmaması ona onunla ilgili bi soru sorduğumda çok kızıyo halbusaki bi kere anlatsa herşeyi bende rahatlcam oda yoksa hep içimde kalıyo
15 Yorumla- +1 yıl
doğrudur belki ama içimde hep bi kuşku oluyo ister istemez daha doğrusu yeni başladı sebebini bende bilmiyorum sanki kız buna ulaşıcak tekrar konuşcaklar gibi falan korkuyorum işte...normal diyosun sorunca sinirlenmesi?
- +1 yıl
kızmıycamki ama anlatınca..inşallah öyledir sağol
+1 yılSenın kız arkadasın geçmişine takılmış pek gelecek vaad etmiyor ..
55 Yorumla- +1 yıl
tsk ederım :)
- +1 yıl
geçmişi elbet bazen öğrenmek istersin ama yargılaayamazsın senin sevgilin senin geçmişi yargılıyor bu konuda sert olmakdan ziyade net ol bir daha konusunu acmasını istemiyorsun herşeyş bastan anlat ve konuyu kapatın dilerim mutlu bir beraberliğiniz olur ..
unutmaz kardeşim birza zor o kız olunca mevzu değişiyo ne yazıkkı bide cok sevıyosa ona acıklama yap anlat ve bıtr kafasında soru işretleri var yahut cevapların onu tatmın etmıyoda olabir
11 Yorumlasenin kız biraz takıntılı sanırım.takıntıyı geç aşırı kıskanç.ben mesela sadece son sevgilsiniden neden ayrıldğını sorarım.dahada kurcalamam.eski eskide kalmıştır.senin kız işi abartmış..
14 Yorumla- +1 yıl
Evet aşırı kıskanc atarlı gider yapar ama haksız durumlarında özür diler bu son zamanlarda kendi geçmişini karıştırmıyorm ama ben o öyle yapınca bikaç soru soruyorum geçmşi ile ilgili konuyu degiştiriyo yani niye sen onun elini tuttun desem hemen degiştirir bunu yüüzne karşıda dedim biraz daha sabrediyorum sonunda patlıcam ama
- +1 yıl
en iyisi al karşına bigün.bak ben benim eskiyle bunları yaptım.de geçmişte kaldı de.artık sen varsın onlar benim için bir hiç de.sonra ona izin ver o anlatsın.sende onu dinle.bunları konuştuk bitti gitti ikimizinde geçmişinde kaldı de.sen anlattıktan sonra kızsın öfkesini kussun.ama bir dahada açmamaya dair birbirinize söz verin.ve snra mutlu son :)
+1 yılya senın sevgılın aynı ben okurken bunları benım svgllm yazmş qbı hıssettm bı an :) yok canım ona yaptkları o kadar dgru gelıyorki. ama tavsıyeem üstlemee. bırak napıosa yapsn. sadece sevdgnı belı et ama yalvarma peşinde dolanmaa
13 Yorumla- +1 yıl
peşinde koşma demıyorum. sadece çok abartma. kız sıkılır. nasılsa ben bunu elde ettım der.
ben asla böyle şeyler yapmam tamam sonuçta herkesin bir gerçmişi vardır ama geçmiş beni alakadar etmez ben şuana bakarım senin kız arkadaşında belli bi sorun var..
11 Yorumlasaçmalık ..yeni bir ilişkide eskilerin adını bile anmam . çok gereksiz o zaman hayatında o yoktu ki sorgulama hakkına sahip değil
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aşırı kıskançlığı asla kaldırmayın. geçmişinize saygı duymak zorundalar.
27 Yorumlapeki sen neden senden önceki sevgilisiyle ele ele tutşmasını ,öpüşmesini falan filan sorun etmiyorsun ? kısasa kısas.konuşmayla olmaz.aynı şeyi yaşatacaksınki anlasın.
16 YorumlaSen ona de ki : " bu konuyu bir daha açmaya devam edersen seni de eski sevgilim kategorisine alacağım. " de ve resti çek..Tavrını koru yani. Ben bile sinir oldum yani çekilmez öyle bir kız.
13 Yorumla
+1 yılkac canını kurtar olum oyle kızdan. tamam hafıf kıskanclıklar olur da bır yere kadar.
11 Yorumlayol ver gitsin kendi kendine senaryo yazıyo sevgilin... bu kız sana hayatı zindan eder haberin olsun
12 Yorumla
+1 yılsen ipleri kızın eline vermişsin
böyle şeylerin konusunu ilk açtığında sağlam bi haşlaman lazımdı11 Yorumla
+1 yılbenimde öyle bi huyum var. keşke eski sevgilinle neler yaptığnı söylemeseydin. ya senin olayına benzer sevgilimle bi olayım var sana danışmak istiyorum rica etsem mesaj atar mısın?
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvay yavrum vayy kızın ilk sevgilisi sen misin o neden başkasıyla çıkmış sende ona yap
44 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkendinden öncesini yargılayamaz kimse aldatırsın o zaman anlarım ama onun için sen ilk değilsin hakkı yok öyle sorular sormaya
Cevap sahibi+1 yıleyvallah :D
+1 yılOlmuş ve bitmiş artık benimse neden eski sevgilisiyle ilgileniyim sevgilin konuyu açtığında üstüne gitme sıkı bir açıklama yap belki sonradan değişir...
11 YorumlaAşırı kıskanç insanlar... İlişki cacık oluyo sırf bu yüzden . birinin öğretmesi lazım ona herkezin bi hayatının olduğunun ve elbete bişeyler yaşanabilceğinin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. Unutturamazsin valla. En iyisi sen yaptiğin seyleri anlatma :D Yalan da söyleme ama anlatma bi sey.
11 Yorumlaişte bunlar erkeği suçlu hissettirip bidaha yapmasın diye uygulanan taktikler. olgun kişilikli insanlarla olmayı dene :D
20 Yorumlakesinlikle var ve bu o an ilişkide oldugu kişiyi kaybetmesine neden oluyo.
11 Yorumlabana sorarsa cevap vermiyorum sevmem öyle eskilerden konuşmayı onunda eskilerden bahsetmesini istemem
16 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldostum meyveyi ye ondan sonra şutla gitsin, O kızla sen uğraşamazsın, Allah kolaylık versin (işte kadınlar böyle (SAKIN HEPİMİZ ÖYLE DEĞİLİZ DEMEYİN, AŞAĞI YUKARI AYNISINIZ (sakın bana bulaşmayın :( )
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsen bu kafayla çok sıkıntı çekersin, zaten kızlar işte hep senin gibi iyi niyetli erkeklerin canına okuyor, yoksa sen iyi birisin sorun sende değil,
her kızda olduğu gibi kıskançlık var işte kıskançlık yapıyo ama seni paylaşamıyodur yediremediğindende bunu yüzüne vurup seni pişman etmeye çalışıyo olablir
06 Yorumlavalla unutamıyorum sorunu okudum ama acıklama uzun geldi okumadım.. evlendik barklandık bos kalınca arada canımı neye sıksam diye düşününce hemen eskilerini hayal ederim ay baskalarıylada yiyişti falan diye kudurur dururum sonra..
00 YorumlaKardeşim bu kız biraz yolluymuş baksana senin dediklerini yapmayandan hayır gelmez yol ver gitsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 772 cevap paylaştı. zor bi durum işte herkes birbirinin ilki olmak istiyor ondan
00 YorumlaKİm, ney nasıl, neden , niçin...
Valla hiç bir şey hatırlamıyorum...
Sen kimsin ?10 YorumlaÖzguvensizlik kaynaklanabilir
11 Yorumla
+1 yılTamamen kıskançlık başka bir açıklaması yok ki
11 Yorumlayani sürekli bir kıyaslama çabası:)
10 Yorumla
+1 yılbenim için sen varsın senden öncesi önemli mi? de.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılevet sanırım öyle birşey var
10 Yorumla
+1 yılTabii ki var
13 Yorumla- +1 yıl
Bunların geçmişte yaşandığının artık senin ona ait olduğunu bilmesi gerektiğini sölyle ve onu inandır.Onu gerçekten inandıramamışsın ki endişe dolu kendisi.
evt :D :D: D
12 Yorumla
+1 yılicgudusel bisey.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkıskançlık sadece
10 Yorumlakesinlikle varrr
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026