Kızlarda sevgilisinin eski sevgilisi ile yaptıklarını unutamama hastalığı mı var?

Kızlarda sevgilisinin eski sevgilisi ile yaptıklarını unutamama hastalıgımı war? Nerden cıktı diye soracak olursanız şimdi konuştugum kız arkadaşım yanındayken veya telefonda konusurken güzel giden bi sohbeti bölüm o eski sevgilinede böyle dedinmi onunda elinden tuttunmu seni öptüyse neden öpmesine izin verdin gibi vs zıtlık ile karşılaşıyorum o gün bikere aklına öpmek aklına tkıldıysa neden öpmesine izin verdinden girip o günü bana zindan eder konuşmaz aklınca beni cezalandırır ki başarıyoda üzüyo beni neden böyle bişey yapıyolar veya kızlar neden yapıyosunuz böyle bi net kesin açıklama yapabilecek warmı ? Ve nasıl bu durumdan onu kurtarabilirim
Güncellemeler
+1 yıl
Örnegin bugün sinemaya gidicektik gidemedik havalar soguk diye falan filan aile sebebinden dolayı. Ve mesajda konusurken birden bire o eski sevgilininde elini tutmustun dimi diye başladı tüm gün cevap vermedi 1saat önce konustuk ve esti gürledi ve facede başkasının durumunu yorumunu ben begendigimde kızıyo konusmuyo ama kendsi begenince kavga ettgimiz için canım öyle istedi diyo ve fıttırıyrum :@ bi çaresi yokmu bu olayları nasıl unutturabilirim ona .s
Kızlarda sevgilisinin eski sevgilisi ile yaptıklarını unutamama hastalığı mı var?