kız ve erkek aynı yaştaysa olmaz mı sizce..
mesela hem kız hemde erkek 19 yaşında olsa..?
mesela hem kız hemde erkek 19 yaşında olsa..?
olabilir neden olmasın aynı yaş aslında sorun değilde
neden büyük erkek bayanlar yaşam şekillerine göre erkeklerden daha erken yaşlanır ve çökerler bunlar doğum yapma, sitres gbi nedenler
bu sebeplerden dolayıda içindeki ateşi sönmeyen bazı erkekler daha genç lere yönelir bunu engellemek için kendilerinden 5 veya 6 yaş küçük kızlarla evlenmek ister...
Daha iyi bence, ikisininde yaşı aynı olması daha mantıklı, sübyancılığa gerek yok yani :D
oyle bır genelleme olmaz bnce snucta gonul bu otada konar okadaha sen 20 yasndayken 30 yasında bır adam buluyosan o ıs sakat derım hayat tecrubesı deneyımı senın saflıgından yararlanabılır bır ıhtımal en ıysımı kndı yaslarında dengın olması alı agaoglu59 sevgılısı 28 sen dusun artık yas farkı nereye gdıyoo amaca bakar kafa uyuyosa 10 u gecmemelı asla yas farkı
Cevap
25Cevap
Yaş kavramına çok takılma... Erkeklerin büyük olmasının iyi olduğunun söylenmesinin sebebi daha geç olgunlaşmaları. Ama zaten ikiniz de gençsiniz. Beraber olgunlaşın daha iyi . Birbirinize daha çok şey katarsınız
Mesela ben kendi yasitim bi kizi koluma taksam annem sanarlar \ger fit bi erkekse ayni. Yasta olman sorun olur cunku ondan daha cabuk cokersin..goruntu uyumuna dikkat ettgm icn bunlari soleme de fayda gordum
gayette iyi olur.. yaş sorunu olmamalı ilişkilerde.. birbirinizin gözlerinizde sevgiyi görebiliyorsanız çooook abartılı olmamak kaydı ile bence yaş sorunu olmamalı..
ben 18 yaşındayken 20 yaşında bi kızla çıkmıştım. tabi bilmiodu 18 oldugumu yaşıtız diye biliyodu :) yaş sınırlaması bi ilişki için engel olamaz olmamalı. hele hele her iki tarafta belirli bi olgunluk kazanmışsa..
kadınlar erkelerden daha çabuk olgunlaştığı için erkeğin büyük olması daha iyi olur. ileriye doğru aynı dili konuşabilirler.
Aynı yaş bana göre en ideali ama yaş farkı varsa da önemli olmamalı
Hatta kız erkekten büyük bile olabilir. İlla erkek kızdan büyük olacak diyen zihniyetler var mı acaba :D
Yaş farkının önemli olduğunu dusunmuyorum. Aynı yaş da uygundur tabıkı...
isterse kız 19 erkek 18 olsun ama problemler çıkabilirde sevdikten sonra dağları gene delersin bi engel olamaz ne nekadar nasıl olmalımı yapmalımı gibi sorular aşkta geçerli değildir
neden olmasın 2 kişiyle idare ediyordum geçen ay biri 22 yaşında biri 17 olucak şimdi yaşıtımı arıyorum ama sıkıyor bi süre sonra ama ciddi düşünenler 3 4 yaş küçüklerine baksın bence
olur niye olmasın kendinden büyükte olsa fark etmez önemli olan anlaşmak
yaş maş hikaye , seviyorsan doruklarına kadar yaşamalısın (nokta)
benımde ıcınde farketmez 45 e kadar olur zengın olsun yeterxd
tüm ilişkilerimde kız benden büyük oldu 3-7 yaş arasında büyük oldular
ve süper ilişkilerim oldu çok uyumluyduk göze de batmıyoduk
Fark etmez o eskilerin mantıksız adetleri işte :) Yaş önemsiz bence :)
gönuller bulustuysa yasın hıc onemı yok kızda buyuk olabılır erkekte aynı yasta olabılır yeterki anlassınlar..
Yengem abimden 7 yaş büyük... 5 yıldır evliler ve 2 çocukları var. Çok mutlular... Yaş, o bu şu laf... Sevgi varsa hiçbir şeyin önemi yok.
Aynı yaşta olursa çokta güzel olur.
Alakası yok. Bana sorarsan ideal bişe.
Benim için fark etmez.
bence yaşla ilgili kısıtlamalar olmamalı
olur tabide bir kaç yaş büyük olması daha iyi,
olur niye olmasın herşey yaş değildir sonuçta
yooo alakası yok :D
Olur neden olmasın
en az 5 olsun
napacana baglı :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar