Çok zor durumdayım :( ?

Merhabalar ilk defa yazıyorum buraya. Aslında o kadar çok dertleşmeye ihtiyacım varki :( ama kimseye anlatamadığım o kadar büyük bir derdim varki :( 25 yaşındayım. 2 yıl önce zorki bir evlilik yaptım. evet yanlış duymadınız ben bir erkeğim ve ailemin zoruyla evledindim. Ha diyeceksinizki cahillik alakası yok. Babam MEB Üst düzey yonetici. Kendim inşaat sektöründe çalışmaktayım Yap sat ve Malzeme satışı yapıyorum. Yani aile olarak gerek sosyal durum gerekse ekonomik durum olarak çok iyi durumdayız. Ama babamın inatı uğruna hiç istemediğim bir evlilik yaptım. sevdiğim başka birisiydi ve hala onu seviyorum bundan 8 ay oncesine kadar onunla hala görüşüyorduk ama kız artık yüzüme bile bakmıyor. ama ben hala onu çok sevioyorum her gün oınun hayali her gün onun umudu ile yaşıyorum. Onunla o kadar güzel o kadar özel anlar yaşadıkkı hergün onları düşünüp kendimi avutuyorum. ben onu çok seviyorum. hemde o kadar çokki :( ama elimden gelen bişi yok artık yüzüme bile bakmıyor. başka birisini seviyormus duydugum kadarıyla :( ama bazen o da bunalınca beni arıyor telefonda ağlıyor. yapamıyorum dayanamıyorum artık yoruldum sıkıldım nolursunuz bana yardım edin nolursunuz bana yol gösterin. hergün istemediğin biri ile aynı evde yaşamak aynı havayı solumak ne kadar zor biliyor musunuz. Piskolojik olarak zaten çökmüş durumdayım. Hayat o kadar acımasız ki istemediğim kişiyle yaşıyorum. ama aklımda kalbimde sürekli sevdiğimde. biliyorum bu tür hikyeleri surekli Bayan lardan duymaya alıştık ama ben bir erkek olarak bunu yaşıyorum :(
Çok zor durumdayım :( ?