Çok zor durumdayim:(((((((?

Mimarlik. okuyorum. Ben yanlis tercih yaptim. Hedefim tip-dis hekimligi-mimarlikti. bunlar yuksek puanla aliyor diye boyle bir hedef belirlemistim. Tp-dis olmadi. Mimarlik yazdim. Ama simdi okuyamiyorum. Nefret ediyorum mimarliktan. Mimarlik sosyal olmayi gerektiriyor. Ben. o kadar asosyal icine kapanigim. ki juri karsisinda titriyorum. cizime karsi hicbir ilgim yok. merkezi yerlestirme puaniyla yatay gecis diye bir sey var. ama benim gecmek istedigim bolum hukuk ve ben tmden sinava girmedim. dolayisiyla tm puanim. olusmadi. ama girseydim olurdu hukuk. edebiyati cok seviyordum. kucukken siirleri hep bana okuturlardi. pturup ders calismayi seviyorum. mimarliktaki gibi aksama kadar mekan gezip sabaha kadar cizim yapmayi degil. annem rahim kanseriydi. rahmi alindi. mutlu olmasi gerekiyor. ben durumumu aileme anlattigim zaman hemen bagirmaya basliyorlar. mimarlikta proje hocam bana okuldan uzaklastirma cezasi veriyordu az daha. o kadar basarisizim ki. alttan 3 tane bolum dersim. kaldi. mf-4 puanim 414tu. tmden sinava girseydim hukuk olurdu. yazik oldu. kimse beni yonlendirmedihem bu ulkede mimara deger verilmiyor. insanlar bir doktorlara bir de avukatlara giptayla bakiyorlar. mimarin ne demek. oldugunu bile bilmiyorlar.2 yillik adalet bolumune yatay gecis yapip dgsyle 3. siniftan badlatan hukuk fakultesine mi gecis yapsam. universite sinavina yeniden hazirlanip hukuk mu kazanmaya calissam.
Güncellemeler
+1 yıl
Yoksa disimi sıkıp mimarliga mi devam etsem. bu arada universite sinavina iki defa girmistim. bazi arkadaslarim universiteyi yariladi. ben ne haldeyim. cok psikolojim bozuldu. ailemin furumu da hiiic iyi degil bu arada. abilerim ablalarim yardim edin bana. mimarlar cok kazaniyor gibi yorumlarla gelmeyin. belki de sadece %1lik kismi kazaniyordur
Çok zor durumdayim:(((((((?