tanımadığınız birisiyle bir yerdeuzun süre mahsur kalsanız ne yaparsınız
örneğin uzak bi ada ve ya ıssız bi yer ve dhava çok soğuk..
örneğin uzak bi ada ve ya ıssız bi yer ve dhava çok soğuk..
karşı tarafın davranışlarına dikkat etmeni öneririm.. :) ne yapıyor acaba.. ? kurtulmayamı çalışıyor yoksa durumu kabullenmiş mi :) durumu kabullenmişse her duruma hazırlıklı ol tedbirini al.. eğer karşı taraf duygusallaşmışsa motive et.. oradan kurtulmak için en az 1 kişinin güçlü kalması lazım.. eğer kurtulmaya çalışıyorsa yardım et.. ;)
önce tanışırdım sonra onu ısıtırdım üşümesin diye
duygusal davranırdım
varmı öyle bi şans
Seviyorsam ve sevmiyorsam diye değişir yapacaklarım.
Sevmiyorsam elimde sert bişiyle beklerim ve sadece kendimi koruma içgüdüsü ile hareket ederim.
Seviyorsam güvenirim ve zarar vermeyeceğini bilirim kurtulmak için yardım ederim..
"Çok canım sıkıldı.Sevişelim mi?" derdim ama öncelikle tipini beğenmem gerek.
haha :D
Sevişmeden de yaşayabilirim.
Cevap
35Cevap
adada kalsaydık küçük bir kulube fılan yapardım ki küçük yapardım :D hareket etmek zor olurdu ztn 2-3 gun sonra dusunsenıze sıze ılgı gosteren guzel denız manzaralı :D adada tek kaldıgınız bır erkek var red edecegını sanmıyorum onu bıyere goturur gun batımını seyrettırırdım sonra yavas yavas daha gırmıyım cevap sılınecek :D
Öncelikle havanın soğuk olduğunu belirtmişsiniz ısınmak için çeşitli alternatifler üzerinde çalışır ,ısınma problemini ortadan kaldırırdım.Daha sonra barınma,arkasından beslenme sorunuda çözdükten sonra eğer her ikimizde anlaşıyorsak ne bir yardım çağırır,ne de birilerinden yardım isterdim.Öyle mutlu mutlu yaşar giderdik.2 Gönül bir olduktan sonra bana her yer Fenerbahçe...
dünyada bir sen kalsan yinede olmaz diyen bir kızla kalmak isterdim bakalım gerçekten doğrumu söylüyor diye:DD
öncelikle odun toplar ateş yakmaya uğraşırdım ve daha sonra bayan üşürse spor yap derdim ona montumu verecek değilim çünkü hava soğuk ve daha sonra bir şekilde ordan kurtulmanın yolunu düşünürdüm yani bir çare bulurdum tabi bulabilirsem ama yemek içinde bişeyler bulmam lazım yani onlarla uğraşırdım bayanla işim olmazdı
Hava çok soğuksa önce canımı kurtarmanın, donmamanın yolunu bulur sonra kurtulabilme ihtimallerimi düşünürüm. Donmaktan kurtulduk ama oradan kurtulamıyoruz, bu durumda keyfini çıkarmaya bakardım :)
birlik ve beraberlik içinde hareket ederdim aca kötü niyetle yaklaşmazdım hava soğuk olduğu için sarılırdım ama sadece ısınma amacı ile
çok hoş birisiyse kollarımın arasına alır beraber ısınırdık yapıcak başka bişey yok zaten gerçi hoş olmasa ne olcak donucağıma gene sarılırdım heralde hayat güzel sonuçta :D
Aklım kadından çok bu durumdan nasıl kurtulacağız onda olurdu.
şimdi ne desem yalan olur :) ama şunu söyleyim onun beni yönlendirmesine veya bana ne kadar yakınlaşmasına gelmesine göre değişirdi heralde.
gizem büyük ihtimalle seninde düşündüğün şey gerçekleşirdi herhalde
İşte çok soğuk görüyormusun
ısınmamız için bedenlerimizin sürtünmesi lazım
yaşamamız için son ümit lütfen gel inat etme.d
ne yapalım secme sansımız yok olanla ıdare edıcez... birazda biz kendimizi naza cekelım
:D sen dünyanın 8.harikasımın derim :D muhabbet gırgır ama içinde bişi olan varsa ohooo o ıssız ada varya :D neler olur neler rezidans diker çoçuklarımız :D
Sakince yaklaşıp tanışırdım baktım adaya düşmüşüz kızların sürekli yaptığı hareketleri sözleri devam ediyor
aç kal geber derim nasılsa bir erkek olarak bana muhtaç :D
Ben Onu Konusturmam Taki O Beni Knusturmayana Kadar :D Bi Erkek Olarak O Bana Herzaman Muhtac :)
önce tanışırdım. sonra birlikte neler yapabileceğimizi konuşurdum. tabii sonra birbirimize ısınırsak. samimi olmak isterdim.
mesal seninle mahsur kalasak bir yerde sen ne yapardın ? eğer orda hayat varsa benim için kurtuluş demektir ordan ne kurtulayım insanlardan uzak sesiz sakin rahat
Çok geveze olduğumu söylerler...sanırım durmadan çene yapardık :)))
öncelikle kurtulmanın bir yolunu arardım.. kurtulma şansımız yok ise el ele verip kendi medeniyetimizi kurardık. :)
bu durumdan faydalanmaz beraber oradan çıkmanın yollarını arardım...
Aklındaan geçen şeyler olmaz.. Bir birini sakinleştirmekle geçer..
adayı şehir haline getirmeye ne dersin deyip adayı yaşanılır hale getirmek :)
Bu mahsur kalınan yer ısız bir ada olabilir mi acaba :)
mahsur kalırsam ve soğuksa sarılırımm yapacak bişi yok :)
hemen ona iş yaptırırım gelecek kımse yoksaaa artık yapacak bırsey yok bızde ınsanız
Sen dert etme Erkek olanın derdi :)))))
Yaramazlık yapardık :D
Yaşamaya çalışırdım yiyecek bulmaya falan
onunla yarıdmılaşarak ordan kurtulmaya çalışırdım
uyurken sarılırdık her halde sonrası zaten gelirdi
havada aşk kokusu var derdim :)
:))
hemcinsim tercihim ))
o havada seyim kalkmazdi.
Faydalanırdım ;)
sevişirdim:)
korurum onu. istediğini de yaparım :D