Ben birine aşık oldum ama o beni seviyor mu bilmiyorum, sizce ne yapmalıyım?

Burada hiç aşk hayatımla ilgili soru sormamıştım. Herşeyin bir ilki varmış?

Ben birine aşık oldum ama o beni seviyor mu bilmiyorum. Beni sevdiğini düşündüğüm zamanlarda sevgilisi yoktu.Daha sonra şehirdışına çıktı ve bir sevgilisi oldu tabi.Belkide ben yeteri kadar kendimi belli edemedim. O da benden bir sinyal alamadığı için aramızda bir şeyler olmadı, ayrıntıları yazmıyorum. Burada pek vermek istemem.

Gizli soruyorum çünkü önce herkesin düşüncelerini bir göreyim sonra gizliliğimi kaldırabilirim. Onunla hiç konuşmadım ama ailece tanışıyoruz. Bu vesileyle duyduğum şeyler oldu tabi.

Şimdi o buralarda değil gitti. Sevgilisiyle hala beraber midir? bilmiyorum.

Herşey unutup kendi hayatıma odaklanmak istiyorum.Fakat arkadaşım o senden hoşlanıyordu dedi. Bence sen yine o buralara geldiğinde bir karşısına çık bakışlarına bak hoşlanmıyorsa bir daha hiç kurcalamazsın diyor.

Ben daha fazla üzülmek istemiyorum ama onun benden hoşlanmış olabileceğini düşünmek bana umut veriyor. Denemem gerek de diyorum. Sizce ben ne yapayım? Şimdiden teşekkür ederim...
Güncellemeler
+1 yıl
olucağı varsa olur diyorum zaten ben karşısına çıkmak istemesem de illaki karşılaşırız o buraya geldiğinde. bir şeyler yaşanıcaksa o da biraz uğraşmalı, biraz çaba gösterebilirdi. ben önüme bakıcam. eğer o da olmasını istiyorsa dikkatimi çekmek için birşeyler yapabilir.kafamı karıştırmıyacağım.

Ben birine aşık oldum ama o beni seviyor mu bilmiyorum, sizce ne yapmalıyım?