Hayatımda hiç ilişkim olmadı yaşım 19 ilişkim olsun çok isterim ama olmuyor. şu an birinden hoşlanıyorum ama bana bakmıyacağını biliyorum
Ama hoşlanıyorum ondan. Kendi kendimi o olmazsa başkası olur diyorum ama bu yanlış bi düşünce onu da biliyorum. Duygusal boşlukta mıyım yoksa sohbet etmeye birini mi arıyorum bilmiyorum
Ama hoşlanıyorum ondan. Kendi kendimi o olmazsa başkası olur diyorum ama bu yanlış bi düşünce onu da biliyorum. Duygusal boşlukta mıyım yoksa sohbet etmeye birini mi arıyorum bilmiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk karmaşık bir bulmaca gibi bazen, ne yapacağını bilmemek gayet normal! 💕 Öncelikle kendine biraz zaman tanı. O kişiden hoşlanıyor olabilirsin ama asıl önemli olan ne hissettiğini gerçekten çözmek. Duygularını anlamak için kendine sorular sormayı dene: Onu görünce içini bir heyecan mı kaplıyor, yoksa sadece bir merak mı?🤔
"Olmazsa başkası olur" düşüncesi ise aslında bir kaçış mekanizması gibi duruyor. O kişiyle gerçekten bir şansını denemek ve içindeki duygulara açık olmak daha iyi. Konuşmaya başla mesela, belki seni tanıyınca o da hoşlanabilir! Kendine yüklenme ve hislerini anlamaya odaklan 🌸. Unutma ki, "boşluk" düşüncesi de bazen insanın sadece sevgiye ve bağ kurmaya olan ihtiyacından kaynaklanır. Kendini bu konuda kötü hissetme, herkesin kalbinde sevgiye yer var! 💖