uzun süreli nisanli kalmak ne kadar dogru sizce fitne girip bokumu cikar yoksa birbirini iyi tanimak icin uzun bi sürec mi gerekiyor
4-6 ay
1-2 sene
3-4 sene
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
gunumuzde birbirini daha iyi tanimak icin ve aileleri tanimak evlilik oncesi evlilikle bi ongorude bulunmak icin en mantikli is nisanlilik. boylece herkesin ciddi yuzunu grmus olabilirsinz evlilikten sonra hayal kırıklıgına ugramamak icin. tabi fazla uzatmamakta da fayda varr
bence nişan dönemi kısa olmalı birbirini tanımak ne demek? tanımadığımız adamla mı nişanlanıyoruz zaten tanıdıysak ( yada öyle olduğunu düşünüyorsak) nişanlanıyoruz. hemen evliliğe hazırlanmalı bence. hatta nişan gereksiz bişey ama adetten işte
bence sure uzadıkca boku cıkıyo..mılletın agzı torba degıl olmadık seylerı gercekmıs gıbı anlatıp guzel olabılecek yuvayı olmadan bıtırıyolar...bence cok fazla uzatma
yani bende öyle düsünüyorum
çok uzadımmı boku çıkıyo benden söylemesi bi ilişkiyi çok uzatmican :)
Cevap
13Cevap
Ben 23 yaşındayım ve geçen sene Şubat ayında nişan yaptık bu yaz düğün düşünüyorduk fakat ben kendim fikrimi değiştirdim Allah ömür verirse seneye yapmayı düşünüyorum. Çünkü her şey gerçekten ateş pahası bu sene bir işe girip birikim yapmayı düşünüyorum çünkü emekli polis maaşı (16bin) dört kişilik bir aileye gerçekten yetemiyor bazen her şey pahalı ev ihtiyaçlarından tutun kıyafet vs. Bir çamaşır makinesi olmuş 8 9 milyar. şu an çamaşır makinesi ve fırın aldık bana toplam 27 bin taksitli olarak. Fakat dediğim gibi ailemizi de maddi manevi açıdan düşünmek gerekiyor ben evlendiğim zaman ailem borç içinde olsun istemiyorum şahsi düşüncem bu. Bu sene işe girersem gelecek seneye kadar birikim yaparım daha rahat kafayla evlenirim diye düşünüyorum çünkü bir tarafa yüklenmek doğru değil bence genellikle herşeyi erkek tarafı aldığı için onlara da pek yüklenmek istemiyorum. Daha geçen sene Mayıs ayında düğün yaptılar onları da düşünmek gerekiyor, kimsenin ağzına bakacak değiliz kimin ne dediği umurumuzda değil bana kalsa ben düğün de istemiyorum çok masraflı insanlar gelip yiyip içip oynayacak diye o kadar borca gireceğimize o parayla eşyalar alınır daha mantıklı fakat bazen insanlar saçma canım düşüncelere girip insanı delirtiyorlar o konuda. Uzun süreli olunca araya soğukluk girer diyenler siz birbirinize sadık kalıp sevgiyle saygıyla kalırsanız Allahın izniyle hiçbir şey olmaz enim ilişkim 2020 den beri var zaten 2023 de nişan yaptık bu süre zarfında hiçbir şekilde ne soğukluk ne de başka bir şey oldu. O yüzden en iyisi 2 3 yıl nişanlı kalmak diyorum haksız mıyım arkadaşlar?
nişanlanmadan önce cocukla gerekli ön arastırma ve incelemelerde bulunup etüt yapmıssan ve gerekli malzemeleri almıssanız biran önce inşaata başlasanız iyi olur.
temeli atiyoruz
yalnız siz siz olun su basmanları ile temel cukurunu iyi ayarlayın birde dışardan gelebilcek eş dost kaynanan dırdırını en aza indirmek için binada iyi bir yalııtım yapın tercihen çift kat kaporol alpina maks kullanabilirsiniz sel yağmur gibi felaktelerede maruz kalabilirsiniz eşini cok kısaknıyorsan evdeki tüm aynaların orat kısmına gizli bir bombe koydurt kendini cok yakısılık sanmasın ve sana horozlanmasın
tamam :) dedigin hepsini yapicam
ben sahsen nısanı uzun tutma tarftarı ıcınde olmam.madem tanımak ıstıyorlarsa bırbırını flort etsınler
cok uzatmamamk gerek bnce cunku onn bide sevgılılık donemı oluo bnce en fazla 1,5 yıl
birbirinizi anlayana kdr nişanlı kalman yeterlidir bence kendinizi ne zmn hazır ve güvende hissediyorsanız o zmn evlenme yolluna düşün!;)
Her an herşey olabilir. İlilki laçkalaşmaya başladığında birbirinizden sıkılabilirsin. Dikkatli geçirmek lazım bu süreyi.
gereksiz. nişanlılık şu an için amacına hizmet etmiyor. zaman değişti. gereksiz bir teferruat.
1 sene nişanlı kalmak normaldir bence.iki tarafın birbirini tanıması açısından iyi bir zaman.
Her erkek doğru kadının peşindedir. Özellikle de evlendikten sonra….
4-6 ay ideal gibi geliyor bana. Zaten nişanlılık dönemi demek iki tarafın da sadece iyi yönlerini gösterdiği dönem demek bence. Bunun için de 4-6 ay yeterli. bir an önce cenaze merasimine geçmeli :)
1 ay max. Nisan formalite evlilik oncesi. Sacma birsey. Oncesinde tanimak lazim. Nisan evlilige kesin karar cikmis demek olmasada olur.
nekadr uzarsa okadar işin içine aileler karışıyo o beni dedigim digeri benim dedigim diyo işer karışıyo fazla uzaması okadar kötü oluyo bi süre sonra
1 , 2 sene normal bence , para biriktirip birikim yapmak açısından , evlenince de rahat eder insan
süre önemli değildir.olay olucağı varsa evlenincede olur.yangından mal kaçırmayın yani özetle
en az 6 ay nısanlı kalmak daha dogru
3-4 sene en iyisi biraz beklemek lazım
Çok uzatmamak lazım bnce
bilmem daha önce hiç nişanlı kalmadım
en fazla1 ay nişanlı kalınmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar