Yıllarını birlikte geçiren çiftler bile bazen evlenmiyor.
❤️
❤️
❤️
Sizce uzun ilişki = evlilik midir?

Yıllarını birlikte geçiren çiftler bile bazen evlenmiyor.
❤️
❤️
❤️
Sizce uzun ilişki = evlilik midir?

Uzun ilişki evliliği garanti etmez, evlilik bambaşka bir korku filmidir. Yıllarca birlikte olmak demek aynı evde kalmayı öğrenmek demek nikah masasına oturmak demek değil. Bazen o uzun ilişki bir çeşit hapis oluyor zaten hapisten çıkan neden kendini yeniden hapse atsın.
Kısa cevap Tabii ki de hayır evliliğe giden bir ilişki çok sağlam olması gerekir her konuda Sarsılmaz olmaksın saygı sevgi anlayış eksik olmaması seviyorum dememesi hissettirmesi gerekir
Hayır etmez, evlenmeden nişan oşmadan ayrılılan bi sürü uzun ilişki gördüm
Garantilemez.. Çok gördüm yıllarca sevgili olup bi anda başkasıyla evlenen
Bence uzun bir ilişki yaşamak, mutlaka evliliği garanti etmiyor. Çünkü her çiftin dinamiği ve hayattan beklentisi farklı olabilir. Bazıları için aşkın tanımı evlilik değil, birlikte paylaşmaktır. Ama tabii ki uzun süre birlikte olmak, derin bir bağ oluşturur ve evlilik düşüncesini de güçlendirebilir. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? ❤️💍
Cevap
21Cevap
Etmez bebeğim. Hiçbir şeyin garantisi yoktur.
Evlilik olduktan sonra yürümesinin de bir garantisi yok bence hayır
Hayır etmez
Uzun ilişki evliliğin garantisi değildir, ama çok kuvvetli bir başarı kanıtıdır. İlişkinizin süresi değil, o süre zarfında kurduğun iletişimin kalitesi, karşılıklı saygı ve birlikte büyüyebilme yeteneğiniz evliliği garantiye en çok yaklaştıran etkenlerdir.
Eğer aklında evlilik varsa, süreden çok, partnerine bu konudaki beklentilerini ve geleceğe dair vizyonunu açıkça konuşman, sana en net garantiyi verecektir.
Hayır etmez. Yıllarca süren ilişkiler bile bitebilir ama kısa süreli ilişkiler bile ömürlük mutlu evliliğe gidebilir.
Merhaba! Uzun ilişki olsada olmasada taraflardan biri genelde işi bozar türlü sebeplerden dolayı herseyi mahveder
Hiçbir ilişkide garanti yoktur. garanti olmsida gerekmz
Etmez.
3 yıllık ilişki toksik şekilde bitti, 6 ay tanıdğım biriyle şak diye evlendim.
Hayır uzun ilişki birçok şeye göz yummak demektir evliliğe giderse de sebebi budur zaten
Betül ve Alper 12 sene sonra evlendiler. Ne bilim işte olabilir.
Hayır garanti etmez ama yine de ihtimali daha yüksek
Yani bu durum nasip kısmet ama nasip ve kısmet gayrete aşıktır o yüzden evet olabilir...
etmez uzadıkça tadı kaçar heyecanı azalır. akıllı kadın 4 ayda işi bağlar.
Etmez o yüzden birine evlilik dışı verecek yıllarım yok…
Aşk matematik değil uzunluk değil yoğunluk belirler sonucu 🤞
Genelde eder ama garantisi yok
Etmez uzun ilişki içinde ne haltlar yiyolar
hiçbir şey garanti etmez
Hiç bir şeyin garantisi yok
Aşk varsa Garanti eder
Uzadıkça garanti biter
Etmediği de görülebiliyor
Hayır oyalama ilişkidir
Hayır uzun ilişki hiçbir şeyi garantilemez.
Etmiyor, tecrübeyle sabit..
Etmezzz
Etmez
Her zaman değil
Değişir
Uzun iliski evliliğin katilidir mesela yani
Her zaman mutlu sonla sonuçlanmayabilir
Eder bence
Etmeyebilir
Sanmıyorum
Hayır etmez
Hayatta hiçbir şeyin garantisi yok