İş konusunda ikilemde kaldım. Sizce tercihim ne olmalı?

Daha önce de bu konuyu açmıştım bakın isterseniz bi. link ve bunun üzerine beni daha önce görüşmeye gittiğim bir bankadan aradılar aktifbank diye ve 2. mülakata çağırdılar. İlk sorumda anlattığım gibi yarın başka bi yerde işe başlıyorum güzel ve kurumsal bir yer herşey iyi ancak maaşı düşük.(1150 net ) Aktifbankın 2. mülakatına da gittim ingilizce bilen çağrı merkezi elemanı için. Ama pozisyona uzman yardımcılığı diyorlar.. İlk sorum şu. Uzman yardımcılığı ile çağrı merkezi elemanı aynı şey mi? Size danışmak istediğim ikinci sorum ise maaşı sorduğumda rakam vermediler ancak oldukça iyi olduğunu ve ailemi bile kapsayan bir özel sağlık sigortamın olacağını çift maaş uygulamaları oldugunu ve yılda bir kar payı dağıtımı oldugunu söylüyorlar.. Ayıkla pirincin taşını yani. Bütün bunlar yetmiyormuş gibi oldukça otoriter birisi olan babama o gün " Baba beni aktifbankın 2. mülakatına çağırdılar sence napayım" dedim ve sakın gitme demekle kalmadı o gün defalarca arayıp her seferinde "Bana doğruyu söyle arayıp mülakata gelemeyeceğini söyledin mi, doğruyu söyle" dedi ve ben ona yalan söyledim halbuki mülakata gittim.. Bir de babam şimdi çalışacağım yerde maaşımın 1400 civarı oldugunu zannediyor.. 3 ay sonra maaşım artacakmış ama ne kadar artar ki? Dün de aktifbank beni arayıp referans istemesin mi? Yani işler arapsaçına döndü. 2 iş arasında gidip geliyorum.. Tabi ki ben de sevdiğim işi yapmak isterim ama maaşı düşününce... Üstelik şu an çalışacağım yer yol parası bile vermiyor. Akıl verin nolur napayım sizce? Offf allak bullak oldum :( Nolur arkadaşlar bana ancak siz güzel akıl verirsiniz:(
İş konusunda ikilemde kaldım. Sizce tercihim ne olmalı?