+1 yılneden herşeyden bir anlam çıkartma peşindesiniz bi anlayabilsem :)))) cebinde çikolata vardır vermiştir bu kadar büyütecek ne var? sanki arabasının anahtarlarını vermiş gibi davranmanızı anlayamıyorum. yay burcu erkeğinden ciddi amaç peşindeysen uzak durmanı tavsiye ederim...
09 Yorumla
Soran+1 yılciddi tabiki laylaylom bi ilşki istemem zaten şuan daha bi ilşki yok ortada birde çok değişik bişe bi yanyanayken var mesaj yazmayı sevmez sormaz filan bencede uzak dursam fena olmayacak kapılırım filan
- +1 yıl
yay erkeğinin genel karakteridir...
Soran+1 yılee bu durumda ben üstünemi gideyim yani ilgilimi olayım bendemi çekileyim anlamadm
- +1 yıl
çekilirsen kaybedersin. üstüne de fazla gitme sadece dengeli ol ve çok incelik bekleme...
Soran+1 yılmesela bugün iş çıkışı ben aramıyım o arasın demi dünde uykuya kalmştı evinin oraya kadar gittim şok olmuştu gerçi evide hemen yakınımda buraya işim düştü öyle geldim dedim:) inanamıyordu ama çok hoşuna gittiğini söyledi bugün sıra onda demi :)
- +1 yıl
ağzına bir parmak bal çal ve bırak güzel yapmışsın bu hareketi tekrarlarsan şımartırsın ve sürekli bekler sonra vazgeçilmez olduğunu sanar. sen de bağlanmışsan şayet yay erkeği bunu sonuna kadar kullanır. benden söylemesi. bırak şimdi o düşsün peşine. fazla da boş bırakma yeni birini bulur. dediğim gibi ayarında davran...
Soran+1 yılevet sabahda oldu hiç aramadı sormadı ama zaten tekrarlamıcam bugünde gelmezsede gelmesin böyle üstüne düşmücem. onun aramasını ve gelmesini beklicem zaten huyum dğeil bi erkeğin peşinden koşmak. ayarında kalsn demi :)
- +1 yıl
:) yani... özellikle de yay erkeği... ;)
- +1 yıl
reca ederim...
En İyi Cevaplar
aslında kaldımı senin gibi kızlar demek gerek neen mi o gelmiyo sen gidiyosun onu anlamak istiyosun arayıp soruyosun senin gibi kızlar çok nadir bence ve bu arada erkek arkadaşında iyi birimi kötü birimi bilmiyorum ama şanslı biri :))))
14 Yorumla
Soran+1 yılşanslı ama kıymetini bilmiyor ayrıca daha erkek arkdşım değil sadece ben onu tanımak istiyorm 8 ay öncesi numarasını vermişti ben yeni aradm filan derken hiç arayıp sormayınca merak ettim birde uyucam dmeişti iş çıkışıydıda gidip orda durup şansımı deniyim dedim oda çok hoşuma gitti filan dedi ama sonrası yine arayıp sormadı bende artık sormucam o sormayana kadar aramıcamda :(
Soran+1 yılaynen öyle sanırım kişiliği öyle biraz vurdumduymaz biri yay erkeği ama bendende bu kadar yani ne ararım ne sorarım kusura bakmasın. bende kişiliğimdne ödün veremem o veremiyorsa ama az daha yakın davransa güzel seviyeli ve eğlenceli bi aşk olabilrdi :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılIlk tanıştıgınızda lgisiz olan bir insanın yeterince ilgi alanına girmemiş olablirsin..
Hem sende bu kadar acele etme dur bakalım kımdır nedır... BIraz agırdan al. tanımaya çalış...
Çikolatayla kandırılma sakın :)))07 Yorumla
Soran+1 yıloff ama 8 ay öncesi iki saat peşimde dolanıp numara vermeye çalışan oydu . neyse 8ay sonra dğeiştimi bişeler iblemicem artk :)
- +1 yıl
Bi kaç gün yazmışsın ya :S
Sonuçta seni elde etmiş... Sende şimdi üstüne düşünce geri çekilm keyfini sürüyor..
bak yapacagın oturup beklemek. Üstüne düşmemek.. Bırak merak etsin seni... Ölmedin ya aşkından eger duzelmiyorsada ya boyle kabul etceksin yada elveda dıyceksin..
Soran+1 yılyok evet sanırım elde etmiş gibi filan düşündü bencede artık ben oturayım yerimde arar aramaz filan ona kalmş bişey hiç oralı olmucam iş çıkışı gelirsede hç bişe olmamş gibi davranıcam aramdın sormaıdn filan yok
- +1 yıl
Bu konuda konuştunuz mu kı.. bence bugun konuş ıstersen kavga etmeden...
Soran+1 yılhangi konuda? ya biz zaten yeni tanıştk ama hiç sormaması tuhaf değilmi ben arıorm filan ben soruorm birde çok vurdum duymaz gibi neyse heves etti hevesi geçti sanırım. bilmiyormki anlayamadm
- +1 yıl
bence tuhaf ama 8 ay öncesıde var herhalde..
Ilk başlarda erkeler aşırı ılgı gösterırı ancak 1 2 sene sonra ılışkı oturunca guven olunca ilgisi aalaır..
belkıde huyu böyledır.. Yapacagın şey onu arama sorma.. ustune duşme bakalım ne olacak.. Huyuda buysa yapacak bırşey yok. Bunaltmak ıstemıyro olabılır..
Soran+1 yılbelkide olabilr blmiorm dediğinizi yapacam en iyisi o
ya jest yapmak istemiş çok da hoş:))
ama yay erkeği çok sıkılmak istemez sıkmak da istemez:)
yada bi işi vardır normalde romantiklerdir emek verilen hediyeler vermeye bayılırlar:)))05 Yorumla
Soran+1 yılya ama aramıyor sormuyor gıcık oluyorm yenide tanıştm o aramadan bende arayamıyorum ne yapim anlamadm zor kızlarımı severler yoksa başta ilgi gösterip kendimi sonradan gerimi çekeyim anlamadm
Soran+1 yılöylemi yapaıym ya ihçte tarzım değil bi erkeğin üstüne gitmek filan offfffff.)
Soran+1 yıl:)))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
+1 yılinada devam... daha bir kaç gün olmuşşş. bidaha dayan kapısına bana bak üleyyn seviyorum annadınmı.. bundan sonra arayıp soracaksın mesajıma cevap verceksin birdaha ki sefere bu çikolatanın iki katını istiyorum yoksa karışmam yakarım annadınmı bennniii annnnaaadıınmııı.
diye tehdit et...012 Yorumla
Soran+1 yılciddimi ? :)
- +1 yıl
Tabiki ciddiyim yani tehdit etme ama:D cevap vermediğinde rahatsız olduğunu dile getir. cikolata konusundada ciddiyim bidahakine iki katını isterim de :D bu hoşuna gidecektir. İnadına ilgiye devam çok sık boğaz etmeden ama...
Soran+1 yılya ama o hiç sormuyor belkide istemiyodur daha fazlada üzerine gidersem bu defa soğur en iyisi ondan beklemek diye düşündüm ve bekliyorm
Soran+1 yıliyide belki benden hoşlanmadığı içn uzak duruodur umut vermemek adına yoksa en azından arardı die üdşünüorm yada bi ikilem içersinde filandır çözemedim . birde hoşlanmadıysa tamamen soğur die çekiniorm beklemeye geçtm bende
- +1 yıl
bu ilşki çok yeni daha ilgini eksik etme derken tepesine bin manasında demiyorum.. hoşlanmıyorsa sen inat bi kızsın hoşlandıracaksın belliki :D buda çok üzerine gitmeden ilgileneceksin demek... bi erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer helede yalnızsa.. gel len burya sen ananın yemeklerini özlemissindir deyip bi ziyafet çekebilirisin -örnek tabi bu- :D
Soran+1 yılevet yalnız yaşıyorda oda hiç aramıyor ben nasl yapışaym offffffffff offfff:(
- +1 yıl
yazmassa yazmasın alakasız mesaj at sende rüyamda gördüm felan gibi beyaz bi yalan... yada bi kaç gün sonra yine kapısına dayan... bikaç gün sonra bidaha ... bi kaç gün sonra yine dayan kapısına yemeğe götüreceğini söyle.. 3- 4 gün sonra yine dayan canım tatlı çekti beraber yiyelim de talı yiyin tatlı konuşun...
Soran+1 yıleee omu bayan benmi üstelik aylar öncesi numarasını verende o banane ya bütün bunları onun yapması lazmdıııııı yapmıyorsa bende yol veririm
- +1 yıl
:D :D :D işte doğruyu kendin buldun...:))))
Soran+1 yılahahahah gıcık :D:D:D:D
Soran+1 yıldalgamı geçmiş bence dalga gemedide ben yanlş bir zamanda girmiş olabilrm hayatına
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen kızsın biraz ağır ol bakalım:) Adam koşsun peşinden sen kasma bukadar aramıyorsa sende arama ne gerek var ona kendini ulaşılmaz hissettirmeye. Ayrıca arayıp sormuyorsa hayatında ciddi olduğu birisi vardır ve şuanda vicdanıyla savaşıyordur acaba bunla konuşsam mı konuşmasam mı gibilerinden
13 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle bişey düşündüm aslında ama sanmıyorm da. neyse kendi halinde bırakayım nasl davranırsa davransın ama ben artık arayıp sormucam haklısın
Cevap sahibi+1 yılşöyle düşün bu çocuktan sen 8 ay önce etkilendin ama bişey olmadı o sırada hayatına birisi girdi seviyorsun derken eski hoşlandığın tekrar karşına çıktı ne yaparsın tedbirli olmaz mısın
Soran+1 yılolurum tabiki belkide buda öyledir diyosun yani ama facesine baktm nisan ayında ilşkisi var olan durumu yok yapmş
adam gerilla savaşı yapıyor başarıyorda. bak nasıl düşünüyorsun onu=) sende onunla oyna bir var bir yok ol bak nasıl lehine dönüyor işler. sonra bizim cevval abi kaybetme korkusuyla koş babam koş mirkelam misali ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılyani ben şimdi çekileyim demi dün gittim zaten artık ondan bekliyoruz:)
Soran+1 yılvalla sürünürmü bilmem pek bi umursamaz gözüküyor ama artık aramayacağım kesin . hatta arasa bile cevap vermeyebilrm :)
çikolata geri verilir mi be :))) afiyetle yerim... senin yerinde olsam hiç birşey yapmam... tepkisiz kal çok daha iyi...
01 Yorumla
Soran+1 yılzaten sildim faceden biraz koymuştur herhalde ona haklısın tepkisiz kalmak en iyisi :)
+1 yılSana mı almış yoksa jest olsun diye kendısınkı mı vermiş ?
Küçük bir süprizi gözünde fazla büyütmemek en güzeli... Bir cıkolata ile mutlu edebiliyorum deyip de rahatlamasın.. :))03 Yorumla
Soran+1 yılsanırım haklısın:)) iyide ben nasl davranayım bilmiorm ya bu ilgisiz biri yani snaki dünya umrunda değil ne arar ne sorar ne mesaj atar birde daha yeni tanştk
- +1 yıl
Gereksız yere gurur yapıyor işte... İlk adımı atmayı sana yüklemiş durumda
Soran+1 yılevet sanırım öyle ya gurur yapıyor yada karakteri öyle bilmiyormki burcununözelliğindede hiç sorgulamayın filan diyor özgürlükçüymüşde soğurmuşta ne yapacam anlamadm en iyisi yol mu versem ne:)
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. yol vermişsin işte sonrası önemli değil anlar aptal dğeilse.
02 Yorumla
Soran+1 yıldemi aptal ama aptalın önde gideni imbesil:)
ve bir arkadaşımız daha aramıza katılır bekarlık sultanlıktır kulübü;) seni kutlarım..
07 Yorumla
Soran+1 yılöhö öhö:)) teşekkürrler ben zaten bekardım zaten başlamadan bitti:)
Soran+1 yılöhööööö :))) tamam olayım bari :P
Soran+1 yıleh biraz:)
Soran+1 yılolabilr:)))
sevmeyen erkekte yapar bunu çok özel bi hareket değilki.sen seni arayıp sormamasına odaklan.
04 Yorumla
Soran+1 yılevet sormuyor bende sormucam artık en iyisi bu sanırım
- +1 yıl
zaten etkilendiğinin farkında o yüzden bukadar rahat.bas tekmeyi.egosunu alt üst et şunun.ıyy nefret geliyo artık bu tip erkeklerden.nekadar sevimli bulursan bul sen daha sevimlisin unutma o seni kaybetmemek için çabalasın.ama çabalamıyo diyede sen düşme peşine .karakterinden taviz verme.peşinden koşan değil peşinden koşulan ol.ha o koşmazmış kendi bilir.
- +1 yıl
hayatından çıkarmak istemiyosan çok seviyosan enazından sen arama şunu düşünsün benim çabamla ilerliyor ben aramasam aradığı yok dedirt ona.yoksa hep sen üzülüceksin hep neden neden diye sora sora yürütüceksin.bitirmektense onu sinir et uğraştır kafasını karıştır sende yanındayken iyi davran ama arama sorma mutlaka sorgulamaya başlayacak ve sorguladıkça aklı karıştıkça bi bakmış peşinden koşmaya başlamış.sadece sabırlı davran hatta sonsuz sabrın olsun.
kız tarafı sensin, sen kaç o kovalasın. kovalamazsa yoluna bak boşver ;)
10 Yorumlaçikolata aşkın sembolüdür.. ben hergün yemesem yaşayamam zaten. bağımlılık yaptı...
bitter ve sütlü kuvertür hergün 100 gr yerim...07 Yorumla
Soran+1 yıldemekki oda sen gibi bişey ama aramıyor malesef
Soran+1 yılsiz nerden ne çıkarıorsunuz acaipsiniz doğrusu:) ben onu demek istemeidm yani masumane bi şekilde görüşüorz zaten öyle huylarımız yok sadece diyorrm bana çikolata aldı yani düşünmüşte ama neden sonrasında hiç arayp sormuor okey ?
Soran+1 yılkesinlikle içiniz pis :)
Soran+1 yılyoruma bakılırsa:)
bence cebinde 2 tane vardı birini de sana aldım dedi yani bi anlam çıkarmaya gerek yok
01 Yorumla
Soran+1 yılhıı belkide cebindeydi öylesine jest olsn die aklına geldi ve çıkardı demi yani :D
Caps lock tuşunu kapatırmısın. Büyük harfle yazma cevaplarını kaldırıyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yıltamam kapattım nedenki ya:)
Soran+1 yılbilmiyordum ya yeni sayılırım :)
Yay erkeği , çikolata , telefona cevap vermemek.
Bu çocuk çok zor birisi.03 Yorumla
Soran+1 yılbende zorum ne olacak böyle :(
Soran+1 yıl:)))
Degisik bir tipmis.
cikolatayi veriyor sonra arayip sormuyor.02 Yorumla
Soran+1 yılöylemi dersin :)
+1 yılbence çikolatayla ona ömür boyu güvenebileceğini, seni hiç terketmiyeceğini anlatmış
03 Yorumla
Soran+1 yılyani bi çikolatadan bu anlamı nasıl çıkardın anlamadm sen bi dahi olmalısın alakaya sarımsak:))
- +1 yıl
sen çikolatanın anlamını sordun bizde uydurduk bişeyler :ı
Soran+1 yılsana vur dedik öldür demedik:)))))
+1 yılbakkaldan asirmistir ilkokulda bizde yapardik normal buyutme
01 Yorumla
Soran+1 yıldaha neler:) bi kere uykudan kalkıp geldi demekki evde almıştı zaten jestmi yapmak istedi neyse artık:)
+1 yılbasit kaçar be ya :) bence yi gitsin :)
030 Yorumla
Soran+1 yılonu zaten yemiştim aynısından bi tane alayım diyorrm:)) birde yol verirken etkileyim:)) düşünsene zili çalmasamda olur bugün 4ten önce bırakırsam 4te eve gidiyo kapısının önünde görür şaşırır:))
- +1 yıl
boşver şaşırtmayı. yay burcu güler geçer... inan bana... kaliteyi düşürme. ağır ol...
Soran+1 yıltamam ozaman böyle dediysen asla gitmem bana biraz bağırın kızın çağırında kendime geleyim yahu dün kankamı aradm bana bağır diyorrm hakaret et diyorrm:)) etti biraz kendime geldim :)
- +1 yıl
yeri değil :)))) hakaret edemem burda :))))
Soran+1 yılet et ben kabl ediyorrm alo yöneticiler :Ppp
- +1 yıl
ahahhahahhahahaaaa ok... biiiiiiiiiiiiiiiipppppppppppppppp ... bip bip biiiiipppppppppp bibibibibibiiippp ... :P
Soran+1 yılahahhaha ohh ohh bidaha bi daha:))))))
- +1 yıl
dur kendimi kaybettirme bana bak klavyemden istemediğim kelimeler çıkıyor... biiiiiiiiiiiippppppppp seni gidi biiiiipppppp... :P
Soran+1 yılahahahah :)))) sen hangi burçsun sende kendimi görüyorum:))
- +1 yıl
yay :))
Soran+1 yılciddimisn ?
- +1 yıl
evet :))
Soran+1 yılyay ozaman sana bay:))))))))))))))))))))
Soran+1 yılşakaydı tabi en saçma ayrılık sebeplerine bunuda koyaiblrz:)))))))
- +1 yıl
ama yükselenim farklı :D yükselenimin özelliklerini gösteriyorum ben :)))
Soran+1 yılyükselen ne :)
- +1 yıl
oğlak :))
Soran+1 yıloh my god:)))) nayır nolamaz oğlak burcunada kıl oluyorum:))
- +1 yıl
her yönden iğrenç bir kişiliğim yani :))) ne yapsak olmadı ne yapalım sevdiremedik kendimizi :) ama çin burcuna göre ... deeermişim :P
Soran+1 yılahahaha valla burcu murcu bilmem ama kafa dengim olduğun kesin ben kovayım ama sadakatsiz olarak nitelendiriyor o özelliğini kesinlikle taşımıyorm gerisi tamamdır:)
- +1 yıl
ayyyy kova mı :S :P annemin burcu :))) ben bi kötülüğünü görmedim şimdiye kadar... herkes iğrenç diye bahsetse de... senin sevdiğin burç ne peki? ne burcudur senin kendini iyi hissettirecek olan burç?
Soran+1 yılevet bizden hiç zarar gelmezki çok zekiyiz ama belli etmeyiz karşıya herşeyin farkındayızdır ama alttan alırız üzülmesini filan istemeyiz neyse öylede. valla ben oğlak burcu erkeğile aslında iyi anlamşrmda yay burcunu ilkkez tanıdım aman uzak olsn başka bişey istemem baya dengesizmiş :) benm için dengeli olsnda burcuna gerek yok :) amacı olan sorumluluk nedir bilen birisi olsunda:)
- +1 yıl
işte ne istediğini bilen avrupai görünüşlü, biraz asabi, bir o kadar kişilikli, taviz vermeyen yapısıyla, bitirmesi gereken ilişkinin arkasından dönüp bakmayacak kadar karakterli, kendini erkek elinde oyuncak etmeyen, zeki ama bunu saklamayı iyi beceren uyumsuz Türk kadını :D
Soran+1 yılahahhaha göğsüm abara kabara okurken o son cümle işi bozdu:)))) ozaman bizde şöyle diyelim kadın dilinden iyi anlayan insan psikolojisini çok iyi bileen , akıllı, centilmen,hoşgörülü, yerine göre nasıl davranması gerektiğini bilen ama bir cümleyi çok güzel başlayıp son darbeyi en sona saklayan kaba bi türk erkeği:) yakıştırması fena olmaz herhalde:)))
- +1 yıl
ahahhahahhaaa fazla göğsün kabarmasın diye o kabalığı (!) yaptım ben... kaba değilimdir normalde ama senin tam tersine ben son cümleni yazmamışsın varsayıp üsttekileri kendime alıyorum ve göğsüm kabarıyor. kibirleniyorum...
Soran+1 yılehehe zaten hep işinize geleni yaparsınız:)
- +1 yıl
bizim olayımız bu ;) sanki sen öyle değilsin :)
Soran+1 yılişime gelmeyenleride yaptığım olmuştur:)
- +1 yıl
var ya korkulur sizden haa... :)
Soran+1 yılöhö öhö:)
+1 yılişte bu ya :))) hakedene hakettiğini vereceksin
024 Yorumla
Soran+1 yıldemi ya beni sinir etti en sevmediğim tip vurdumduymaz olan tipler sadece bana acı çektirip kilo verdirtiyor başkada bi işe yaradığı yok :)
- +1 yıl
kilo verdirtiyorsa iyiymiş... :D her kıza lazım :))) (tabi ki senin kilonu bilmiyorum şaka yaptım bi de benden darbe yediğini düşünme :)))
Soran+1 yıl173 boy 61kg yum:) yok darbe yemem:)
- +1 yıl
darbe yicek bişey de yokmuş zaten ;) gayet normal, türk kızı statüsünden uzak avrupai bir tip tarifi... ayrıca komplekslerinden arınmış, hayatla barışık bir portre... hoş...
Soran+1 yılTşkrler evet kompleksi hiç sevmem bi insan ne istediğini bilecek kendini tanıyorsa ne istediğini bilmeyen dengesiz tiplerden nefret ediyorm . :)
- +1 yıl
al benden de o kadar :) anahtar kelime kendini tanımak... güzel yere parmak basmışsın... hep böyle ol... :)
Soran+1 yılyani ya kendini tanımayan insanlar ergen daha bence kaç yaşında olursa olsn adam yanıma geliyor yok çok sevindim çok hoşuma gitti seni görmek yok eve gidince haber ver yok annem gibi bi eş isterim yok böyle yok şöle sonra eve gidiyorr çıt yok nesin kimsin sen ne istediğini bilmiorsnda ne yapmaya çalıştığını bil. neyse kurtuldum zaten 4 günlük bişedi yakışıklılığınamı güvendi neyse artık sanki dünyada bi o var bi kere ben dahagüzelim:)
- +1 yıl
:))))))))))))))) yakışıklılığına güvenmiyor da elinde vardır 1-2 tane daha onlar uysaldır senin gibi umursamaz takılmıyorlardır o da kullanabileceği birini arıyordur sen de kaya gibi çıkınca diğerine yönelmiştir. dediğin gibi kurtulmuşsun ve katılıyorum boy ve kilo değerlerine bakarak vücut kitle endeksine göre güzel olman muhtemel...
Soran+1 yılolabilir mutlak vardır ya zaten bu devirde temiz adam kalmadı tamam buldum diyosun bi yamuk veriyor. bende umursamadım o aramadıysa ben hiç aramadım. faceden yazıyorm çevrim dışı oluyor arıyorm müsait değilim çokta umrumdaydın sileyimde gör. valla iş çıkışı filan gelirsede ozaman canın cehenneme derim. ben diyorumki kesin hayatında başkası var ikisini bi arada götürremedi bi süre sonra ayrılıp dönücek bana ama boş ya hakkını ve şansını kaybetti :)
- +1 yıl
bence de aradığı kişilikli bir kızsa kaybetmiş gibi görünüyor ama aradığı başka şeylerde kazanmış olabilir ;)
Soran+1 yılaynen öyle valla yanımda iyi nutuk atıyordu yok ben dürüstlük isterim temiz aile kızı sterim filan ee hepsi bende mevcuttu belkide arayı temizleyip geri gelicek ):)) ama iş işten geçti :)
- +1 yıl
geçmiş olsun bayım dersin :))) sinir oluyorum böyle tiplere... kadına saygı göstereceksin arkadaşım. sen kurtulmuşsun ama sitede milyonlarca madure bacı var :))))) erkekler gerçekten adiymiş be şimdi öğrendim :P
Soran+1 yılevet mağdureleer:))))))) mağdure hanımlar:)))))) iyi dizi ismi olur bundan mağdureler:))))))ahahaha
- +1 yıl
desperate housewife :D onlar, umutsuz ev kadınları :)))))))))
Soran+1 yılhahahaha:))) evet oda yeni çıktı:)
- +1 yıl
güzel bir dizi dün izledim çok güzel insan psikolojileri var dizide. tam ders diye okutmalık... ama bu siteyi de azımsamamk lazım bu konuda :)
Soran+1 yılhı dün gece verdi demi bütün ünlülerde orda maşallah güzel diziye benziyordu bencede insan psikolojisini iyi seyirlemişler gibiydi:)
- +1 yıl
tavsiye ederim... uyukluyordum saat 1 de yatmak zorunda kaldım bağlayıcı bi dizi... komik ve trajik... tabi o piskolojiyi iyi seyirleyenin yabancı olduğunu biliyorsundur sanırım. yabancı bir diziden uyarlama çünkü
Soran+1 yılevet zaten şu batı özentimiz hiç bitmedi kendimiz olamadık gitti :)
- +1 yıl
ne yapalım be sevgili inadınaaaa... kıyafet tarzımla ben de taklitçiyim sayılır. ya ne yapçaz ki taklitçi olmayıp da? kumaş pantolon gömlek giyip bıyıkları salıp pis mi kokalım... bazen taklit yapmak lazım bence
Soran+1 yılama taklite ne gerek varki senin tarzın kumaş pantolon kaba sakalmıki sen öyle yapalım diyorsun ben sadece kendin ol diyorum :) sen O 'musun:)
- +1 yıl
o değilim ben :))) ben senin sevmeyeceğin tarzım :)
Soran+1 yılbenim sevmeyeceğim tarz neyki:) ben spor severim :D
- +1 yıl
söylicem ama mesajla daha rahat olur düşüncesiyle arkadaşlık isteği gönderdim kabul edersen (ki ilk gönderdiğim kişisin) sevinirim. kabul etmezsen de üzülürüm, incinirim yine de sen bilirsin...
sana kabul et demeyeceğim
ama kabul et lavinya :P
ben de çikolata istiyorum :((
012 Yorumla
Soran+1 yılçikolata var ama ilgi yok hiç sormuyor bile ya :)
Soran+1 yılmarket yakınsa istet:)
Soran+1 yılişte biz ne küçük şeylerle mutlu oluyoruz demi :)
Soran+1 yılhe ya sorma :)) ama güzel oluyo bir anda çıkarıp vermesi ya:)
Soran+1 yılben boynuna atlamadmda ama sevindim yani sonuçta yeni tanıştk filan :)
Soran+1 yılsen atlarsın yeni değilse tabi:)
- Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı.
+1 yılbi çikiletaya kanma bence :D
03 Yorumla
Soran+1 yıluhehuha:)) kanmadm ya ilgi duyuyormya ONDANDIR:)
- +1 yıl
babamda annemi çikiletayla kandırmış sonuç 11 yıllık evlilik 2 çocuk dikkat et bacım :D
- +1 yıl
benden söylemesi :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılcikolata asık edici bi hormon salgıyomus, ondan olabilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılöylemi dersin ama çok ilgisiz ya dikkatmi çekmeye çalışlıyor
Cevap sahibi+1 yılçok ilgisiz diyosun , sürekli ilgisiz mi davranıyor, belkide aklında süphe uyandırıp sürekli onu düsünmeni sağlamak istiyodur
Cevap sahibi+1 yılolabilir, tam ayrıntısını bilemicem
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. yay erkeğiyse çok germe :DD
00 YorumlaYay erkekleri dengesizidirde ondan :)))
Güvenme09 Yorumla
Soran+1 yılgüvenmiyim demi canımı sıkıyor daha çok harbi dengesiz.
Soran+1 yılevet ama bende inat edersem bağlarm kendimede gurursuz olamıorm kişiliğimden ödün veremiyorm :(
Soran+1 yılbak haklısın snaırım artık aramam sormam zaten asla o düşmezse peşime düşmemde
Soran+1 yılyol verirkende sessizcemi vereyim yani şöyle faceden filan sileyimmi yoksa öylece kalayımmı
Soran+1 yılhaklısın sanırım
+1 yıl:)) kaldımı böleleri ya :D
03 Yorumla- +1 yıl
ikiniz gibisi :)) artık öyle camdan cagırma çiklota falan verme :))
- +1 yıl
Amannn :)))
- +1 yıl
ben değil sen dur :D
sana yazıyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılyazıyorda niye hiç aramıyor sormuyor ?
Soran+1 yılahahah:))) demek öyle ha ben o çikolatayı ona yedirim aradanda çekilim çikolatasıyla huzurlu olsn ozaman:)
+1 yılpek ümit baglama..
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne