Kişilik & Karakter Canım çikolata çekti dedi sizce ne demek istiyor? Aesir Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir erkek neden canım çikolata çekti der? Güncellemeler+1 yıl kdkdjhshshs Canım çikolata çekti dedi sizce ne demek istiyor? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. canı çekmiştir çikolata sadece 1 0 Yorumla
kucukomerdk35 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bunu bir kız söylese regl olduğunu düşünürdüm, ama bir erkeğin bir erkeğe neden öyle bir şey diyeceğini anlamıyorum. 1 1 Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl Herhalde sadece canı çikolata istediği için öyle demiştir. Yorumla
Ladylu Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 78% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 696 cevap paylaştı. Çikolata sevdiği için illa bir manasımı olması gerek Allah Allah ya 0 0 Yorumla
NeedOxyGen Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl peki kimsenin troll olduğunu anlamaması? 😋 1 1 Yorumla Aesir +1 yıl Bütün sırrı bozdun... :/ Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Abimiz regl döneminde demek ıskdlslsl 1 0 Yorumla
Gulmeyiunutan_kız Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bi şey demek değil çikolata istiyorsun herşeyi bi şey bağlamak saçma 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
canı çekmiştir çikolata sadece
Bunu bir kız söylese regl olduğunu düşünürdüm, ama bir erkeğin bir erkeğe neden öyle bir şey diyeceğini anlamıyorum.
Herhalde sadece canı çikolata istediği için öyle demiştir.
Çikolata sevdiği için illa bir manasımı olması gerek Allah Allah ya
peki kimsenin troll olduğunu anlamaması? 😋
Bütün sırrı bozdun... :/
Abimiz regl döneminde demek ıskdlslsl
Bi şey demek değil çikolata istiyorsun herşeyi bi şey bağlamak saçma