Eskiden çok çekingendim küçük halam bana sadece insanları küçümsemeyi öğretti şu an aranan insanım?

Iyi Akşamlar. Bilgisayarımda 7 sene öncesine ait bir fotoğraf buldum o yıllar aklıma geldi. Ben gerçekten aile olarak baya zengin bir aileden geliyorum babamın bazı ekonomik kuruluşlarda yöneticilik görevi falanda var demir Çelik ticareti ile uğraşırız. Eskidende urumumuz iyiydi ama ben çok kapalı yetiştirildim evden çıkmamama sıcak bakılmadı kimse benimle ilgilenmedi anne baba hep çalışıyordu hep bakıcı kucaklarında büyüdüm ve ailem beni hep ezerdi hiç kendimi Özgür hissetmezdim bakınız annem Avukattır ve en ufak hatamda beni çok fazla döverdi çok ağır sözler söylerdi bende hep değersiz hissederdim kendimi. En küçük halamda aramda 9 yaş var sadece. O dönem halam 1 yıl için bizimle yaşamaya başladı ama halam ortam bilen çok fazla arkadaşı olan ortamlarda aranan sürekli tatillere çıkan çok para harcayan bir kızdı. Zaten babamlada abi kardeş değil baba kız ilişkisi vardı. Benide sever. Bizimle sadece 1 yıl yaşadı ve bana sadece insanları küçümsemeyi öğretti inanın sadece bunu. İşte biz Vali ile samimiyiz o dönem ki Vali ilede görüşürdük beni severdi adam benim uzun sohbet ederdi hatta Bakanın elini sıktım konuştum ta o Yaşımda halam senin şu yaptıklarını 40 yaşındaki bazı adam yapamaz Vali ye 50 metre yaklaşamayacak insanlar var Biz zenginiz imkanlarımız var güven kendine derdi... Yanında götürürdü bazen ve beni ünlü bir bara bile aldırdı o yaşımda nasıl yaptı bilmiyorum kapıda birini aradı ve girdik ama locanın en kuytu köşesine 15-20 dk sonra çıktık ama o yaşta girdim. Annemle bile kavga etti benim için. Arkadaşlarını tanıdım. Erkek arkadaşlarının davrandığı gibi halamın öğrettiği gibi davranmaya başladım yıllar geçti ama şimdi popilerim havalı güzel kız arkadaşım var hoşlanan kızlar var bir Sürü kankam var... O zamanlarda hep ezildim sünepeydim... Yıllarım gitti benim... Neden insanlar böyle? Fotoğrafı görünce duygulandım?
Eskiden çok çekingendim küçük halam bana sadece insanları küçümsemeyi öğretti şu an aranan insanım?