Sevmek mi önemlidir yoksa sevilmek mi sizce?
Hadi en gerçekçi halinizle cevap verin bana..
Hadi en gerçekçi halinizle cevap verin bana..
Sevilmek Daha Bir Ağır Basıyor.. Çünkü 1 damla Sevilebilmek için Umman Kadar Seviyorsun.. Sonu Hüsranlada bitebiliyor.. Sen gece gündüz perişan Oluyorsun... Sonrada Sevince Suçlu.. işte böyle bir garip Dünyadır Bu yer yüzü.. Sevilebilmek için VErdiğin O Mucadeleyi Tamamen Boşa Çıkarıyorlar. Ve O 1 damla sevginin 10 da birini bile sana çok görüyorlar.. Bu Yüzden sevilmek daha fazla ihitiyaç. Nasıl olsa Sen Kuşları Ağaçları Doğayı sevdiğinde, Kuşlar sesleri İle Ağaçlar meyveleri Yeşillikleri ile Doğa tüm güzelliği ile sana cevap veriyor. Sırf Sen onları sevdiğin İçin Onlarda Seni Seviyor.. Ama insan Öylemi? Sen geceni gündüzüne katsanda, Sevgi için inanılmaz fedakarlıklar yapsanda, Bu uğurda maddi manevi Her şeyi kaybetmeyi göze Alsanda, bir damla sevgi vermiyor vermiyor.. Sonra Olan sna oluyor. Bir başına kalıyorsun ortada... Bu Yüzden Sevilmek daha fazla ihtiyaç.. Sen elinde olmadan bir şekilde sevebilirsin ama Bu Sevgiye hiç bir zaman seninki gibi bir karşılık alamazsın.. Bu yüzden Sevilmek ihtiyaçtır...
Benim bi arkadaşım var. der ki seversen ... , ... sevilirsin. bunu adı 4 s kuralı. noktaları sen doldur. Ama aslında yanlış olan bu. bence seversen sevilmelisin. sevilirsen de sevmek sana kalmış. soruna dönersek bence önemli olan sevilmek ya da bunu bilmek. çünkü sadece sevmek yetmez asla. sevilmen gerek ki sevmek için bi nedenin olsun.
Sevmek...ama karşındaki buna cevap vermeli;eş durumundaki biri ise.
Maharet güzeli görebilmektir
Sevmenin sırrına erebilmektir
Cihan alem,herkes bilsin ki şunu
En büyük ibadet sevebilmektir...Yunus Emre
Küsmek ve darılmak için bahaneler aramak yerine
Barışmak için
Sevmek ve sevilmek için çareler arayın
Mevlana...Yaratılanı severizz,Yaradan'dan ötürü
Buyur güzel kardeşim,tercih senin:)
Sevmek çok güzeldir,insanın içindeki o heyecan,o hüzün bile bir ayrı güzeldir.Ama en önemlisi sevilmektir.
Cevap
20Cevap
Essek gibi sevmisim bende saniyordum sevlidigimi ama degil malesef
sevmek aci cektiriyor yani sevilelim manjakmiyizda aci cekelim arkadas?
4. aydir uyutamiyorum kendimi okula vermemiyom hayattan bezdirildim
nefes alıyorsa yardır gitsin
illa ikisinden biri olucak Ks mantığı
Benim icin sevmek zaten ben kendimi sevdiririm sevdikten sonra :)
sevilmek herzamn güzeldr ama her ikisi olunca tadından yenmez :)
bence herseyın karsılıklı olması onemlıdır sen seversın o senı sevmez sen sevmezsın o sever bır orantı olmalı ama esıt br orantı
Sevmek en güzel duygudur bu dünyada çünkü hiç bir zaman sevildiğinden emin olamazsın :)
Sevenin sevdiğinden hiç bir zaman emin olamam o yüzden sevmek.
önce kendini sev sonra karşı senseviyorsa sev yoksa çanın yanar
ikisi aynı anda olmlı bnce.. mutlu olursun işte o zaman
önemli olan sevmek sevildiğimizden hiçbir zaman emin olamayız.
evet bütün emsele sadece bu :)
bu arada en iyicevabı seçmemişsin :)
hangisini seçeyim istiyosun?
bunu tabi ki :)
love beni loveyim seni!
her iki taraf içinde sevilmek tabikide.
Sevmek, sevilmekten daha güzel birşey.
sevipte sevildiğin birini bulmakdır önemli olan
Hiçbiri önemli değil benim için.
sevilmek daha önemlidir
bence sevmek
Karsılıklı olması