Aşk İlişkileri Sevmek mi sevilmek mi sorusuna cevabınız nedir? YesraBulutsuzgece Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sevmek mi önemli sevilmek mi? Sorusu bana hep saçma gelmiştir. Bu cevabı bence bu örnek gayet iyi açıklıyor ama sevmekte güzeldir sevilmekte önemli olan kalpler bir olsun.Ya da bir kuşun sağ kanadı mı sol kanadı mı daha önemli?Bence benim cevabımı anladınız peki sizce? Sevmek mi sevilmek mi sorusuna cevabınız nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sergenergunn Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Kaç kişiye daha bölünebiliriz ki Olmak istediğimiz olduğumuzu sandığımız anlattığımız yansıtmaya çalıştığımız ve aslında olduğumuz.. 1 0 Yorumla
serhatant07 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı. Arkadaş en iyisi hem sevmeyeceksin hemde sevilmeyeceksin okadar 1 0 Yorumla
Seksi-şempaze Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Mesela ben ilişkime başlarken sevgilimin beni sevmesini sevdim 3 yıldır beraberiz 1 0 Yorumla
diyablo98 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl swnin sevdiğini değil seni çok sevenle evlenince dediler zamaninda 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sevmek en güzelidir, sevildiğinden hiç bir zaman tam anlamıyla emin olamazsın 1 0 Yorumla
Bonosante Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Senin sevdiğinle değil, seni sevenle mutlu olursun. 2 0 Yorumla
En İyi Cevaplar