Kimi aşk hastalıktır der aşkla birlikte toksik davranışlar olur derler. Kimide sevgi önemli seversen her şeyi halledersin.
Yani aşk toksiklik, sevgi huzur mu sizce
Kimi aşk hastalıktır der aşkla birlikte toksik davranışlar olur derler. Kimide sevgi önemli seversen her şeyi halledersin.
Yani aşk toksiklik, sevgi huzur mu sizce
Cevap
4Cevap
Aşk sevginin şiddetini ölçmeye yarayan bir birim sadece
Güzel söylediniz. Biraz daha bu konuda fikirlerinizi yazar mısınız?
Aşkla ilişkiler uzmanı değilim ben 😀
Bence yüzde 40 aşk yüzde 60 sevgi çünkü sevgi demek saygı güven sadakat demektir aşk ise bence bir tutkudur
Erkekler sevgiye daha önem veriyor sanki
Hiçbiri tek gerçek seks bu hayatta
Oha 🤣
Öyle canım evlenince cicim ayları bitince anlıyorsun
Evli misin
Maalesef
Severek mş evlendin görücü usulü mü
Severek
Kaç yılysevgili kaldınız
4
Şimdi pişmansın ama
Çok pişmanım demiyorum tabiki ama artık anlaşamıyoruz
Neden
Bide uzak mesafe ilişkisi miydi
2 yıl normal 2 yıl uzaktan oldu neden dersen evlilik aşkı öldürüyor derler ya evlenince geçim derdi koca tarafı ile uğraşmak çocuk derken çok tartışıyorsun sürekli bir huzursuzluk soğukluk oluyor sevgiliyken çok mutluyduk
Evlilik gerçekten aşkı öldürür mü korktum böyle duyunca
Senin koca tarafı zor ondan olabilir
Koca tarafım zor değil de illaki anlaşmazliklar yaşanıyor bayramda falan gelme gitme işte günlerce aramasak hemen kocamı arayıp niye hiç aramıyor sormuyor diye laf etmeler falan
Doğulular mı
Evet Erzincanlı
Sen batılı mısın
Yok Sivaslıyım
Ailesi doğulu diye böyle sıkıntılar olmuştur
Çok bir kültür farkımız yok aslında ama evlenince gerçek yüzünü görüyorsun eşinin
Gerçek yüzü nasıl?
Yani evlenmeden önce çok canım cicim oluyor evlendikten sonra bitiyor hepsi
Evlenmeyeym mi 😂 2.5yıldır sevgiliyiz uzak mesafe
Bilemiyorum iyi düşün
Bekar olmayı ister miydin
İsterdim
Aşk biter sevgi baki
Bende böyle düşünenlerdenim. Aşk insana hatada yaptırır. Gözüne perde indirir
Sevgide yaptiriyo zaten :) ama aşk biter o kesin sevgi varsa o kaliyo
O zaman sevgi daha önemli demi
eee tabiki :)
heee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgi mi daha önemli, aşk mı? Vallahi aşksız hayat biraz renksiz gibi geliyor ama sevgisiz de o aşk uzun süre ayakta duramaz ki 🤷♀️. Aşk, o delicesine çılgın hislerin patlaması gibi, bazen riskli ama bir o kadar heyecan verici 🥰. Sevgi ise güven, huzur ve sakinlik... İkisi aslında el ele verince mükemmel bir uyum oluşturuyor bence! Ama tabii toksiklik? O işte aşkın göze perde indirdiği anlar 😅. Sence aşka kapılmak mı daha eğlenceli, yoksa sevgiyi inşa etmek mi? 🧐❤️