Çok yalnızım tatilde kız arkadaş nasıl bulabilirim?

Birkaç gün sonraa tatile gidicez arkadaşlar. arkadaşım yok ve canım fena sıkılıyo bende kendime kız arkadaş bulmak istiyorum orada nasıl davranmalıyım?

Kızlar konusunda biraz kötüyüm kendime güvenemiyorum o konuda tek yapamadığım şey bu.
dış görünüşe gelirsek iyiyim yani çok yakışıklı değilim ama iyiyim. giyim olarak da tarz ve iyi giyiniyorum para sıkıntım da yok. sadece utangacım biraz sonradan açılıyorum. yardımcı olabilirmisiniz? teşekkürler.

Birkaç gün sonra tatile gidicez orda kız bulmak istiyorum nasıl davranmalıyım?
Arkadaşlar gerçekten son zamanlarda çok yalnızım ve bu canımı sıkıyor, tatilde kendime birisini bulmak istiyorum. illa kız arkadaş (sevgili) olmasına gerek yok yakın arkadaş kanka tarzı falan da olabilir amaç birlikte vakit geçirmek

bunun için ne yapabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
İçime kapandım son zamanlarda ve yalnızlık baya kötü vurdu bana. sırf bu yüzden 2 yıldır kız arkadaş istemiyorum kızlarla arama mesafe koydum. okulda 3 kız teklif etti geçen dönem (lisedeyim) yaş olarak büyüklerde vardı. ort. tipli kızlardı yani ben çok tipe önem veren herşey tip diyen erkeklerden değilim zeka ve ikisi bir arada olmalı. herneyse ben kendimi salmıştım kabul da etmedim zaten onları üzmek istemem zaten kendimi fena hırpalıyordum ama şimdi iyi bir tatil beni kendime getiricek ve
Güncellemeler
+1 yıl
ve orda birisinin benimle olması güzel olurdu. yalnızım ve tek başıma geçirmek istemiyorum en azından yakın bir kız arkadaşım olsun yani zaman geçirelim eğlenelim falan. ben ne yapıcağımı nasıl davranıcağımı tanışıcağımı bilmiyorum yardım edermisiniz?
Çok yalnızım tatilde kız arkadaş nasıl bulabilirim?