+1 yılBir kadınla sadece güzel olduğu için evlenmek normalse bir erkeklede sadece parası olduğu için evlenmek normaldir bence inşallah gönlüne göre bulursun canım ama olmuşken çok zengin olsun diyosan belli başlı gece kluplerinde takılman gerek genel kültür çalışman gerek eğitim iyi olmalı kimse içi boş birini istemez siyaset, moda, sergiler, tiyatro, vb. Yani önce kendine yatırım yapmalısın yine gece klübü yanındaki cafelerde takılmayı dene kocadan önce zengin arkadaş edinmeye bak ve kimseye tek gecelik imajı verme doğru giyin açık giyinme önemli olan zekâ vücudunu da ortama göre değil zekana göre kullan 20 yaşındasın 3-4 sene çabala okul kurs eğitim v. s tamamdır :) bknz: lucca, zuma restorant
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
onemlı olan zengınlık dıyıl kardesım yuregının zengınlıgı olması ornegn zengnbırıyle ewleneden esınn parası cok oldugu ıcın baska kızlarlda takılablır tabı durustse olmaz parası olan affedersn her boku yer benden sana twsıye zengn koca arama bırak onlar senı arasın ...kısmetınde ne warsa onu gorursun bak bı kıtapta okumustum guzellıgıne gwenme bır sıwılce yeter zengınlıgıne guwenme bı alew yetr dıe canebı haktan herzaman herseyn hayırlısını ıste
00 Yorumla
belliki maddi sıkıntılarla yaşamışsın artık evlenip rahat etmek istiyosun haklısın rahat yaşamak seninde hakkın ama benden sana bir kardeş nasihatı herşeyin hayırlısını iste dua et allahın senin hakında hayırlısını vereceğinden hiç şüphen olmasın bunun biraz zorlukları olacaktaır eğer bu imtihanı geçeçersen mükafatın büyük olacaktır ...sakın dünya malı diye ağlama onda niye varda bende niye yok deme ..yarın allah ondan alır sana verir ...zengin kocan gün gelir fakir olabilir ..
32 Yorumla
Soran+1 yılGuzel demissin.. haklisinda galba.. ama iste ne bilim
- +1 yıl
eminim güzel bir kızsındır ..bak hayatta paradan maldan mülkden evden arabadan kıyafetten ayakabıdan çantadan daha önemli şeyler vardır oda ailedir ailen fakir olabilir fakirlik ayıp değil çok sıkıntıda çekmiş olabilirsin ama bi düşün sevgimi paramı ...sabret yaşın daha genç ...inan bana sonra mutlu olacaksın sakın ğişman olacağın şeyler yapma ailenide üzme anlaştık güzel kız ;)
+1 yılharbi resmen t. kebabı yapıyosun yani :) ama adres verim bahçeşehirde takıl zaten he burası dersin 50 yaşında adamların kolun da 20 yaşında hatunlar var :) altlarında porshe ferrari falan adam marketten çıkıyo buna biniyo link
011 Yorumla
Soran+1 yılYuuh ya naptin sende naptin 50 yasindaki dedeyi napim :D o kadarda degilim.. yanlis anladiniz beni.. zengin derken sadece zengin olsun nolursa olsun demek istemedim.. hem zengin hem genc normal biri iste
- +1 yıl
eee onlar napıyo o zaman :) bi gör hani bebek diyolarya insanlar aynı öyle kızlar onları gördükçe aşktan soğuyorum :)
Soran+1 yılBen onlar gibi degilim ama zengin ariom o ayri ;P
- +1 yıl
ya bak önce anlaşalım sözlerimi sana o. muşun gibi diyorum olarak algılama böylebi niyetim yok , şuan ki maksadın geyikte olsa ciddide olsa :) söylediklerinin adı mantık evliliği sen mantık evliliği yapmak istiyosun bende yeri söyledim o da şanslıysan çok güzelsen genç zengin talibinde çıkabilir . ama senin için senin hakkında hayırlı olabilcek olanı diliyorum .)
Soran+1 yılBakalim insallah ya :D ya bakiorum bazen dusunuorum o zengin kadinlardan kizlardan beni ne farkkm var diye fazlam bile var yani. Dusunsene 70 yas uzeri kadinlar bile benden daha kokona ve suslu ustundeki hersey marka sinir bozucu oonlar giyio o yasta ben niye onlar gibi olamim
- +1 yıl
sen varya ya çok safsın ya çok fettan :) . tabi seninde hakkın saygı duyuyorum seçimler insanlara hastır , inş. zengin koca bulursun ama bak hep hayırlısını iste , sen hangi şehirde yaşıyorsun .
Soran+1 yılNiye oyle dedin ya cok saf ya cok fettan diye?
Yurt disi ya- +1 yıl
zengin olan erkeklerin yüzde seksen i kızlara ilişki gözüyle bakar yani sexs ilişkiye girip postayı koyar bak Yurt dışındasın sakın gelme Türkiye ye bura bok gibi :) herşeyi pahalı alıyoruz oraların tadını çıkar artık nerelerse Türkiye olmasında .)
Soran+1 yılNiye butun zenginler pis mi ya.. yani simdi sana milli piyango vursa sende mi oyleolursun
- +1 yıl
ben kimse olamam kimsede ben olamaz .) . sana iyi geceler arkadaşım bu beden yatar uyku vakti . zahmet edip yazdığın her bir harfin için teşekkürederim kal sağlıcakla .
Soran+1 yılTamam iyi geceler :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
+1 yılYazıya bak hakaret edecekseniz yazmayın diyor sen kaşınıyosun arkadaşım
Sen şimdi bu söyliceğimi ister hakaret olarak algıla ister nasihat
Lakin ben genede gördüğümü söylicem
Ben bu hayatta kişiliğe karaktere dini inançlarına yaşam şekline ailesine bakmadan bi erkeğe kollarını açan tek kadın türü olarak E5 tekileri gördüm belki onlar kadar eş değiştirmiyosundur ama mantık aynı onlarda cüzdana gidiyo sende
yazık bu kafayla evlenirsen ahanda şuraya yazıyorum en az 2 defa evleniceksin en az 210 Yorumla
+1 yılYok önce sen biraz parasızlarda takıl tecrübe kazan...En son zengine gidiceksinki tecrübelerini paylaşıcaksın onunla..Öyle hemen zengine gidersen acemilik çekersin...Seni bu mantığa kim getirdi bilinmez ama yakında paranın kölesi olursun sen ...
12 Yorumla
Soran+1 yılNe diosun be
- +1 yıl
beyin bedava diyorum
zengin ama hayat görüşü olmayan, kişiliksiz biri eğer çok güzelsen seni tercih edebilir. Ama aklı başında bir insanın tercih edeceğini hiç sanmıyorum. Bazen diyorum ben ne için mücadele ediyorum, hangi kadınlar için...
00 YorumlaMantık evliği yapmak istiyorsun.ne kadar arkadaşlar karşı çıksada bir çok kişi yelkenleri fora ediyor.bence makul bir istek.şu önemli tek şartım zengilik diyorsan sonu kötü olabilir.ltfn cevaplarmsn
03 Yorumla
Soran+1 yılTek sart degil aslinda tabikide bi psikopatla sirf zengin diye evlenmem yada 60 yasindaki bi dedeylede olmaz hayatta.
Ne bilim zengin yasi normal yada genc biri iyi birisiyle.. bunun nesi kotu anlamadim
Soran+1 yılYani olmusken olsun ;) iyi olur normal orta halli degil yani.. yatlari katlari olsun villasi falan super olurhehe
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılbu yaşta ne zengin kocası be arkadaşım sadece anı yaşa doğru yerlerde gez... nasip kısmet artık bizde aradığımız kişiyi bulamadık hala bunun maddi durumla hiç bir alakası yok
022 Yorumla
Soran+1 yılBu yasta bulamassam 30umda daha bulamam. Henuz gencken bulsam iyi olurdu ama napalim artik nasip diyim
- +1 yıl
dur hemen böyle düşünme sen oturaklı dürüst ve düzgün ol onlar seni bulacaktır
Soran+1 yılBulsalardi bulurlardi simdiye kadar.. belliki benim takildigim yerlerde zengin yok
- +1 yıl
yaşın 20 dur daha bizde bir şey bulamadık ne yapalım şimdi...
Soran+1 yılOfff :/ ama zengin bulmasi zaten ugrastircagi icin simdiden aramalara baslim.. hem zaten bulsam sanki hemen evlencem daha onu tavlamasi var flort donemi var sonra bekleki evlenme teklif etsin soz nisan oooo zaten hep vakit geccek
- +1 yıl
al işte umutsuz vakasın sonrasını daha sonra düşünürsün hayat hesap ettiğin gibi gelişmiyorki
bende o zaman devlet memuru bir bayan isterim savcı olsun hakim olsun veya doktor olsun yaa demiii ama peki o beni isteyecekmi orası malum bazen herşey dengi denginedir sen iyi düşün iyi olsun
Soran+1 yılBi suru savci var hakim var illa savci hakim desen biri istemese diyeri ister sansini zorlsasan. Halbuki birine asik olunca noluyoki o seni sevmeyince hepten unutman gerekioo o yuzden en iyisi mantiken hareket etmek..
- +1 yıl
tamamda bakalım o beni isteyecekmi savcıyı hakimi nerden bılayım ben şimdi ısmarlama olmuyorki bu işler izdivaça çıkıp şartmı koşayım illa savcı veya hakim olsun diye...
aşk karşılıklıdır zaten yok öyle sevmeden birini mantık evliliği bizi bozarmı bozar...
Soran+1 yılSeni bozabilir ama son care oldummu bozmicak artik..
Yasim gecio yahu :p- +1 yıl
aldatma ve ihanetlerin bir çoğu mantık evliliklerinde yaşandığını biliyormusun?
Soran+1 yılBelki o ben ona degil ama o bana asik olcak. Zaten bi zenginin benle evlenmesi icin asik olmasi lazim en azindan bi duygusal bag yani oyle bos bos evlenmez
- +1 yıl
yaa sen adamın parası içinmi evleneceksin yapma gözünü seveyim duygu olmadan evlilikmi olurmuş garipsin yaa birde bu yaşta senin düşüneceğin işler değil bunlar
adam kendi gibi okumuş kültürlü birini arar yanii
Soran+1 yılBende okuyorum unide kultirsuz degilmi yani.. onla evlenip yirtma hayallerinde degilim sadece ben simdi diyelim mezun olunca ise girip caliscam ama hic bi zaman onlar kadar olmicak.. nolmus sanki olsa.. gerci en basta hep huzur gelir huzurumun bozulcana olmaain daha iyi ama iste tamda bu yuzden yasima bagladim konuyu.. yasin gencken daha guzelken cok kisiyi etrafina cekebilirsin ama yas ilerlegince artik o kadar cazip gelmio insan
- +1 yıl
o zmanda genç erkekleri kendine çekersin...
Soran+1 yılYasim ilerleyince genc erkek.napsin beni yahu
- +1 yıl
OOOOO sen hiç bir şey bilmiyorsun...
Soran+1 yılSenin ne kastettini anladimda.. benle evlenmez ciddi bisi olmaz onu diyorum bende.
Onun bunun oylesine yataktan yataga arkadasi olmak istemiorum.
Hayirli bi es ama zengin olanindan :)- +1 yıl
şaka diyorum yaa öylesine gülücü koymayı unuttum bu arada çok geç anladın baaaa
yaşıtını bulursun
ama şu zengin koca mantığı çok yanlış yanii genç ve güzelsen zaten onlar seni bulurlar merak etme
Soran+1 yılOnlar seni bulur derken gencleri mi diyorsun
- +1 yıl
hayır yaa ne alaka onlar sana zaten çocuk gelir... bebe gibi görürsün onları
istediğin kişileri zengin koca felan diyorsun yaa
Soran+1 yılZengin beni gorcekte sonra begencekte beni yine bulcakta acaba bunlar olcakmi merak konusu.. sence benimde bisuler yapmam gerekmezmi?
- +1 yıl
hayır yanlış anlayabilir şimdi karşındaki kişiyide tanıman lazım yanii sana yakınlaşması felan nasıl mesafelimi duruyor ? veya bu işlerde biraz da olsa utangaç mı? bunlar varsa hafiften yanaşabilirsin fakat dikkatli şekilde güzelmisin alımlımısın oda belli değil gerçi
Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı. nasıl yani zengin birini bulunca evlenceksin, ondan daha zengin birini bulursan boşanıp bu sefer daha zenginiyle mi evlenceksin yani ? bu böyle gider sanki :(
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYa saçmalama. Yakışıklı bulmaya çalış.
40.media.tumblr.com/.../...8t4twa1s5958uo1_500.jpg01 Yorumla- +1 yıl
Buldun mu böyle birini acaba bayan uzaylı 😂
+1 yılAslında batıcılık ve modernizm adı altında her boku yiyen bir toplum olduğumuz için bu kezbanın bu isteği yadırganmamalı çünkü aklı melakelerinin yerinde olmadığı aşikar saygılar
43 Yorumla- +1 yıl
cümlenin sonuna şu 'saygılar' kelimesini eklemeseydin gözümdeki kamil imajın berkecan'a dönüşecekti. ama şimdi sadece bir elanoçetin'sin, bir farklılık'sın. belki de analitikdüşünce
- +1 yıl
kes lan geblo
+1 yılDaha zengin koca derken zaten zengin kocan varda daha zenginini mi arıyosun öyle okudum bir an :D
09 Yorumla
Soran+1 yılHayir yani yasimdan dolayi.. nerde bi tane olsa napim 2.sini :P
- +1 yıl
Valla sadece zengin birini aramanı tavsiye etmem zaten zenginlerde senle evlenmez diye tahmin ediyorum neden dersen adı üstünde zengin. Bir ömür istediği kızla hergün takılabilir :) Sonra bu adamlar öyle belli bir muhittede gezmezler ki tarif edelim :D
Soran+1 yılNiye asik olursa evlenir ama :D azcik disilini kullandimmi bi iki goz yasi masumuyetini ne bilim bisileryaparim hele bi ciksinlar karsima :D
- +1 yıl
Onlar orda harem kurmuş sen dişilik diyosun :D Hayal tabi bunlar gerçekleşirse ne ala. Sonuçta senin hayatın olcaklardan sen sorumlusun :D
Soran+1 yıl:D yaa niye moralimi bozuyosun.. belki asik olcak.. belki beni farkli bulcak. Tecrubesiz kendi halinde saf duru bi guzelligi var diyip vurulcak ne malum :D
- +1 yıl
Hem genç olacak,hem zengin olacak. Yakışıklıda olsun istersin sn şimdi :D Valla hiçde safa benzemiosn melek yüzlü şeytan potansiyeli görüyorum snde :))
Soran+1 yılYakisikli digilde orta biside olur ya :D ama zengin olsun yani..:P ask olsun seytanin s si aramaz bende.. bi zengin birini istedim diye mi
- +1 yıl
O işin şakası neyse Allah kolaylık versin sana :))
Soran+1 yılTesekkur hehe :D
- Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılNeyin kafasını yaşıyorsun ... ;?
Sen doğru düzgün biri ol, biraz bakımlı ol onlar seni bulur... Ama böyle zor ...00 Yorumla
+1 yılBizim aile zengin bu durumda bende zengin oluyorum aynı zamanda gönlümde zengin gel ben seni alıyım :D gel :))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılzengin koca bulcam diye düşme yollara valla acayip kullanırlar seni :)
00 Yorumla
+1 yılhayatta biraz idealin olsun ya keneden bi yerlere gelmeye cabala senn gbi bos bi insanı zengin olmayan ble 2 güne bırakır
00 Yorumlasultanbeyli bit pazarında vardı sanırım ben almıştım bi kere
02 Yorumla
Soran+1 yılHaa ha haa komik misin
+1 yılparaya bu kadar önem veren kızları malesef anlamıyorum nedir maddiyat dediğin yav
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye hepsi bi arada olsa fena mi olur.. hem yakisikli hem beni seven iyi kalpli ve zengin. Ama malesef hepsi bi arada anca masallards olur o yuzden bende hakkimi zenginden yana kullanmak istiorum :D
- +1 yıl
hepsi bi arada olsa fena olmaz tabi ama öncelik seçimin çok yanlış umarım fikrini değiştirebilirsin
- +1 yıl
demek ki fakirsin ghdjskgjdkhs
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmişten günümüze sorular vol.15
Bulmuş olmalısın 😂00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcamlara cik bir keresi 50 euro kisa zmnda zengin olursun hem birtane olmuyo kocan bi suru erkk tadarsin
01 Yorumlakadınlar asla para için bi adama aşık olmaz
ama zengin bi adama aşık olmayı çok iyi becerirler00 YorumlaZengin kocada senin gibi bir beyinsizi arıyordu zaten :-)
02 Yorumlakız güzelsen onlar seni bulur sen arama kendin başka yerde bulursun
00 Yorumlasabanci ve koc ailesinin sahsiyetleride burada kiz bakniyormus.
iş sana kalmis artik00 Yorumla:) kalıtelı mekanlara ama buralar nereler olur sımdı burdab sana kımse bunları anlatamaz kı :) ama dıkkat et bulacam dıye hor kullandırma kendını
00 Yorumla
+1 yılneye gore zengin aylik 10m kazananmi 100m kazananmi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzengin kocalarda gizli gelsede evlensek diodu :))) zengin avcısııı senii :)
00 Yorumla
+1 yılzebgin kocaya sanırım 4 eş olursun
01 Yorumla
Soran+1 yıl4 ?
- Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılaramaya inan. umudunu kaybetme kezzyciğim.
12 Yorumla- +1 yıl
Senin gözünde 1000 kamil olsam ne 1000 paul olsam ne allahın kezosu
- +1 yıl
Lan lunlu konuşma seni dağa kaçırır eşşeklere hediye ederim allahın kezosu
hahahahhaha bu soru iyi geldiii yaa
00 Yorumla
+1 yılzengin seni bulur ama evlenmez sen anladın :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim neden
Allah akıl fikir versin
11 Yorumla
Soran+1 yılOff bu yorumunu kendinede saklayabilirdin