Bizde aynı durumdayız emin ol sen resnümen bencillik edip kendini düşünmüşsün bende özel okuldaydım normal okula geçtim ve borcumuz 100 milyon un üstünde sen sadece kendini düşünmüşsün adama yazık ve benim annem babam ayrı annemle kalıyorum haftada 30 tl harcayabiliyoruz düşün çünkü para yok battık sen bir araba için babanı ağlatmışsın ben eşyalarımızı satmayı teklif ettim en azından bir kaç malzeme alıp satarız azda olsa para gelir halılar kalsın yorgana sarılır yatarız dedim elimde ne varsa sattım playstation telefon televizyon en azından babamın eline 10 bin tl para geçti ve siz bütün parayı hayatınıza harcamışsınız İzmir in en büyük şirketlerindendik ama 4+1 evde kirada oturuyorduk sosyal hayata para harcıyoduk biz her yaz antalyada otele gidiyoduk paraşüt atv gezileri yapıyorduk vaktimiz güzel geçiyordu şimdi haftada 30 tl limitimiz var ve benim bide 6 yaşnda kardeşim var şimdi GİT BABANDAN ÖZÜR DİLE SAT ARABAYI MUTLU OLALIM YETER DE O İŞLER DÜZELİNCE ALIR YENİSİNİ MERAK ETME ÖZEL OKULUDA BIRAK YILLIK 28 BİN AZ PARA DEĞİL BU DURUMDAYKEN BİZ 2 SENEDİR BATIK HALDEYİZ VE SON AY BU ŞİRKET TOPLANDI GERİ ALLAH BÜYÜK YARDIM EDER SEN AİLENİ DÜŞÜN YETER
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunları hava atmak için yazmıyorum zaten o yüzden gizliden yazacağım,
Benim babamın demir çelik sanayi ve inşaat şirketi üzerine şirketi var, baban seni cok rahat büyütmüş benim ailemde milyon dolarlık ihalelerle iş yapıyor ve babam beni lise yıllarından beri daima zorlayarak yetiştirdi, benim okul sonram cumartesi pazarim yari yılım yaz tatilim hep. şirkette ayak işleri yaparak geçti aşağıda onlarca çalışan ve çaycı olmasina rağmen çayını bile bana doldurturdu ortalama ailelere sahip. arkadaşlarım bol bol para harcarken benim cebimde dışarı çıkacak param olmazdı daha doğrusu çok az olurdu ancak bir kez olsun babama. isyan etmedim. çünkü biliyordum ki beni zorluğa alisayim ileride sirket bana kalınca zenginliği görüp batirmayayim diye ve gerçektende işe yaradı su an sirket. işlerini ben yonetiyorum babamda yatirimlara destek ve onay veriyor beraber. çalışıyoruz yani tüm servetin elden gitmesi yanlış bir ihaleye atılacak tek bir imzaya bakar, ancak böyle bir durum olsa bile babamdan ve ailemden onemli degil bir şekilde yine parami kazanirim. babana cok. büyük haksizlik etmişsin ama biryerde babanim. hatası seni çok tiki yetiştirmiş.40 Yorumla
+1 yılKostek olacagina destek ol babana hitap seklin bile yanlış beceriksiz herif felan benim babam iflas ettiqinde 5 qiymedik 1 qiydik 10 yemedik 2 yedik ama destek olduk ona bu durumu asacaqini soyledik ewimizin butun esyalari gtti yerde oturduk ama hic bir zaman babama beceriksiz herif demedik cnku o isteyerek yapmadi biraz hawandan kendinden tawiz werde destek ol babana
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 754 cevap paylaştı. Babalar, anneler, ebevenynler evlatların temel ihtiyaçlar dışında hiçbir lüks harcamasını karşılamak zorunda değil. Araban masraflı olmaya başlarsa zor olur. Kendi okul paranı çıkarmış olursun.
Harcamalarına bundan sonra bu temel ihtiyaçlar dışında kalanlara kendin çalışarak ya da bütçeni ayarlayarak dikkat edersin.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
+1 yılAilenin bir bireyisin sende ve bu zamana kadar yememiş içmemiş senin için canını verecek iki kişiden birisini işleri iyi gitmiyor diye ağlatıyorsun öyle mi?
Araban da var ve belli ki Baban almış. Sen nankörün tekisin. İyi niyetli birisi olsaydın "arabayı satalım Baba, yeter ki sen üzülme derdin" Ama kadın milletinin kötüsü olduğun için götün rahatını kaybedecek diye adamın üzerine gitmişsin.
Her insanın işleri kötü gider gidebilir. Sen bu zor anında yanında olmazsan senden ilerde eşinin karısı da olmaz. Evli olsan ve eşinin işleri kötü gitse hemen başkasını mı bulacaksın merak ettim açıkçası.
Babanın mesleği nedir?05 Yorumla
Soran+1 yılLojistik şirketimiz vardı çok paramız vardı çalışanlarımız vardı artık Batık bir lojistik şirketimiz var
- +1 yıl
İyileşir inşallah, zor günlerde birbirinize destek olmanız gerekir. Babanın göremediği bir pazarı veya potansiyeli aileden sen veya bir başkası görebilir ve tekrar kazanabilir. Yani bu konu hakkında konuşun bence aranızda. Gereksiz giderlerinizi kısın, arabanı sat, kaç yaşındasın da arabaya ihtiyaç duyuyorsun? Merak ediyorum hiç vergisini falan ödedin mi? ya da vergisi ne zaman ödeniyor? Anca harcamayı bilirsiniz.
(Kızma sadece söylediklerimden ders çıkar, bunları hiç önemsememişim artık önemseyecek ve daha dikkatli olacağım de)
Ayrıca lojistik şirketi ne yapar tam anlamı ile? Yani kapalı binalarınız var ve depo gibi kullanıyorsunuz, gerekince sevkiyat mı yapılıyor?
Soran+1 yılDepolarımız tırlarımız kırkayak kamyonlarımız vardı gerçi hala var hacizli olsada
- +1 yıl
Şirket değil batan. Senin insanligin batmış. Babanin bir köpeği olsaydı oturur onunla ağlardı anla işte sen şimdi
- +1 yıl
Allah'tan ümit kesilmez. Allah yardımcınız olsun ve Babanızı yalnız bırakmayın, söylemek istemezdim fakat bu gibi durumlarda intihar olayları da sık olur. Şimdi gitmeyeyim yanına falan deme. Git destek ol, inşallah aşarız de. Ayrıca babanın borçları hakkında bahsetmediğin için yanlış anlama veya hiç anlamama normal.
+1 yılBir baba her zaman için eşini ve kızını düşünür. Hayatının belirli evresinde sadece kızı ve kızının geleceği için yaşar. Bu süreçlerde sizlere iyi şartlar oluşturabilmek için bir çok kez kendisinden taviz verir. Hedefleri her zaman senin, sizlerin hayatına yönelik olur. Bunlar hiç kolay şeyler değildir ama ne yazık ki senin gibi evlatlarda var (!) Bu gibi zorlu süreçlerde koca çınara destek olup moral düzeltecekken birde tekme vururlar. Niye? Artık isteklerini karşılayabilecek bir güce sahip değildir. Bu durum o kişiyi kötü yapar mı? Zenginlik ve fakirlik çok ince bir çizgidir. Bizler ne kadar temkinli olursa bazen olaylar öyle bir gelişir ki elimizde ki her şeyi kayıp edebileceğimiz gibi dağ gibi servet sahibi de olabiliriz ama en önemli servet bir baba, bir annedir. Çünkü şartlar nasıl olursa olsun hiç bir zaman sizden sevgisini ve desteğini geri çekmezler.(!)
00 Yorumlasen varya sopalıksın ha kızım adamın zaten dünyası kararmış sen hala kendini düşünüyorsun birde adama bağırıyorsun adama moral vereceğine yaptığına bak bizde esnaflık yapıyoruz bizimde işler berbat gider bazen hatta kurban bayramından sonra koca dükkanı 5 lira parayla kapattığımız oldu patronla yazık adama be yıllarca didin çalış emek ver sonra birden işler kötüye gitsin herşeyin elinden gitsin sırf bu yüzden esnaf olmak ve ticaret yapmak bana zor geliyor ve bu yüzden senelerdir işçi olarak çalıştım hep
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılVay be, neler var..
En yalın haliyle kadın cinsi işte, ibretlik..
Düştüğün an, kızın bile olsa tekmeyi yiyiyorsun işte..
Hadi baban ticaret erbabı; nasıl olsa bir yolunu bulur düze çıkar..
Adam düze çıktığında yüzüne nasıl bakacaksın, onu düşün şimdiden..
Ben olsam, sana verdiğim tüm maddiyatı elinden alır, direkt konfeksiyona overlokçu diye yollardım.
Sürtsün burnun..30 Yorumla
+1 yılGit yanına özür dile elini öp. Düşüncesizlik ettim de arabanın anahtarını ver git sat öde borçlarımızı de inan bana araba tekrar alınır ama aileni parayla satın alamazsın.
Allah korusun babanı kaybetsen o arabayı ellerinle parçalarsın.
Ayrıca ev geçindirmek öyle çok da kolay değil. Empati kurmaya çalış ;-)12 Yorumla
Soran+1 yılYahu onun borcu milyon liralarda lojistik şirketi batırdı adam herşey gidecek elimizden benim okulum yıllık 28.000 ve daha üç yılım var arabamın Değeri ise en fazla 110.000 okulun iç satacak o arabayı dedi bende ona kızdım yoksa tüm Borçlarını kapatacak bir para değil devede kulak bile değil
- +1 yıl
Hiç farketmez o devede kulak dediğin parayla bile o işi kurtarabilir ya da geçici bir çözümle batmayı engeller sonra doğru hamle ile düze çıkabilir. ;-)
Para da önemli değil senin onun yanında olman destek olman bile moral olur. Hiç kolay değil öyle büyük paraları kontrol altında tutmak.
+1 yılbaban ıflas etmıs sen okul dıyosun araba dıosun sat arabayı baba demen gerekırken bıde laf sölemıssın sımdıde ıcıne dert olmus gıt babandan özur dıle gerıldım bı anda öyle söledım affet de yarın kalkar kendıne bısey yaparda helallık almadan pısman olursun sonra tamam gıt hemen hemde sımdı özur dılee
12 Yorumla
Soran+1 yılOkul benim için çok önemli onun için okul dedim okul yıllık 28.000 ve bu yıl ödenmedi hala benim arabam ise 4 yılı birden Karşılar değer olarak yani bunun için benim arabamı feda etmesi çok zoruma gitti o an
- +1 yıl
madem 4 yılı karsılıyor ozaman sat karsıla sonra alırsın gene babandan degerlımı yanı
Seni bu yaşına kadar getirmiş anladığım kadarıyla paralı okulda okuyorsun arabanda var baban beceriksiz biri olsa bunlara sahip olabilir miydin? Baban istermiydi sizi mağdur etmek nolmus işi kötü gittiyse allah korusun ama telefonunda baba diye kaydedeceğin insan olmadığı zaman anlarsın yokluğunu hayatın zorluğunu git ozur dile ve herşeyin ustesinden beraber gelin.
02 Yorumla
Soran+1 yılZor işte ne bileyim
Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı. Keyfinden mi batıyor adam ! Ne kadar düşüncesiz insanlarsınız siz. Para yerken araba ile gezerken iyi. Koca adamı ağlatıyorsun. Bu üzüntü ile intihara kalkışırsa hiç şaşırma. İnsanın kızının bu denli üzerine gelmesi ne denli büyük travmalara yol açar hiç mi aklın çalışmıyor !
Çabuk git o adamın gönlünü al içini ferahlat tekrar yaparsın babacım beraber çabalar toparlarız gibi şeyler de.12 Yorumla
Soran+1 yılYa inan çok zor günler yaşıyorum yani ne yaptığımı bilmiyorum kimse gördüğünden geri kalmasın ama biz şöförleri özel güvenlikleri çalışanları olan bir Saygın aileydik ve artık herşey kayıyor ellerimizden bunları yaşamak çok zor ve ben bu yaşıma kadar hiç böyle Şeyler olmadı hep iyiydi Herşey. Ama o ağlarken böyle nefesi kesik kesik gelince içime bişey çöktü resmen katlamadım ayağa korktum çok korktum ama özür dinlemekten utanıyorum
- +1 yıl
Utanma sakın. Bir eşeklik yapmışsın bari düzelt. Telafisi olmayan şeyler ile karşılaşma sonra. Çok daha üzülürsün.
Bakmakla korumakla yükümlü olduğun insanları hayal kırıklığına uğratmak çok daha ağır bir durum. Empati yap biraz. Böyle günde destek olun birbirinize.
En azından herşeyimi kaybetsem de arkamda duran bir ailem var desin adam ayağa kalsın ve toparlasın
+1 yılKatıksız bir terbiyesizsin.
Hayat bu.
Çıkmak da var düşmek de.
Herkesin ayrı şoförü güvenliği mi var?
Herkes villada mi yaşıyor?
Şimdiye kadar seni zenginlik içinde yüzdürmüs.
Şimdi de yokluğu gör biraz.
Ne olmuş yani?
Ben hayatımda varlık nedir hiç bilmedim bile.
Babanin durumuna düşmeden ölmeyeceksin.
Bunu unutma...10 Yorumla
+1 yılkızım manyak mısın sen? senin babana kızma sebebin rahatın kaybolacak diye. emin ol ellerindekini kaybetmekten çok senin lafların üzmüştür adamı. senin babana destek olman gerekirken köstek oluyosan valla çok yazık sana. adamın yerine kendimi koydum harbi çok üzüldüm ya.
01 Yorumla- +1 yıl
ya adama beceriksiz diyosun ama sen de harbi harbi geri zekalısın. bence en yakın akıl hastanesine seni yatırsınlar. valla senin gibi kızım olsa komaya sokardım heralde
git saril ozur dilerimde cani olma yoksa bir daha eskisi gibi olamazsiniz baban basinda olsun 1 trilyon borcunuz olsun yine okutur seni bu yasta altinda araba var millet ac geziyor parasi olmasa da nami yeter babanin ona gore kiymetini bil kaybedince daha iyi anlarsin direksiz evi
00 YorumlaGit sominenizin icin bir odun al dov onu bence boyle babalik mi olur de! Senin yuzunden gormemis gibiyim yetistiremedigi icin ayrica bir de dov *
42 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalamayın ya lütfen
- +1 yıl
Özele yazarmısın
+1 yılaz bile demişsin git daha çok söyle iflas edilir mi yaa git hatta senin kızın yok de daha ağır konuş bence bu kadarı az olmuş kolay bir şey değil bu sonuçta seninde bir hayatın var ve onun sana bakması şart yoksa niye doğurmuş koş hiç ortam soğumadan daha çok bağır
00 Yorumla
+1 yılsana araba almış götünü gezdir kaşarlık yap diye ozaman iyiydi ama iş satmaya gelincemi kötü oldu? işte bazı insanlara lanet çocuk olarak gelirmiş diye boşuna dememişler. İyi bak o hıçkırıklara canım sen yaptın onu. Yıllardır seni İT gibi beslemiş adama sen yaptın onu. Sırf arabana binip berkecanlara hava atabilesin diye onlara arabada verebilesin diye ağladı o adam aşağıda. Karakter şeref yoksunu aşağılık insan seni
00 Yorumla
+1 yılSen varya bencilin aptalın tekisin. Seni bu yasa o getirmiş. Yedirmis icirmis. Sana araba almis. Lanet olsun senin gibi simariklara. Gidip babana sarılıp destek olacağına yaptigina bak. Özürlüsün kızım sen. Baban battığına değil senin gibi evladı olduğuna ağlıyordur. Paraya bu kadar tapmayin ayip. Sevgi saygı ile yaşayip destek olun. Seni kınıyorum!!!
13 Yorumla- +1 yıl
Senin yaptığın güncellemeye sokayim. Benim arabam 375 000 euro ama ailemden birinin tırnağı için veririm gözüm arkada kalmadan. Lanet olsun senin gibi evlada. Ne biçim birşey sin sana insan bile diyemedim
- +1 yıl
Dayanamadım kardeşim ya. Ne biçim varlık bu hiç mi insan olmayı deneyememiş
+1 yılbence babanın huyuna gitmelisin onu bu kadar üzmesen daha iyi olur seni anlayabiliyorum o an bir şokla bir sinirle döküldü o kelimeler ama onun bugüne kadar yaptıklarınıda unutmamalısın ne olursa olsun baban o senin dha uysal davransan iyi olur yoksa baban daha çok yıkılacaktır
00 YorumlaBizde battık 6 yıldır borç çukurundayız bir çıkamadık düze insanlar hata yapar yanlış yapar önemli olan bu dipten birlikte çıkabilmektir. Ne kötüsün sen inşallah çok üzülürsün.
10 YorumlaSakın böyle birşey yapma. Gidip hemen özür dile. Ağladığını gör veya görme. Git ve özür dile. Borcu yüzünden intihar eden çok kişi tanıyorum. Allah korursun böyle şeyler yapmayın arkadaşlar.
00 Yorumla
+1 yılIyi yapmışsın sana yakışan bu verirken iyi altına araba bile almış ama sen önemli değil babacım gerekirse bende çalışırım sana yardım ederim demektense adama napmışsın senin gibi kızım olsa kafama sıkarım
11 Yorumla
Soran+1 yılYahu babamın borcu milyon liralarda benim arabam en fazla 110.000 ve okuduğum okulun Yıllığı 28.000 zaten 3 yılım var hiç fire olmasa anlatabiliyormuyum? O okul için arabanı sat dedi bana bende buna kızdım
+1 yıl50 yaşında, bişey olacak diye çok korkuyorum demişsin, neden korkuyorsun? Parası yok artık. Bırak ölsün. Napıcaksın ki onu? Dimi?
10 YorumlaGit özür dile derim bir işe girip moral vermeye bile çalışabilirsin diyicem ama yazdıklarına göre burnu havada birisin iş begenmezsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılTabikide çalışamam ben
Soran+1 yılHer ikiside ama hele hele Arkadaşlarım beni görürse sadece kendi çevremde değil tüm okulda da biterim ben foto Alıp whatsapp grubuna bile atarlar
+1 yılGit özür dile. Bir anlık sinirle olduğunu, onu çok sevdiğini söyle. Sonra yapabiliyorsan ona sarıl. Yazık l*n adama. Samanyolu TV'den fırlamış hissettim yazdıklarını...
00 Yorumlaburada vakit kaybedeceğine git babanın gönlünü al. mal mülk gelip geçicidir. babana bir şey olursa, onu bir daha getiremezsin.
20 Yorumla
+1 yılOyle büyük bir hata yapmışsın ki sorma telafisi cok zor inan. Git Özür dile hemen ve kendini affettirmenin bir yolunu bul.
00 Yorumlaonun yanında olmalısınız birlik olmalı destek olmalısınız aksine böyle davranmakla eline bişey geçmez olan olmuş zaten :/
00 Yorumla
+1 yılgit özür dile ve boyle baska sacma bir atar yapma, unutulmucak affedilmicek bisey degil. gönlünüde al
00 Yorumla
+1 yılO ticarette beceriksizmis sen evlat olmayi bile bilmiyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılAma çok sinirlendim ya ne bileyim kimse bizim durumumuza düşmesin
- +1 yıl
Allah düşürmesini tabi ama öfkeyle kalkan zararla oturur
Git babandan özür dile yanında olman lazım !
#JuSt02 Yorumla
Soran+1 yılAma ağladığını gördüğümü bilirse daha çok üzülür ya
+1 yılBenim de ailem ile aram berbat denecek noktada ama ben hayatım boyunca şımarıklıklarımla ailemi mahfetmedim zaten özelde okuyorsun belli ama boşver sen arabanı sürmeye devam et nasıl olsa dünya senin etrafında dönüyor değil mi?
01 Yorumla- +1 yıl
Bravooo
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen babana destek olucagna hem babana saydırdın hem bide gelip burada bize mi sokuyosun napcan diye. gidip sarılıp ozur dileyip gönlünü alman gerektiğini sen bilmiyormusun?
10 Yorumla
+1 yılO kadar laf ettikten sonra daha ne bekliyorsun zil takıp oynasın mı Bu kadar şımarık olmayın
10 YorumlaUlan ne boktan insanlarsiniz ya parasini yerken iyi durumu kötüye gidince mi beceriksiz oldu? Vicdansız bir de üzüldüm diyor
20 Yorumla
+1 yılBugün Yaptıklarının Aynısı ve Kat Be Kat Fazlasını Yaşamadan Ölmeyeceksin.
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzgünüm ama şu an :(
- +1 yıl
Tövbe Et. Babanın Elini Öp Özür Dile.
arabanı satın borcuna versin bidahada onu ıyıce tembihle belliki durumunuz ıyı 2 katlı evde yasıyosunuz sızden daha kotulerıde var bollugu guzel kullanamıyorsunuz rahata alıssmıssınızz
03 Yorumla
Soran+1 yılBabam lojistik şirketi batırdı ne araba satıp borç ödemesi benim arabam e. Fazla 110.000 onun borcu milyon liralar. Ayrıca villada ipotek var bizim değil yani. Okulumun sörf bir yıllığı 28.000₺
- +1 yıl
Ula ağlama bu kadar babama söyleyim de sizin hacizleri kaldırsın. Ama söz ver bana o hacizler kalkınca sen yaşama emi
Mümkünse o çok lazım arabanın bagajında ölür müsün?
00 Yorumlagit intihar et babana en büyük desteği vermiş olursun
00 YorumlaYa sen nasil gaddar halden anlamaz cani biseysin ya benin canım yandi l*n benim baban olmama ragmen acidim o adama
10 Yorumla
+1 yılAllah yardım etsinde niye bağırıyosun gardaşım kumaramı yatırı rızkınızı
00 YorumlaBen babanın yerinde olsa iki şamarlardım seni ha böyle dizini döver sonra işte.
00 Yorumla
+1 yılEv araba iş yine kazanılır bir babayı kaybedince bulamazsın. Git özür dile ondan önemli birşey olmadığını söyle.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı. Adama langur lungur konusurken zoruna gitmiyorda seni aglarken goruncemi zoruna gidecek. Cabuk git ve sahibindende bir sayfa aç.
10 YorumlaZengin kız tribi atmışsin babana. Bence git Özür dile gönlünü al. Beraber atlatiriz de
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar laf ettim nasıl hemen diliyeyim
Senin gibi evladın ben Anasını avradını gotunden sıkıyım kahpenın kızı * cocugu hain evlat anasını sıktımın kızı
20 Yorumla
+1 yılYemin azalacak di mi? Eşek kadar olmuşsun paran bitecek diye babana bağırıyorsun, üstelik senin paran da değil, babanın parası. Aile olmak ne demek, sen bilmiyorsun.
20 YorumlaGit yanına elinden öp sarıl özrünü dile atlatırız de baba bu kalbini kırma kaybedince çok üzülürsün henüz sagken kıymetini bil para dedigin pekte önemli degil.
00 Yorumla
+1 yılbir senariste ulaş bir 10 sezonluk pembe dizi olur sizden. Güzel para yaparsınız.
10 Yorumlasalak misin sen adam olse gor ebeni vicdan azabindan
00 Yorumla
+1 yılbaban bu gece kendini öldürürse kendini satarsın artık
30 YorumlaPara babandan önemli sanırım senin için baban bu durumdayken böyle davranman hiç hoş değil senin ona destek olman lazım bağırıp çağırmamalisin
00 Yorumla
+1 yılİnsanmısın l*n sen? . Adamda hata işte bukadar şımartırsalar sizi böyle götünüz kalkar. Altına araba çekmiş birde senin gibi şırpıntının.
12 Yorumla- +1 yıl
Yaşamaya hakları yok bu pisliklerin moruk.
sende hiç merhamet denen bir şey yok mu? seni büyüten ve bu yaşa gelmene sebep olan bana karşı böyle davranman gerçekten çok ama çok ayıp
00 Yorumlababaya bağırılırmı hayvan git özür dile adam hastalanır stresten
02 Yorumla
Soran+1 yılAma ağladığını gördüğümü bilirse daha çok üzülür ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah senin gibi evladı düşman başına bile vermesin. Umarım gördüklerin de senin adına olumlu bir değişime vesile olur.
00 Yorumlaadama demediğini bırakma sonra ağlıyordu diye hayıflan ağlamasında ne yapsın
00 Yorumla
+1 yılSen bir şey yapma.
Allah belanı yakın vakitte verecek gibi görülüyor zaten.20 Yorumla
+1 yılSenin gibi evladım olsa baba demesin diye eve gitmem l*n ben
41 Yorumla- +1 yıl
Helal sana be
Özür dile. Çok büyük eşeklik yaptım de, zira yapmışsın.
10 YorumlaGit ötede öl ya. Ağzımı bozmak istemiyorum senin için^^
10 Yorumla
+1 yılElindekilerin değerini bilmelisin. Burada "elindekilerin" den kastım ailen...
00 Yorumla
+1 yılIyi halt yemissin ağlaması keailince yanına git sinirle öyle söyledim falan de gönlünü al babanın
10 Yorumla- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat