Babam iflas ediyor bende ona bağırdım çağırdım ağlıyor heralde aşağıda ne yapıcam ben?

Durumumuz Kötüye gidiyor elimizdekileri kaybediyoruz bende akşam akşam çok sinirlendim bağırdım çağırdım beceriksizsin ticareti bilmiyorsun dedim Paralarını ben yemedim sen kaybettin o Paraları dedim okulum ne olacak nasıl ödeyeceksin dedim gerekirse senin arabanı satarız dedi bana onada çok kızdım beceriksiz herif bıktım senden falan dedim. Üst kata çıktım salon aşağıda merdivenden baktığımda babam ağlıyordu heralde hayatımda ilk kez böyle bişey gördüm ya ilk kez şoktayım 21 yaşındayım ve bu bir ilk. Çok üzüldüm bir anda böyle içli içli ağlıyordu çok duygulandım ve nefesleri çok kesik kesikti çok korkuyorum bide bişey olur diye 50 küsür Yaşında adam ne yapacam ben? Ağlarken gördüğümü görürse daha çok üzülür ama?
Güncellemeler
+1 yıl
Yahu bazılarınız olayı yanlış anlamış Benim arabamın ederi 100-110.000 Babamın borcu milyon liralar. Lojistik şirketi Battı. Benim okulum sadece 28.000₺ ve 3 Senem var babam bunun için senin arabanı satarız dedi yoksa babamın borçlarının yanında benim arabam devede kulak bile değil bazıları anlamamış bunu
Babam iflas ediyor bende ona bağırdım çağırdım ağlıyor heralde aşağıda ne yapıcam ben?