bir iki ay bakistiniz kiz hakkindaa? detaylaaar detaylar detay detay detay detay detay ve detay
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılŞöyle bir kızı incelerim ne ayak diye baktım gözüm tutarsa kızla tanışmaya çabalarım baktım iyi bir kızsa sonra etraflıca kızı ve ailesini arastırırım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 yil bakistim dogrudur efendim
093 Yorumla
Soran+1 yılSonra noldu
Cevap sahibi+1 yılBisey olmadi ben adim falan atmiyorum
Soran+1 yılAmacın neydi peki
Cevap sahibi+1 yılRed yemek istemiyorum nu kadar basit
Soran+1 yılBelki evet dicekti
Cevap sahibi+1 yıl:) inanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılHayir dicek tabi ki
Soran+1 yılNiye
Cevap sahibi+1 yılBilmem ki hepiniz ego tatmincisi degil misiniz
Cevap sahibi+1 yılTam gidicem yanina baksa bana dogru ama kafasini kaldirip bakma zahmetini gostermedi be :(
Soran+1 yılAhaha bakmazlar önce cesaret verip sonra kirarlr iyi biliyorum
Cevap sahibi+1 yılNapayim yani gidiyim konisiyim mi ben bir suredir takmiyodum ondan bakmiyo olabilir mi
Soran+1 yılBelki de kiz seni bekledi sen sallamayinca o da bakmamistir ben de öyle yaptım
Cevap sahibi+1 yıl:) peki hala umut var midir sence
Soran+1 yılZor cok ugrasman lazım kirilmistir
Cevap sahibi+1 yıl:( napmam lazim tanimiyo etmiyo niyr kirilsin ki ya :( gidip konuscam bir yapamadım bu halde konussam da olumsu olur galiba dimi
Soran+1 yılBeklemiştir belki ya git bir merhaba de korkak olma reddedilmekten korkuyosun gidip tanismiyosun uzuluyosun reddederse uzulmenin bir anlamı olur
Cevap sahibi+1 yıl:D sirf boyle yaptigim icin olCagi varsa da olmaz gibisinden bir durum olmaz dini :D
Cevap sahibi+1 yılDimi :D
Soran+1 yılAynen bos bos duruyorsun :D
Cevap sahibi+1 yılTaksa da takmasa da gidiyim yani yanina :d nasil bir girid yapiyim
Soran+1 yılGirişi boşver sen hareketlerinle belli et sempatik samimi ol iyi biri oldugunu farkettir once iyice bir tani ama hemen olaya atlama bu arada kiza nasıl baktın yedegimsin bakisi degildir inşallah
Cevap sahibi+1 yılYedegimsin bakışı ne oluyo :D valla sempatik biri oldugumu biliyodur beni hep ayni kafedeyiz sadece onla konusmadim tum cafeye gelenler taniyo beni bir tek onun grup tanimiyo :D
Soran+1 yılbir sana doncem der gibi. Arkadaşlarinla birlikte de tanışabilirsiniz o grupla boyle daha kolay olur bence
Cevap sahibi+1 yılYa yok kiz mal degilse fsrketmistir zaten ondan başka kimseye bakmadigimi :d grup işi olmaz da bakiyim ortak arkadss edinmeye çalışıyorum bir arkadss ayarlayabilirse ayarlicak
Soran+1 yılKendi işinizi kendiniz yapamiyosunuz tabi :D
Cevap sahibi+1 yılYa ben yaparim da alfayim ben egom da yuksek simdi reddederse biterim. d
Soran+1 yılKiz bunları caktiysa görürüm ben seni egosu yüksekmis.:D
Cevap sahibi+1 yılCakmistir ondan bakmiyo zaten totm kalkti saniyodur bak :D o da egolu zaten o yuzden oluru yok
Soran+1 yılSen de imkansızi basarirsin çok mu zor :D
Cevap sahibi+1 yılBu kadar gaz ala ala :D denicem bakalim ortak ders giriyorum buldum sinifini daldim gecen hafta :d bakalim gelcek mi bu hafta derse
Soran+1 yılAynen şöyle cesur ol ölumden öte köy mu var :D
Cevap sahibi+1 yılYa bu hafta dersteyiz ben girdim sinifa boyle dudak buzdu bana mi yapti anlamadim sonra 2 arka sirssinfa benim kiz ark vardi bir tane onun yanina oturdum kizla biraz konustum samimiyim biraz durdu once ara verince hoca kalkti gitti benle alakasi oldugunu sanmiyorum ama olasilik dshilinde :D
Soran+1 yılIçinde seni büyüttuyse kiskanmis olabilir ben olsam kalkıp patlatirdim bir tane
Cevap sahibi+1 yılBen de onu kiskanmistim eger böyle olduysa iyi olmus adam olsun sjdhsjdjdj :D ya emin olamiyorum dogru kiz o mu diye surekli aklimi kurcaliyor
Cevap sahibi+1 yılSen naptin senin cocugu. d
Soran+1 yılSadece balistik ama ben fazla etkilendim garip bir seydi yaa
Soran+1 yılBakıştik*
Cevap sahibi+1 yılşu an napiyosunuz :)
Cevap sahibi+1 yılBakiyo mu hala
Soran+1 yılEn son karne günü gördüm ama pisliğe sinirimden bakmadim
Cevap sahibi+1 yılNiye pislik dedin ki simdi :D
Soran+1 yılSinirlerimi bozdu ne hissettigi hakkında hiç bir şey anlayamadigim ilk kişi dengesiz
Cevap sahibi+1 yıl:D bak benim taktikte yurumus cocuk ben de oylesine yapmıştım ise yaramis gormus olduk :D simdi gelse hayir mi dicen peki
Soran+1 yılDirek hayir demem süründururum herhalde bu taktiğin adi ne amaci ne :D
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum benim amacim aslinda basta bu cok egolu gozukuyo bir de havali guzel falan kimseye yuz vermiyo soguk duruyo ben de dedim basta 1 2 bakiyim sonra bakmiyim hic zaten bisey yapabildigim de yok bosuna umutlanmam belki kiz da sevmese hoslanmasa bile ister yani baksinlar diye. Sonra bir baktim kiz bakip udeuryo anlamadim bem uzun sure bakmadim nereye gitsem karsima geliyodu falan sonra bir baktim gecrn kiz da sallamiyo artik simdi gitsem olcagi varsa da olmazbo zaman dimi :D beni rrddederwe ben daha gidemem surundururum diye dusunce mi olur. d
Soran+1 yılSen kızı bildigin iterrek cekmissin kızı tanimadan egolu falan deme belki sana öyle gösteriyodur mesela ben öyle egoist havali gibi göstermem kendimi tanıdıkcca öyle oldugumu farkederler görünüşe aldanma oltaya gelme
Cevap sahibi+1 yılBilemiyorum öyle gorunuyo bana da oyle diyolar gerci dışardan :D ya sonucta artik bisey olcagi varsa da olmaz bos hayaller kuruyorum en iyisi ben hayal kurmayi birakip gercrk dunyaya doniyim :D
Soran+1 yılBence de artık sadece hayal kurmayi birakip kiza soyle evde kalirsin bak sen bu gidişle :D
Cevap sahibi+1 yıl:D evde oturup talibimi bekliyorum :D ya soyeleyebilsem yapicam ds onu gorunce nefes alamiyorum ki olmemi mi istiyosun :D
Soran+1 yılOhaa be sen naptin ucmussun e tabi bir yil bakarsan bön bön olucagi buydu :D
Cevap sahibi+1 yıl:D ya diyom ya simdi gidicem direk reddedicek bir de ugras dur :D niye kizlar ilk adimi atmiyo ki ya
Soran+1 yılSiz niye erkeksiniz o zaman ya :D biraz fazla bakinca bile kendimi kız gibi hissetmemeye başlıyorum sen ne diyosun :D
Cevap sahibi+1 yılNe alakasi var ki kural kitapcigi mi var erkek adim atar diye :d 1. 2. 3. 4. 5... 1000. Adimi bile erkege attiriyosunuz ayip degil mi :d
Soran+1 yılDeğil canim değil aticaksiniz bir yil bakicana ilk hafta konussaydin belki simdi evlenmistiniz :D
Cevap sahibi+1 yıl:D ya beni ornek verme zaten Üzgünüm ben malim biraz da herkese böyle yapiyosun uz
Cevap sahibi+1 yılbir de bir hafta gorunce birini nasil begeniyim ki biraz bakarim diaaridan nasil hali tavri davranislari neleri seviyo bir istihbarat toplrim vs. d
Soran+1 yılBiraz bakman bir sene iyice bir incelesen beş sene ugrasirsin :D egoist olmayı biliyorsan kendine güvenmeyi de biliceksin hoslaniyosun iste git tanış malım falan deme korkma yemez kiz seni :D
Cevap sahibi+1 yılDenicez bakalım sure arttıkça zoeligu artiyor biliyo musun :D bir de suanki etkiyle 1 haftalik etki ayni olmazdi keske direk tanisaydim
Cevap sahibi+1 yılbir detanistim kabul etti diyelim bir bakicam hiv tahmin ettigim gibi biri degil bosuna onca zaman. d
Soran+1 yılAynen sure arttikca zorlaşıyor yaa sen simdi bunnlari salla kötüyse falan diye düşünme ciddi bir ilişki istiyosun galiba
Cevap sahibi+1 yılIstemesem beklemezdim heralde :)) bilmiyorum ya simdi kizin gorustugu var mi onu ogrenmeye calsiiyorum duruma gore artik
Soran+1 yılOlsa da tanis sen
Cevap sahibi+1 yılNapayim sevgilisi olan kiza mi yuriyim beni asar o konu :) yakismaz yani
Soran+1 yılTanış diyorum yürüme bir göster kendini sevgilisi varken yurunmez zaten yakismasin bir zahmet
Soran+1 yılGerçi sevgilisi varsa tanismazsin sen
Cevap sahibi+1 yılEvet tanismam zaten yoksa da tanisamiyorz :D ya ben anlamiyorum bu kizlari zaten sevgilisi olan kizlar bir yaziyor bir yaziyor neyin kafasındalar anlamiyorum :d
Soran+1 yılValla onu ben de anlamıyorum yanında sevgilisi varken yazan var garip ya :D
Cevap sahibi+1 yılAh be keske zaman makinem olsaydi kizi ilk gordugum ana giderdim :D
Soran+1 yılSanki bir şey degiscekti :D
Cevap sahibi+1 yıl:D tabi ki kendimi farkli bir yere götürürdum kizi da gormemis olurdum :D
Soran+1 yılKendini niye farkli bir yere götürüyorsun nasıl yani
Cevap sahibi+1 yıl:) ya o ortamdsn cikardim kizi da gormemis olurdum :D 1 yil da bakmazdim dha osnra hergun ha bugun ha yarın gidicem demezdim bosuna dusunmezdim ruyana girmezdi vs vs :d
Soran+1 yılYa şöyle konuşma sanki kotu bir şey yapiyosun hem bence olur bu is hem kız bir şey hissetmeden bir yıl bakmaz
Cevap sahibi+1 yılYani bisey yapmaya cesaretim yoksa bosuna bakiyosam iyi bisey yapmiyorum demek bu bence simdi ben bazi kizlarabistemeden gozum carpiyo hazirliktan beri oyle yanlisikla baktigim oluyo 2 yildir simdi o kz da mi bisey dusunsun yani :D
Soran+1 yılCesaretsizlik degil bu istemiyosun bence
Cevap sahibi+1 yılYa bugun onu gördüm yine gec geldi derse kaldim böyle bakamadim da ne biliyim ya onu girene kadar mutluyum gorunce mala bagliyorum ya
Soran+1 yılAhaha kiyamam ya benn olsam gözlerimi ayirmazdim sen çok mu utangacsin :D
Cevap sahibi+1 yılEvet cok utangacim o da eskiden boyle bazen bakardi anlamiyodum şu an diyorum ya zorla bakmiyo nugun dedim birazcesaretlendirse gidicem diye beni gordugu an kafayi ceviriyo bakmiyo anlamadim ki ya zaten ekmek kirintisi kadar cesaretim var onu da aliyo ya
Soran+1 yılbir merhaba diceksin hepsi bu :) belki de kız beklemekten sıkılı
Cevap sahibi+1 yıl1 sene ardindan gelen merhaba da cok ilginc ya :( bilmiyorum istese o bidey yapmazmiydi
Soran+1 yılBen cocugu faceden eklemistim onu da arkadaşlarimin zoruyla yaptım yani kızın bir sey yapicanii sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılYa ben de oyle diyorum ilginclik yapiyo bugun ooyle bakmadi bakmadi en son ben arkadasi bekliyorum bu da fskultenin wc sine girmis herkes gitmis koskova kat bombos cikti wc den ben arkla konusuyodum bakmadim da ben geldi telefonu aldi her zmaanki gibi yaklasti yaklssti onume doğru durdu 5 6 saniye sonra cikti gitti ya diyorum ustumme alinmiyim ama anlamiyorum garip grip seyler yaoiyo
Soran+1 yılÖnünde nasil 5 6 saniye durdu ya
Cevap sahibi+1 yılBilmiyom elinde telefon durdu anlasam ericem zaten
Cevap sahibi+1 yılOnu anlamaya calidiyorum surkrli gsrip gsrip seyler yapiyo
Soran+1 yılBence sen üstüne alın bunlari
Cevap sahibi+1 yılBen ne bakiyosun o znaan dediginde ben istedigim yere bakarim gibi bir cevap aldiktan sonra ustume bisey almamaya basladim :))
Soran+1 yılAhahahaha ulan bu senin utangaç halin mi :D
Cevap sahibi+1 yılBu eski kiz ama suanki degil
Cevap sahibi+1 yılBuna hi bile diyemeiyorum. d
Soran+1 yılahahahahahaha iyi de bir meraba desen ölmessin heralde be de gitsin :D
Cevap sahibi+1 yılBak bu benim egomdan bence :d
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Erkekler Ne Diyor
18
Hmmm bu kız yollu bana verecek tabi kalbini... Gibi şeyler düşünmem ben şahsen. Neye bakıyor la bu? Acaba dükkan mı açık kalmış diye düşünebilirim.
017 Yorumla
Soran+1 yılNiye dukkan. Acik olmasa bakılmayacak kişi misin
Soran+1 yılbiz hoşlandığımizi bakarak belli etmeye çalışıyoruz siz de senin yaptığın gibi anlamıyosunuz
Soran+1 yılZeka seviyenizi anlamam bile bir zeka belirtisi :)
Soran+1 yılEstağfurullah canım :D
Soran+1 yılCok özür dilerim canım mı dedim beni affedebilecek misin? :(
Soran+1 yılEsir mi almıştin ki?
Soran+1 yılCiddiyet ustumden akiyo biliyo musun :) asıl ciddiye alan sensin
Soran+1 yılÖyle diyorum
Soran+1 yılSen de
bir 2 ay bakısmak o ne ya
ben metrobuste bakıstıgımkzın arkasıdan gidiyorum tanişmak için
adam 1 ay bekliyo00 Yorumla
+1 yıl1-2 ay bakışmam bir kızla yani mutlaka tanımış oluruz :D
00 YorumlaBir kere bakıştıysam gider konuşurum, 1-2 ay nedir :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 626 cevap paylaştı. iki ay bakısmıssak zaten ıkımızden de bırsey olmaz anca bakışırız.
00 Yorumla
+1 yılacemi oldugunu dusunurum :)
00 Yorumla
+1 yıltanışmak isterim açılmak isterim :)
10 YorumlaOkadar uzun bakışmam gider yapışırım.
00 YorumlaAha güldü kesin verecek !
00 Yorumla
+1 yıl8 9 ay bakistin mesela o zaman sjsjsjdj :D
00 YorumlaSureyi o kadar uzatnamki :)
06 Yorumla
Soran+1 yılSure uzuyosa herhalde beğenmemişsindir dmi
Soran+1 yılÇekingen erkek olmasın ya
Soran+1 yılAnlaşamadık zaten :D
+1 yılBir iki ay bakışmam kimseyle.
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye
1-2 ay bakışamam gözlerim yorulur
03 Yorumla
Soran+1 yılNaparsin
Soran+1 yılHerkes senin kadar atılgan değil galiba
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakışmışsam hoşlanıyorumdur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılbir iki ay bakışmam benlik degil
00 Yorumla
+1 yılBaktın bakmıyor, bakmayacaksın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. iki ay neden bakışıyoruz yahu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben umursamam
00 Yorumla
Daha fazla(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler, bir iki ay bakıştiginiz kız hakkında ne düşünürsünüz? Ne hissedersiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler