Erkekler, Sorum erkeklere. Böyle bi kız hakkında ne düşünürsünüz?

Bi arkadaşım tarafından bu konuda eleştiri aldım merak ediyorum erkeklerin hepsi mi böyle düşünüyor arkadaşlar ben 25 yaşında bi bayanım 6 yıldır aktif araba kullanıyorum şoförlüğüm iyidir hatta bir çok erkeğe bu konuda taş çıkartırım iddialıyım normalde erkeklerin gözünde bayanların tamamı kötü araba kullanır bu konuda beceriksizdir vs benim hız merakımda var defalarca kez trafikte yarıştığım da olur bazı erkekler tarafikte bayan görünce önüne kırma geçme eğilimleri oluyor yıllardır görüyorum bunu bu tür erkeklere papuç bırakmam yarışır ve çoğu zamanda geçerim zaten. Araba merakım çok arabamı seviyorum ara sıra story atıyorum ve profil resmimde de arabamla fotom var ben devlet memuruyum sağlık sektöründeyim bizim sektörde ileri sürüş eğitimi alıp şoförde olabiliyorsun aste eğitmenleri de defalarca bana söyledi sende aste al şoförlüğün iyi diye vs bunları söylememin sebebi erkeklerin kalıplaşmış düşüncelerini yıkabilmek genelleme yapmalarının yanlış olması sizce benim gibi bi kadın hakkında ne düşünürsünüz arkadaşımdan olumsuz yorum aldım ve bi tık canım sıkıldı bu konuda

Erkekler, Sorum erkeklere. Böyle bi kız hakkında ne düşünürsünüz?