Bu aralar yemek yiyemiyorum, tuhaflaştım.. Ne yapmalıyım ?

Normalde çok iştahlı biriyimdir.. Tabak tabak yemekle birlikte minimum yarım ekmek yerim.. Okuldan eve geldiğimde mutfağa koşup yemeklere saldıran bi tiptim.. 2-3 kilo fazlam vardı.. Bunları kafama takmıştım. Bikaç kilo vermek istiyodum.. Kız arkadaşımlada ciddi sorunlarımız vardı (artık ayrıldık).. Lise son sınıfım "LGS-LYS-Staj-Normal Sınavlar-İngilizce Kursu-Beceri Eğitim Sınavı(meslek liselerine özel) Türlü türlü stres yapıcak şeyler var üzerimde.. Bikaç haftadır sabahları kahvaltı yapamıyorum. Öğlen deseniz zar zor 1 tabak yemek yerim ekmek hiç kullanmam.. Akşam yemek yemiyorum salata varsa biraz yiyip çekiliyorum.. İştahım yok.. Bazen acıktım sanıyorum masaya oturuyorum biraz yedikten sonra tüm iştahım kapanıyor.. Sabahları miğde bulantısı oluyor.. Saat 6 da kalkıyorum staj için, duşa giricektim boş miğdeyle kustum.. Kustum değilde öğürdüm desem daha doğru olur.. Miğdem boş olduğudan bişey çıkmadı.. Eski sevgilimi unutamıyorum.. Ondan ben ayrıldım bana ihanet etti.. İçimde sadece intikam alma duygusu var başkada bişey hissetmiyorum ona karşı.(İntikam derken bana yaptığının aynısını yapmak gibi kıza fiziksel olarak bi zarar vermekten bahsetmiyorum) Sanırım 2 haftada 5 kilo vermişim :/ Pantolon ve gömleklerimi terziye götürüp daralttırmak zorunda kaldım.. Ne yapıcam ben nasıl düzelicem ? Hem kızı unutamıyorum hemde yemek yiyemiyorum :/
Güncellemeler
+1 yıl
Eski sevgili olayınada açıklık getireyim..

Sadece yaptıklarını kabullenemiyorum. Egom yüksektir ve kendi içimde, Kendimi beğenen birisiyim.. Ama bunu kesinlikle dışarı belli etmem.. Ayrıldıktan sonra kısa süre içinde eski sevgilisiyle çıkmaya başlaması beni deli etti.. Beni bu kadar kolay unutması zoruma gitti :) Ben o üzülmesin diye başkasıyla çıkmıyodum..
Bu aralar yemek yiyemiyorum, tuhaflaştım.. Ne yapmalıyım ?