Sınıfımdaki kızlar benimle uğraşıyor amaçları ne ya?

bugün bilgisayarın başına geçtim şarkı açıyodum falan aslı diye bi kız bana seslendi ve o açtığın 2 önceki şarkıyı aç falan dedi bende bilmiyodum bakıyodum yine seslendi kızım sağırmısın amk dedi açsana şarkıyı dedi bende bilmiyorum hangi şarkı oldunu dedim o kızın arkadaşıda bana laf attı hiç tepki vermedim yüzlerine güldüm sonra pşştt dedi ismimle seslendi naberrr dedi gıcık gıcık iyidir dedim arkamı döndüm cıx cıxx dedim oda cıx cıx cıx dedi bana sataşmaya çalıştı. bugün topuklu ayakkabı giydim 12 cm herkes giyiyodu çünkü ben ilkdefa giydim. giydiğime pişman oldum laf sokuyo falan boyunu uzatmış diyo benden için o* gibi olmuş diyo laf çaktırıyo ağzı zaten bozuk. çok sinirlerim bozuldu. bugünde bitane kız var tansu diye bizi tersledi yanımdaydı benden sonra o geçti pc başına şarkı açıyodu bende kız arkadaşıma gülmüştüm konuşurken gülüyoduk kızda dedi neye gülüyonuz banamı gülüyonuz dedi tepki verdi gülmek için bi nedenimiz yok dedim kübraya güldüm dedim kübrada benden için ona güldüm dedi. bizim sınıftaki kızlar bildiğiniz kaşarr mini etek falan giyiyorlar topuklu ayakkabı giyiyorlar ağızlarında sakız ve sigara. ben ise sınıfda çok sessizim hiç arkadaşım yok zaten samimi olarak :S bana sataşırlarsa bile hep gülüp geçiyorum tepki vermiyorum. herkesi görmezden geliyorum ama neden böyle davranıyolar anlamadım. yok sınıftaki kızlara yavrumm bebeim çok güzelsin falan diyolar bana demiyolar. önceden banada diyolardı çünkü sonra düşman oldular
Sınıfımdaki kızlar benimle uğraşıyor amaçları ne ya?