Kızlar, kadın bir öğretmenim, kız öğrencimle ilgili?

• merhaba. ben öğretmenlik yapıyorum ama mebde değilim. kadınım ve kız bir öğrencim var. dersine ilk girdiğim zamanlardan beri kendisinden fazla ılımlı bir enerji alıyordum. ikili iletişime de başlayınca ne kadar ince ruhlu ve düşünceli bir öğrenci olduğunu anladım. zaman geçtikçe öğrenciyle fazla samimi olmaya başladık. o beni yanlış anlamıyordu büyük ihtimalle ve bu yüzden çok rahattı. aramızdaki samimiyetten dolayı bana bir erkek arkadaşı olduğunu söylemişti ve bunu öğrendiğimde kendimde anlamlandıramadığım bir şekilde üzgünlük hissettim. aradan aylar geçti kendisinin erkek arkadaşının da olmasının verdiği rahatlıkla bana hep çok samimiydi. kendisiyle veya ailesiyle ilgili sorunlarını anlatıyordu ve elimden geldiğince hatta daha fazlasıyla yardımcı oluyordum. sevgilisinden ayrıldığında da ilk bana söyledi ve bu sefer yüzümdeki mutluluğu gizleyemedim. bundan da sonra artık ona da bişeyleri belli edecek şekilde davranmaya başladım ve samimiyeti biraz arttırdım. kendisinden de buna benzen dönütler aldığımı hissediyorum. yaz tatili arasından sonra yine dersine girmeye başladım ve ders içindeki süzüşü ve enerjisi hala aynı. pür dikkat bende ve her şeyle olması gerektiği kadar ilgili. ben ondan daha yetişkin olmama rağmen durması gerektiği yeri benden daha iyi biliyor gibi davranıyor. ama yaptığım her şeye de karşılık veriyor. resmen flört halindeyiz. aramızda 11 yaş var ama reşit. bilmiyorum yaş farkı çok sorun olur mu. bu dönem bitince büyük ihtimalle üniversiteye gidecek. açık açık konuşmak için dönem sonunu mu beklemeliyim yoksa hep böyle üstü açık bir flört olarak mı kalmalı? sizce bu durum böyle ne kadar devam eder, bi geleceği olabilir mi?
Kızlar, kadın bir öğretmenim, kız öğrencimle ilgili?