bir daha profil yaşı 99 iken gizliden soru sormayacagim çok anlam karmaşasına sebep oluyor :)
Profil yaşı 99 olduğu için 45 ustu gösteriyor :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben her zaman olgun hatun sevmişimdir. Neden mi?
Çünkü,
1. Çocuk gibi trip atmaz
2. Ne zaman nerede nasıl davranması gerektiğini çok iyi bilir
3. Dışarıda hanımefendi yatakta tam bir master olabilir
4. Anlayışlıdır
5. Ve en önemli madde bu NE İSTEDİĞİNİ ÇOK İYİ BİLİR! ;)
Not: Bu maddeleri saymak kolay da bu maddeleri hak edecek kadar da adam olmanız ve doymuş olmanız gerekir.. "Abazaları sevmezler" !
Kriterlerin neler? ;) İzliyoruz.. :D
Süper :)
beyler biriniz dalga geçmeyip uygun yorum yazsanıza teyzeyi merak ettik sonra ortadan kaybolup izinizi kaybettirmeniz için yardım etcez söz
Cevap
122Cevap
45 Yaş üstü bir hanımefendiyseniz size söylenecek en iyi sözler bunlar.
"Naciz kalb-i harabemin tamirini ve mes'udiyetini umduğumdan ve ruhuma zerk olunan aşkın sahibi, nadide mevcudiyetinizin mes'udiyetini temin için ömrü hayatımı ser'etmek bahtiyarlığına erişmek arzumdandır ki, dest-i izdivacınıza talibim efendim"
Okuduğum söylenemez fakat harikaydı. :D 👍👏
Zaten okuma diye bunu yazdım. Gizliden yürüyorum ki işe yarasın :)
teyzeyi bile baştan çıkardınız ya gençler helal olsun
Ahahahah süper bir yorumdu :)
😂 yalan yok bende burdan Nasrettin hoca hesabı ya tutarsa mantığı ile sevgili arıyorum. Tabi ki zor ama imkânsız mı değil elbet. Mesela seni bilmem ama benim kriterim işte kapalı olmayacak aşırı kilolu olmayacak saygılı hanımefendi olcak yoksa Selena Gomez gibi kız aramıyorum gideri olsun saygılı olsun yalancı olmasın yeter 😄 Senin kriterin ne ve tabi ki yaşın kaç?
Sevgili olmaktan öte paylaşmak çok güzel. Düşünsene karşılıklı bir takım Şeyler paylaşıyorsun, hayatına farklı bir renk katıyorsun ve önemlisi bundan haz Alıp mutlu oluyorsun... Varmıdır bundan ötesi?
bacım gel benim gibi tipsiz öküz sevgili olunmaz ama canım sıkıldımda arıycam biri olsun bana bişeyler anlatsın yeter ama illa sevgili arıyorsan bulursun ila
Niye olayım gariban sevindirecek olsam 1-2 fakir doyururum ;) :D
Peki. uygun yorumu yazamıcak kadar yorgun ama uygun yorumu yazmak için çaba sarfeden bir erkek..
Sevgili olmak zor istir. neden dersen biseyler lafta olucaksa yalan dolandan askim canim dencekse varsin olsun olmayi versin. hemen sevgili olunmaz emegi olmali goz yasi olmali ama malasef bu zamanda bu kavram yerini anlik heveslere birakmis durumda
Kaç para vereceksin 45 üstüne geceliği en az 300 liradan açıyoruz tükanu
sizi anlicak, kim oldugunuzu hatirlatacak, degerli oldugunuzu hatirlatacak, yureginiziin gizemlerine dokunacak biri lazim
neden olmayalım ki_? olmamamız için bir sebep mi var? daha ne bekliyorsun? hadi; gel benim yarim ol :))))
"45'in ne kadar üstü?" düşüncesi beni biraz uzaklaştırdı. Olmayalım.
24 yaşındayım uyeligim 99 yasında gizliden sorunca böyle oluyor :) sende dene istersen..
hahahah ((: sıte ızdıvaça döndü dıyorlardı harbıden oyleymiş. ama sevgılısınden ayrıldıktan sonra lütfen ama lütfen burada tantana yapmasınlar
Tantana yapmazsak ne tadı kalır 😏
Aslında olabilir, dostluk sevgili arkadaşlık, finsellik. Bunların tadını kimin nerede bulacağı belli olmaz. bir arkadaş olarak başlayabiliriz aslında...
burdan sevgili olmaz bence en güzeli sohbet arkadaşı olsun sana yeter ona göre seçimini yap ve bu soruyu bir erkek sorsa bir tane yorum gelmezdi eminim :D
Güzel xper kasma yöntemi. Bu kafayı bu zekayı gidin yararlı şeyler içi kullanın boş boş tipler yaa.
Fake veya değil ama millet iyi aranıyor. Hayırlı işler. Ablanız çıkartır haydarı mis gibi...
terraneoya söyleyelim avrupadan dönüşte sana bir koca alsın
Soruya bak kim daha çok para verirse onunla yatarım demişsin
Ha ha! Sen yanlış okumussun paşam kimin daha çok babası varsa onla olurum dedim ! Atlama bakkimm kalabalık yapma hadi sütunu iç de yat..
Geveze 😄 iyi satışlar
adam diyor ya ben mecnunmuyum bir * için çöllere düşeyim. versede s*keyim . vermese de :) kusura bakma da buradan olmaz o iş ya
Gizliden cik da kendini göster ama görmeden olmaslar
aynen bencede
sanalda ; dost , arkadas , sevgılı olmazzzzzz... yavrucum olmazzzzz...
sevgilimi o ne yeniyomu içiliyomu katımı sıvımı gazmı ne o :)
pek farklı bişey degilim anlat bakalım anlayim :)
nefes alıyosan yeter harbi bak kapasitem ve kriterlerim yok takılalım :D
Çay, şiiri, kitap Okumayı, gezmeyi ve peynir simit sever misin
Şiir sevmiyorum üzgünüm :/..
O zAman ellere yar oldun
La bacım sende fakesin işte yorma güzel elleri bu saatte nasırı var kireçlenmesi var der kaçar şair:)
knk bir tavsiye daha vereyim böyle saçma sorulara hiç uzun cevap verme diren çek evet veya hayırı devam et cevap gelmez zaten ;)
Sanal bir sevgili insanin icini rahatlatmaya kimseye anlatmadiklarini anlatmaya cok iyi gelir ama sadece sanalda bir daha hic karsilasmadikca..
Bunun için sevgili olmaya ne gerek var?
Heee valla iyi cevaap verdin
Kendini sevgilim olacak kadar özel görmeni sağlayan 3 şey ne?
Neden seninle birlikte olayım?
Desti izdivaç değil izdiham olmuş 90 yorum çok iyi.
Ask erkekelrein meslegi vnce kadon zaten asktir. TERAZI BURCU ERKEGI
Madem çok ısrar ettin seninle sevgili olabiliriz bir sakıncası yok.. :)
Allllllğ beniiiiii lnnnnnn allllğğğ beniiiiiiiiiiğğğğğ allllll ulnnnn alllllllllllllğğğ
hadi olalım gel takılalım biraz anama gelin lazımmış <3
Hahahahah de get başkasına platonik ol gizlidenn çıkacam ne lannnn :))))))
Bende sevgili ariyirum acikcasi burdands olursa olur begenirsen artik. ☺☺
Anlaşabilmeme bağlı ne kadar tip önemsiz desekte birbirimizden etkilenmeliiz gerisi teferruat zaten.
Kabul edilmiştir.
Hemen iletişim kuralım seninle
iletişime gel
Yok arada beş yaş var :/
Sen bir iletişim kur keşke aynı yaş olsak dersin ve en azından çok iyi arkadaş, dost oluruz...
Lütfen
Bakın bu dramdır !
tavuk götü sensin bu asigin l*n sana asik ozelden mesaj atamiorm gel artik bana ölüyorum l*n sana
yarın sevgılıler gunu ve hala sevgılı olamadım kımseyle ya
Hadi gel olalım diyicem olmayacak ama gel olalım ;)
Abla bu sitede 45 yaş üstü yok yanlış geldin 😂
Var yaa 70lik dedeler bile var :D
O zaman bana b*k yemek düşer karışmıyorum artık 😂 @kedi_maması
Ahahahahahhahaha :D
24 yaşındayım ben yahu eennneeee :!
45 yaş üstü yazıyor sende bu çok korkutucu.
gercekten sevgili ariyormusan gizlixen cikki gorsunler seni teklifleri ozaman degerlendirirsin
Ozel e mesajını bekliyorum canimm kendini belirten :-)
Dürüstlük, güven, saygı, sevgi, sadakat olacaksa olalım.
yaşıtlarımdan büyük ve bakımlı kadınları severim ama kısmet tabi bu işler görmem lazım seni :D
Teyzee ben gencim sevgili olursa kalp krizinden olursun
merhaba sevgilim :) yaşım yazdığı gibi değil merak etme
14 subata sap girmek istemiyorum bir gunluk olsa bile benim olurmusun <3
Aradığın erkek benim
İki BMW
1 villa
Avustralya da sarayimiz var
Keşke sizin kadar gamsiz olabilsem
Buradan sevgili yapan büyük yoklukta dir
Yatın, katın maaşın var mı bakim?
Jigolo mu arıyorum dedim ben, sevgili yatı katı maaşı ne yapsın :/
Jigolo desem ne kadar vericen diye sorardım :) Eee sevgili diye başlar nikah masasında biter bunlar önemli hacı, bunlar yoksa, sanmıyorum bana yetebileceğini :D
Kadını. Guru yaptınızz ;)
Yok be xper gelmedi çok :/
O ne ki ( cok amaçlı yorum)
Masa etrafı olmak istersen buyur ;)
çaktimadan bakar kaçarim.
Ahahahah süpermiş :) baktıktan sonra kaçamıyor genelde insanlar :) bir ara gönderirdim sana resmimi :)
Hunharca gülüyorum sana :)))) nasıl yorumum
burdan sevgili bulunmaz
Nedenmiş o
sanaldan sevgili falan bulamazsınız hayal kurmayın. bulsaydım ben bulurdum
Sizin bizim gibiler böyle olduğumuz sürece bulamayiz zaten
Hahaha benimle sevgili ol😆
Kızdan sevgili olur mu yav :) değişik olur öyle aslında bir ara denemek lazım :D
Demin memelerini paylaşan hatun
O şahsiyetle uzaktan yakından alakam yok :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar