Sevgili olduk mu?

- Yas farkı fazla bu yüzden hata çünkü düsünün arkadas ortamınıza getireceksiniz sevgilinizi biraz düsündürmez mi sizi? tabii ki düsünür ve ailenizde haklı olarak böyle birseye karsı çıkar diye düsünüyorum kimsenin ne düsündüğü umrumda değil demeyin yas farkı önemlidir iliskide siz 23 yasındaysanız erkek en fazla 28 falan olabilirdi ancak yas farkı fazla ayrılık olduysa hiçbirsey yapmayın zaten kendisi baska bir kıza dönmüs sizi tam olarak sevmemis gibi duruyor zaten sevmesini beklemek hataydı tabii ki seven vardır genelleme yapmıyorum ama yas farkı fazla dediğim gibi olgun erkeklerden uzak durmanızda fayda var yasca olgun ama yinede sizin kararınız ben sadece görüsümü söyledim.0|00|0Görüş hala geçerli mi?
Ona sormanız lazım ve bu kisi genç kızların etrafında dönen biri sanırım ondan daha iyi olsanızda onu seviyormus demek.
- Hepsini Göster Daha Az Göster
En İyi Kız Görüşü
- Gizli Üye13 güHiç bişey yapma. Yuva yıkanın yuvası olmazmış ve 33 yaşındaki sevgilin seninle 6 ay geçirip eski sevgilisinin kıymetini daha iyi anlamış. Eğer varsa biraz gururun yoluna bak kimseye kendini daha fazla küçük düşürme. Ne demiş sezen aksu ''bende yoluma giderim, ezdirmem kendimi...''0|00|0Görüş hala geçerli mi?
- Soran13 gü
Yani o hayatıma girdi ben kendisine sürekli söylerdim eğer ona karşı duyguların varsa benden uzak dur ama yok diyordu kız herşeyi öğrendi gitti. Malum şahis 6ay benimle gece gündüz geçirdi sonra durduk yere kavga etmeye kendi geri çekmeye başladı sorgulayınca ben sen çok kıskançlık yapıyorsun bana baskı uyguluyorsun bende bitsin dedim ayrılıp ertesi gün diğer kızla video paylaştı ben şok oldum başka kadına gitse bu kadar canım yanmazdı
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
23- bak canım 33 yasinda diyosun 10 yas fark var bu iliskinin yurumeyecegi dunden belliymis0|00|0
- Eee seni de bi başkası icin bıraktı iste doğanın kanunu bu0|00|0
Seni de hic sevmemis bosver kız da sana inat kabul etmistir yakinda vurcak tekmeyi
Seninle de 6 ay takılmış az degil. Bundan sonra iliskisi olan insanlara yaklasma bile bence
- Yakın zamanda beyin enfeksiyonu geçirdin mi canım?1|00|0
- O da mi sevmiyordu acaba?0|00|0
Hmm.. Senin gibi kizlar benim gibileri bulmaz maalesef :( Çapkınlara falan gider işte.. Asılmak gibi olmasın bu arada :( Bu adam ne
Çapkın be kanka bence sen de güzel ve gerçekten çekiciysen hem de gençsin daha ne onun için.. Meslek ne bu arada
Çapkın be kanka.. sen de çekici ve güzelsen işte... Hem de gençsin senin meslek ne bu arada..
Evet kanka nerden anladın.. :) Bu arada özelden yazamıyorum sen yazarsan sevinirim xper yetmiyor kanka :)
Rica ederim kanka iltifat etmiyorum :) Gençsin güzelsin daha ne olsun bence taliplerin bile vardır :) Biri de ben.. Şaka tabi
Adamsın kanka :) Bitanesin normalde özelden yazacam xper yetmiyor buralarda takılır misin :)
- Boşver bak yoluna0|00|0
Detaylı bilgi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş