Benim hayatımda birisi var ve uzun zamandır tanıdıgım birisi kendisi çocukluk aşkımdı onunda öyle oldugunu zannediyorum ilkkez onun yanında kalbim hızla carpıyordu ayrı şehirlerdeyiz onunla gelirlerdi aileler birbirini tanıyorlar aynı koyluyuz yani geliyordu bize gezerdik filan sonra beraber geziyorduk yedirir içirir hesabıda hep o oderdi hediyeler getiriyordu bana gelirken filan ilkkez o öptü beni sonra işte tabi orta okul sonlarında artık bu durum geçmeye basladı sınıfımdan birisiyle flört etmeye başladım bunla konuşmayı kesmek istedim tabi kavga ettik o esnada sevdiğini söyledi bana biliyorum ama olmaz unut dedim konuşmadı benimle sekiz ay konuşmadık görüşmedik sonra tekrar konuşmaya başladık barıstık yine ilgiliydi bana ama ben artık duygularını tam bildiğim için eskisi gibi yakınlık kurmuyordum ama her gün arıyordum konuşuyorduk her gün mesajlaşıyorduk günümü ona anlatıyordum filan sonra yine geziyorduk beraber iltifatlar ediyordu filan bana mezun oldum mezuniyet kıyafetimi aldı hediye etti bana sonra işte ben okulumdan birisiyle flört etmeye başladım üniversitede oda bunu öğrenince gidip bulmuş konuştuğum kişiyi eklemiş ağzına geleni demiş saydırmış oda bana söyledi bende beddualar ettim engelledim onu aradı konuşmadım numaramı değiştirdim filan zaten konusmayı kesmek istedim mesafe koymak istiyorum dedim suphelenmis tabi araştırmış öyle bulmuş her gün konusmamız gezmemiz hediyeler alması bana sevgili olduk demekmi yani Flort etmekmi ya da neydik biz bilmiyordum ama hayatımdan o gidince de çok yanlız kalıyorum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
yazıyı okumaya üşendim :) bunu neden bize soruyorsun git çocuğa sor :)
Konuşmuyoruz şu an iki üç aydır başka birisiyle konuştuğumu öğrenip o kişiye küfürler etti bende konusmayı kestim
Bu ne ya Orhun Kitabesi gibi. Siyasetname mi yazdin? Okuyan varsa özet gecsin lutfen
Çocukluk aşkı var çocuk buna hediyeler falan alıyormuş ilk öpücüğü insanmış sonra biriyle flört etmiş kız çocuk da kıza seviyorum falan demiş oradan kız 8 ay konuşmamış sonra tekrar konuşmuşlar ümide kız flört yapmış çocuk da o çocuğu bulup ağzına geleni söylemiş sonra kız da o çocuğu engellemiş olay bu
@TYTDÜŞMANI sen nece bi qeqesin bro? Cok tskler gercekten qral qeqeymissin.
Valla simdi cocuk hakli. Niye gidiyorsun niye geliyorsun? Guvenli liman veya stepne mi bu herif?
Yani öyle değil ama uzaktan da akraba olunca onunla karşılaşma durumumuz oluyordu yani aradaki çekimi herkes görüyordu gerçekten çekim vardı aramızda yani ben haksızlıkmı etmişim ona
Olsun dostluk arkadaşlık başka, mesafeli bir ilişki başka, aşk ilişkisi başka. O cocuk yanindakini gordu ve bu cevabi duydu ya artik sevgili olsaniz bile bitmistir o mesele
Ona haksızlık eden benmiyim ben ona söylemiştim olmaz diye ama konuşuyorduk mesajlasıyorduk arkadaş kalmak istedim ama onun duyguları baskayd8 bende beddualar ettim benim hayatıma karışamazsın dedim engelledim
Helal sana o zaman kız. Azicik soyle ya. Yok bana hediye aldi yok ilgi gosterdi yok b. kunun resmini taze taze cekti gonderdi. Ya bunlar angarya, hicbirinin onemi yok. Saygi duyacaksiniz birbirinize. Sen istemedin tamam mesele bitmistir. Zorlama iliski olmaz
Ama tekrar konuşmak isteyen ben olmuştum o yazmadı ben doğum günün de hediye gönderip mektup yazdım öyle basladı tekrar dediğim gibi hayatımda o olmayınxa çok yanlız hissetmiştim
Simdi yalniz hissettin tamam ama onu nasil tanimladin o onemli. Sen baska birisi icin onu reddettiysen o bunu kendine yakistirmayabilir. He konusmustur, neticede dusman olarak gormemis, olgun ve yetismis bir birey gibi davranaraktan aranizdaki gecmisin hatrina bazi seyleri kabul etmis ve oyle insa etmeye baslamistir. Simdi sen niyetini deklare edince bu durum tuhaf gelmis ve o da bir refleks olusturmus olabilir kendince
Çok uzun ama okuyacam dur
Flörluk falan filan olmuş bir şeyler ama çocuk afedersin s*alak kendini düşürmüş gidip yazmakla
Flörtluk*
Çok sınırlı birisi kendisini kayıp ediyor bagzen arkadaşlarımdan da kıskanıyordu ama ben ona soylemeyince kendisi de bulunca öyle kıskandı herhalde gidip öyle yapmıs bende beddualar ettim engelledim onu aramadı bir daha da görüşmedik şimdi hayatımda yarım kalmış gibi hissediyorum bunca emek verdi tamam ama bilmiyorum
Alışmısindir zamanla unutursun
Ona haksızlık eden benmiyim
Yakınlaştınız mı hiç
Öpüşme oldu işte bir kaç kez
Yani flört etmişsin işte daha ne olcak ki
Ama bana acılmadan önce oldu bu öpüşme yani kendimde o an istedim ama sonra tabi lise zamanlarında istemedim olmadı da bir daha kendisi bana acıldı söyledi olmaz dedim konusmadık sonra konuştuk ama yakınlaşmaya kendisi calıstı ben uzak durdum ama konuşup görüşüyorduk
Seks mi istedi yani
Öpmek istedi eskisi gibi olmak istedi ben kolu koluma değse çekiyordum kendimi bozuluyordu bu durumada kıskanıyordu arkadaşlar dan filan bir kaç kez de uyardım bunun için de kavgalar ettik küstük hatta sonra bir yandan sevdiğim beğendiğim herseyi biliyordu beni mutlu etmeyi bilen tek kişiydi ailemden çok yanımda oldu maddi manevi
Neden istemiyosun onu
Normal de olması. gereken bir ilişki gibi ama akrabayız uzaktan da olsa aileler çok yakın ve annem de olsa fazla haz almıyor ondan zaten sürekli arzulu hali filan da boğuyor bilmiyorum ama hayatımda arkadaş olarak kalamaz onu bildiğim içinde bitti bu sefer. Yani kendisi de benle bunca zaman gezdi yedi içti neydik ozaman da şimdi bana hayatıma karışamazsın deyip birisi için beni değişti diye hesap soruyormus
Kıskançlık sıkıntı yani
Sonra dan biraz dizeltir gibi oldu ama sonra bunu yaptı yani flortume agzına geleni demiş
Onunla yattım falan de soğur belki