Biz sevgilimiydik?

Benim hayatımda birisi var ve uzun zamandır tanıdıgım birisi kendisi çocukluk aşkımdı onunda öyle oldugunu zannediyorum ilkkez onun yanında kalbim hızla carpıyordu ayrı şehirlerdeyiz onunla gelirlerdi aileler birbirini tanıyorlar aynı koyluyuz yani geliyordu bize gezerdik filan sonra beraber geziyorduk yedirir içirir hesabıda hep o oderdi hediyeler getiriyordu bana gelirken filan ilkkez o öptü beni sonra işte tabi orta okul sonlarında artık bu durum geçmeye basladı sınıfımdan birisiyle flört etmeye başladım bunla konuşmayı kesmek istedim tabi kavga ettik o esnada sevdiğini söyledi bana biliyorum ama olmaz unut dedim konuşmadı benimle sekiz ay konuşmadık görüşmedik sonra tekrar konuşmaya başladık barıstık yine ilgiliydi bana ama ben artık duygularını tam bildiğim için eskisi gibi yakınlık kurmuyordum ama her gün arıyordum konuşuyorduk her gün mesajlaşıyorduk günümü ona anlatıyordum filan sonra yine geziyorduk beraber iltifatlar ediyordu filan bana mezun oldum mezuniyet kıyafetimi aldı hediye etti bana sonra işte ben okulumdan birisiyle flört etmeye başladım üniversitede oda bunu öğrenince gidip bulmuş konuştuğum kişiyi eklemiş ağzına geleni demiş saydırmış oda bana söyledi bende beddualar ettim engelledim onu aradı konuşmadım numaramı değiştirdim filan zaten konusmayı kesmek istedim mesafe koymak istiyorum dedim suphelenmis tabi araştırmış öyle bulmuş her gün konusmamız gezmemiz hediyeler alması bana sevgili olduk demekmi yani Flort etmekmi ya da neydik biz bilmiyordum ama hayatımdan o gidince de çok yanlız kalıyorum

Biz sevgilimiydik?